Všetky prípady masovej streľby na verejnosti za posledných 20 rokov majú spoločného menovateľa... a zbrane to nie sú

Dan Roberts

16.10.2015 Komentáře Témata: Psychofarmaka 1901 slov

Nasledujúci text predstavuje opätovné zverejnenie dôležitého článku, ktorý napísal Dan Roberts z AmmoLand.com. Odhaľuje skutočnú pravdu na pozadí prípadov masových strelieb, ktorú byrokrati a tvorcovia zákonov obvykle zametajú pod koberec - úlohu ktorú zohrali v týchto prípadoch psychyiatrické lieky. Ak chcete naozaj vedieť prečo dochádza k masovým streľbám, toto je nepohodlná pravda o ktorej médiá nehovoria.

Ako súčasť úsilia kolektívneho hnutia zdola o ubránenie Listiny práv od uzurpátorov a tyranov, Natural News (a teraz aj Waking Up Wisconsin) sprístupňuje tento článok s možnosťou jeho šírenia bez nutnosti žiadať o povolenie. Keď príde na boj proti tyranii a obranu slobody, nepísaným zákonom naprieč celou slobodu milujúcou "grassroots" komunitou je "Používajte naše články - pomôžte šíriť naše posolstvo". Napríklad, každý článok ktorý [autor] napísal na Natural News je možné šíriť ďalej s uvedením mena a linku späť k pôvodnému textu na NaturalNews.com.

Nasleduje článok Dana Robertsa v plnom znení:

Takmer každý incident, hromadnej strieľby na verejnosti za posledných 20 rokov, ako aj množstvo iných prípadov samovrážd a nešťastí s nižším počtom obetí majú spoločného menovateľa, ktorým však nie sú zbrane.

Vyčerpávajúce množstvo dôkazov poukazuje na skutočnosť, že všetci páchatelia týchto ohavností buď užívali psychotropické lieky v čase spáchania zločinov, alebo niekedy v bezprostrednej minulosti.

Množstvo kredibilných vedeckých štúdií mapujúcich obdobie dlhšie ako 10 rokov, ako aj interné dokumenty niektorých farmaceutických firiem,

ktoré sa snažili tieto informácie utajovať, svedčia o tom že lieky kategórie SSRI (selektívne inhibítory spätného vychytávania serotonínu) majú dobre známe, avšak nezverejňované vedľajšie účinky, ktoré zahŕňajú a zároveň sa neobmedzujú na samovražedné sklony a rôzne druhy násilného správania. Človeku stačí k tomu aby sa oboznámil s problematikou poznať niektoré kľúčové slová či frázy na Google. Stránka http://www.ssristories.com je populárnym zdrojom, ktorý dokumentuje viac ako 4500 prípadov nenormálneho alebo násilného správania jedincov užívájúcich tieto silné medikamenty, ktoré zverejnili mainstreamové médiá z celého sveta.

Zoznam páchateľov masových strelieb a liekov, pod vplyvom ktorých boli, alebo ktoré užívali tesne pred spáchaním ich hrozných činov skompiloval a zverejnenil na Facebooku John Noveske - zakladateľ a majiteľ Noveske Rifleworks iba pár dní pred tým, ako zahynul za záhadných okolností pri autonehode. Existuje spojitosť medzi Noveskeho smrťou a zverejnením informácií, ktoré by z rôznych dôvodov množstvo tretích strán radšej nevidelo v obehu na verejnosti?

Odpoveď na túto otázku ponechám na uváženie čitateľov. Ale podotýkam, že existuje zdokumentovaná história vysoko podozrivých úmrtí jednotlivcov, ktorí "vedeli príliš veľa" a predstavovali tak "hrozbu".

Od Katherine Smithovej - pracovníčky DMV (Oddelenia Motorových Vozidiel - pozn. prekl.) v štáte Tennessee, ktorá bola spájaná s nadobudnutím štátnych poznávacích značiek štátu Tennessee únoscami z 11.septembra 2001 a ktorá neskôr bola nájdená zhorená vo svojom aute, cez víťaza Pulitzerovej ceny - žurnalistu Garyho Webba, ktorý odkryl operáciu CIA z 80-tych rokov, ktorá spôsobila záplavu cracku v uliciach LA a ktorý bol neskôr nájdený s dvomi strelami do hlavy, pričom jeho smrť bola nahlásená ako samovražda, až po Franka Olsona - popredného mikrobiológa, ktorý pracoval na výskumnom programe ovládania mysle MKULTRA pre CIA.

Po tom ako Olson požiadal o uvoľnenie z výskumu, ocitol sa s agentom CIA v hotelovej izbe v New Yorku, v ktorej spáchal "samovraždu" vyhodením sa z balkóna na desiatom poschodí. V roku 1994 uspeli Olsonovi synovia v snahe o exhumáciu telesných pozostatkov ich otca a v následnej opätovnej pitve, ktorú uskutočnil James Starrs - profesor práv a forenzných vied Národného Centra Práv Univerzity Georgea Washingtona. Starrsov tím dospel k záveru, že k poraneniu vzniknutom úderom tupým predmetom do hlavy, ako aj k poraneniu v oblasti hrudníka nedošlo v dôsledku pádu, ale ešte pred ním. Nájdená dôkazy boli označené ako "úplné a jasné indikácie zabitia s cudzím pričinením". Na základe týchto okolností zahájil v roku 1996 manhattanský okresný prokurátor v prípade Olsonovho úmrtia vyšetrovanie vraždy, avšak vzhľadom na nedostatok dôkazov nebol schopný sformovať obvinenie.

Ako som už povedal, ponechám na uvážení čitateľov aby si vytvorili názor na to, či Noveskeho postihol podobný osud. Poďme na zonzam strelcov a psychotropických liekov, ktoré užívali.

Eric Harris vo veku 17 rokov (najskôr užíval Zoloft a neskôr Luvox) a Dylan Klebold (prípad streľby na škole Columbine v coloradskom Litellone), zabili 12 študentov a 1 učiteľa a poranili 23 ďalších, pred tým ako sa sami zabili. Lekárske záznamy z Kelboldu neboli nikdy zverejnené.

Jeff Weise vo veku 16 rokov mal v čase, keď zastrelil svojho starého otca, priateľku starého otca a mnoho ďalších študentov v Red Lake, štát Minnesota, predpísaných 60 mg Prozaku denne (trojnásobok dávky obvykle predpisovaný dospelím).

Corry Baadsgaard vo veku 16 rokov bol pod vplyvom Paxilu (ktorý mu spôsoboval halucinácie), keď sa rozhodol na strednej škole vo Walhluke (štát Washington) s puškou v ruke držať 23 spolužiakov ako rukojemníkov. Na udalosti si dnes nepamätá.

Chris Fetters vo veku 13 rokov zabil pod vplyvom Prozacu svoju obľúbenú tetu.

Christopher Pittman vo veku 12 rokov zabil pod vplyvom Zoloftu obidvoch starých rodičov.

Mathew Miller sa vo veku 13 rokov po 6 dňoch užívania Zoloftu obesil vo svojej izbe.

Kip Kinkel vo veku 15 rokov pod vplyvom Prozacu a Ritalinu zastrelil obidvoch rodičov v spánku a následne sa vybral do školy, kde v otvorenej paľbe zabil 2 spolužiakov a poranil ďaľších 22. K udalostiam došlo krátko po zahájení liečby Prozacom.

Luke Woodham vo veku 16 rokov pod vplyvom Prozacu zastrelil svoju matku a následne zabil dvoch študentov a poranil ďalších šiestich.

Nemenovaný chlapec v Pocatello (štát Indiana) ID mal v roku 1998 Zoloftom vyvolaný záchvat, ktorý spôsobil ozbrojený incident v jeho škole.

Michael Carneal vo veku 14 rokov pod vplyvom Ritalinu spustil streľbu na strednej škole vo West Paducah (štát Kentucky) na študentov počas stretnutia, na ktorom sa modlili. Traja tínedžeri zahynuli, päť ďalších utrpelo zranenia.

Mladý muž v Huntsville (štát Alabama) prešiel pod vplyvom Ritalinu do psychózy, v ktorej rozsekal svojich rodičov a jedného súrodenca sekerov, pričom takmer zavraždil aj druhého súrodenca.

Andrew Golden vo veku 11 a Mitchell Johnson vo veku 14 rokov - obaja pod vplyvom Ritalinu postrelili 15 ľudí, z čoho štyria študenti a jeden učiteľ podľahli zraneniam.

TJ Solomon - študent strednej školy v Conyers (štát Georgia) vo veku 15 rokov pod vplyvom Ritalinu rozpútal paľbu a zranil šiestich spolužiakov.

Rod Mathews vo veku 14 rokov pod vplyvom Ritalinu ubil palicou spolužiaka na smrť.

James Wilson z Bretonwoodu (štát South Carolina) vo veku 19 rokov pod vplyvom rôznych bližšie nešpecifikovaných psychiatrických liekov zobral revolver ráže 22 do základnej školy, kde následne zabil dve mladé dievčatá a poranil sedem ďalších detí a dvoch vyučujúcich.

Elizabeth Bushová vo veku 13 rokov pod vplyvom Paxilu spustila streľbu na škole v Pensylvánii.

Jason Hoffman pod vplyvom liekov Effexor a Celexa - streľba na škole v El Cajon (štát California).

Jarred Viktor vo veku 15 rokov pod vplyvom Paxilu (po jeho päťdňovom užívaní) 61 krát bodol svoju starú mamu.

Chris Shanahan vo veku 15 rokov v Rigby (štát Indiana) pod vplyvom Paxilu z ničoho nič zabil ženu.

Jeff Franklin pod vplyvom Prozacu a Ritalinu zabil kladivom, sekerou, mäsiarskym nožom a mechanickou brúskou v Huntsville (štát Alabama) svojich rodičov, ktorí sa práve vrátili z práce a následne zaútočil na svojich mladších bratov a sestru.

Neal Furrow figuroval v streľbe na židovskej škole v LA pod vplyvom Prozacu, ktorého užívanie mu bolo spolu s niekoľkými inými liekmi predpísané súdnou cestou.

Kevin Rider vo veku 14 rokov bol vo svojej liečbe vo fáze znižovania dávky Prozacu, keď zomrel na následky strely do hlavy. Pôvodne bol jeho prípad označený ako samovražda, avšak o dva roky neskôr bolo vyšetrovanie jeho smrti znovuotvorené s podozrením úmyselného zabitia inou osobou. Hlavný podozrivý - rovnako vo veku 14 rokov, užíval Zoloft a iné SSRI antidepresíva.

Alex Kim sa vo veku 13 rokov obesil krátko na predpísané zdvojnásobenie dávky Lexapro.

Diane Routhierová dostala na problémy s žlčovými kameňmi predpísaný Welbutrin. O šesť dní neskôr, sa zastrelila po tom ako sa odrazilo množstvo vážnych vedľajších efektov lieku.

Billy Willkomm - úspešný zápasník a študent Floridskej Univerzity dostal vo veku 17 rokov predpísaný Prozac. Jeho rodina ho našla v júli 2002 obeseného na dlhom rebríku v ich dome na Gulf Shore Boulevard.

Kara Jaye Anne Fuller-Otterová bola pod vplyvom Prozacu, keď sa vo veku 12 rokov obesila na háku v skrini. Jeden z rodičov povedal: "… ten prekliaty doktor ju z toho nechcel odstaviť a pritom som ho o to žiadal(a), keď sme boli na druhej prehliadke. Povedal(a) som mu, že má (dcéra - pozn. prekl.) na Paxil akúsi reakciu.

Gareth Christian spáchal v roku 2002 vo veku 18 rokov vo Vancouveri samovraždu pod vlyvom Paxilu. Jeho otec sa zo smrťou svojho syna nedokázal zmieriť a taktiež sa zabil.

Jullie Woodward sa pod vplyvom Zoloftu vo veku 17 rokov obesila v garáži.

Matthew Miller mal 13 rokov, keď sa dostal k psychiatrovi, pretože mal problémy v škole. Psychiater mu dal vzorku Zoloftu. O sedem dní neskôr ho jeho matka našla obeseného na háku v skrini.

Kurt Danysh vo veku 18 rokov pod vplyvom Prozacu zastrelil svojho otca brokovnicou. Momentálne sedí za mrežami väznice, odkiaľ píše listy, v ktorých sa pokúša varovať svet pred liekmi z kategórie SSRI ktoré môžu zabíjať.

Woody ___ spáchal vo veku 37 rokov samovraždu počas piateho týždňa užívania Zoloftu. Krátko pred jeho smrťou mu jeho doktor doporučil zdvojnásobenie dávky. Lekára pôvodne navštívil kvôli nespavosti. Nikdy netrpel depresiami a ani nemal počas svojho života príznaky mentálnych ochorení.

Chlapec z Houstonu vo veku 10 rokov zastrelil svojho otca po zvýšení dávky Prozacu.

Hammad Memon vo veku 15 rokov zastrelil spolužiaka zo strednej školy. Bola uňho diagnostikovaná ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou - pozn. prekl.) a depresia a tak užíval Zoloft a "ďalšie lieky na jeho zdravotný stav".

Matti Saari - 22 ročný študent kuchárčiny zastrelil deviatich študentov a vyučujúceho zamestnanca, poranil ďalších študentov a následne zabil aj seba. Bral SSRI a benzodiazepine.

Steven Kazmierczak vo veku 27 rokov zastrelil v auditóriu Univerzity v Northern Illinois päť ľudí a poranil dvadsaťjeden ďalších, na čo sa následne tiež zastrelil. Podľa slov jeho priateľky bral v krátkom čase pred incidentom Prozac, Xanax a Ambien. Toxikologické výsledky preukázali, že mal v obehu ešte stále vystopovateľné množstvo Xanaxu.

Fínsky strelec Pekka-Eric Auvinen bral vo veku 18 rokov antidepresíva predtým ako zastrelil na strednej škole v Jokele osem ľudí a poranil tucet ďalších. Neskôr spáchal samovraždu.

Asa Coon z Clevelandu vo veku 14 rokov postrelil a zranil štyroch, pred tým ako si sám zobral život. Súdne záznamy svedčia o tom, že bral Trazodone.

Jon Romano bol vo veku 16 rokov na liekoch na depresiu, keď na strednej škole v New Yorku vystrelil z brokovnice na učiteľku.

Aké lieky bral Jared Lee Loughner, keď vo veku 21 rokov zabil v Tuscone (štát Arizona) šesť ľudí a poranil ďalších štrnástich?

Aké lieky bral James Eagan Holmes, keď vo veku 24 rokov zabil v Aurore (štát Colorado) dvanásť a poranil päťdesiatdeväť ďalších ľudí?

Aké lieky bral Jacob Tyler Roberts, keď vo veku 22 rokov zabil v Clackamas (štát Oregon) dvoch a jedného poranil?

Aké lieky bral Adam Peter Lanza, keď vo veku 20 rokov zabil v Newtowne (štát Connecticut) dvadsaďšesť a poranil dvoch ďalších?

Tí, ktorí sa sústredia na striktnejšiu reguláciu zbraní a streliva upriamujú svoju pozornosť nesprávnym smerom a kladú nesprávne otázky, či už zámerne v snahe odvrátiť pozornosť od spomenutých súvislostí, alebo z úplnej a hrubej ignorancie. Nedovoľte im v tom pokračovať! Tlačte na našich volených zástupcov a médiá, aby na túto problematiku vrhali svetlo. Neprestante naliehať, pokým sa tak nestane.

Every mass shooting over last 20 years has one thing in common… and it’s not guns vyšel Disclose News. Slovenský překlad, který přebírám, pořídili na T.K. InfoVojna.

Známka 1.2 (hodnotilo 95)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 1

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 0

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 14 125