Soros/CIA plánují destabilizovat Evropu

Wayne Madsen

29.9.2015 Komentáře Témata: Evropa, Banksteři, CIA, Invaze kobylek do Evropy 1330 slov

Stejně jako temné síly americké Ústřední zpravodajské služby a mnohamiliardová síť nevládních organizací George Sorose zosnovaly destabilizaci Středního východu a severní Afriky prostřednictvím použití sociálních médií a spuštěním tak zvaného „arabského jara“, tytéž síly začaly novou kapitolu ve své knize globálního prznění tím, že zorganizovaly masový pohyb utečenců a ekonomických přistěhovalců ze Středního východu, Asie a Afriky do Evropy.

V březnu 2011 libyjský vůdce Muammar Kaddáfí předpověděl, co se stane Evropě, pokud bude stabilita jeho země podkopána západními mocnostmi. V rozhovoru pro „France 24“ Kaddáfí správně předpověděl: „Existují miliony černochů, kteří přijdou ke Středozemnímu moři, aby se dostali do Francie a Itálie, a Libye hraje roli v bezpečnosti Středozemí.“

Kaddáfího syn, Saif al Islam Kaddáfí, který byl odsouzen k smrti radikálním libyjským režimem, který vládne Tripolisu, zopakoval komentáře svého otce v rozhovoru pro stejnou francouzskou zpravodajskou síť. Saif řekl: „Libye se může stát Somálskem severní Afriky, Středozemí. Uvidíte piráty na Sicílii, na Krétě, v Lampeduse. Uvidíte miliony nelegálních přistěhovalců. Teror bude za dveřmi.“ Jak je patrné ze současných událostí, Saif to odhadl přesně.

Skutečně, pro Evropu je teror doslova za dveřmi. Odhaduje se, že absence vnější a vnitřní hraniční kontroly Schengenu Evropské unie využilo až 4000 radikálních džihádistů, aby se buď do Evropy vrátili, nebo do ní vstoupili poprvé. Mnozí mladí „přistěhovalci“ mají iPhony, bankovní karty, spoustu pasů a hromadu hotovosti, což je stěží něco, co byste očekávali u legitimních válečných uprchlíků.

Nejen, že jižní Evropu zaplavili černí Afričané poté, co podnikli nebezpečnou cestu lodí ze severní Afriky, včetně Libye, ale do srdce Evropy po vodě a souši se valí i syrští uprchlíci, vytvoření z velké části masivním převodem zbraní Západem z Libye syrským džihádistům po svržení Kaddáfího, což spustilo syrskou „občanskou“ válku.

Soros, který je jen pouhou nastrčenou miliardářskou figurkou ještě bohatší Rothschildovy bankovní rodiny západní Evropy, dohlížel na naprosté zničení národních států jihovýchodní Evropy, která nyní umožňuje volný přístup ekonomických a válečných uprchlíků ze Sýrie, Iráku, severní Afriky, subsaharské Afriky, Afghánistánu, Pákistánu, Bangladéše, Burmy, Srí Lanky a dalších válkou a chudobou zmítaných zemí třetího světa.

V důsledku jeho programů na přetvoření zemí Soros nejdříve pomohl zničit Socialistickou federativní republiku Jugoslávie, za aktivní pomoci Evropské unie a NATO. Sedm nezávislých republik, které kdysi tvořily Jugoslávii, nyní slouží jako hlavní přepravní koridor pro desítky tisíc nyní a v budoucnu zřejmě stovky tisíc neevropských přistěhovalců. Řecko, které trpí úsporným režimem „supů“ řízeným Evropskou centrální bankou a soukromými bankéři, včetně Sorose a jeho pánů Rothschildů, se s masivním přílivem utečenců může vypořádat jen těžko. Bankéři zajistili, že Řecko nemůže poskytnout dokonce ani základní sociální služby pro vlastní lidi, natož pak pro uprchlíky před občanskou válkou a ze zemí se zkolabovanými vládami a ekonomikami.

Makedonie, která se vzpamatovává z pokusu o barevnou revoluci v ukrajinském stylu, v režii neokonzervativců v Obamově vládě jako náměstkyně ministra zahraničí pro evropské a eurasijské záležitosti Victoria Nuland, nebyla schopna zastavit masovou invazi uprchlíků z Řecka. Mnozí uprchlíci, kteří překročili prakticky průchodnou řecko-makedonskou hranici se z Makedoni přelili do Srbska. Běženci se snažili najít jakoukoliv cestu, aby se dostali do Rakouska a Německa. Uprchlíci v Budapešti zaplavili centrální nádraží, vynutili si jeho uzavření pro všechny ostatní cestující, a pokouší se dostat do Rakouska a Německa, stejně jako Maďaři a zahraniční turisté.

Muslimští běženci dorazivší do Mnichova byli iritováni přítomností pivo popíjejících Němců a cizinců v ulicích, kteří oslavovali každoroční „Oktoberfest“. Již došlo na ulicích k ostrým výměnám mezi opilými účastníky Oktoberfestu a některými muslimskými uprchlíky, kteří namítají proti přítomnosti hojného množství alkoholu. Mnichovští radní řekli, že mají kapacitu pro přijetí pouze 1000 nových uprchlíků denně. Do města jich přichází 15000 denně, kdy se jich 90% neregistruje u místních úřadů a mizí do neznámých míst.

Ve městech a městečkách Evropy vytvořili nově příchozí přistěhovalci spící v parcích a na chodnících noční můru v oblasti veřejného zdraví, díky lidským výkalům pokrývajícím zemi a smradu z moči pronikající zdmi budov a do stok. Situace je vyostřována nově dorazivšími syrskými uprchlíky do severního Německa, kteří si pletou jedovaté houby s jedlými druhy, které rostou ve východním Středozemí. Ačkoliv byly uprchlíkům rozdány varovné letáky v arabštině a kurdštině, uprchlíci jedovaté houby snědli, což vedlo k nekontrolovanému zvracení a průjmům, což ještě přidalo k dilematu ohledně veřejného zdraví, kterému Evropa čelí. Je jen otázkou času, než z lidských výkalů zrozené nemoci, jako cholera a tyfus, zaznamenají svůj triumfální návrat do měst Evropy od dob smrtících pandemií minulého tisíciletí.

Německá kancléřka Angela Merkel, prezident Rady Evropy Donald Tusk a prezident Evropské komise Jean-Claude Juncker nesou přímou zodpovědnost za příliv více než milionu politických a ekonomických uprchlíků do srdce Evropy. Merkel se nijak netajila svým přáním přidat je k německým Gastarbeiterům. Nicméně, jak ukázali další Gastarbeiteři v Německu, kteří tam dorazili během minulých desetiletí, nikdy se tito pracovníci nepovažují za „hosty“, ale za trvalé obyvatele a občany. Mezitím Tusk a Juncker, který pochází z nepatrného Lucemburska, vyhrožovali pokutami nečlenským zemím EU Švýcarsku, Lichtenštejnsku, Norsku a Islandu, pokud neabsorbují svůj díl uprchlíků nadiktovaný eurokarty v Bruselu. Ačkoliv Tusk požadoval, aby země EU otevřely uprchlíkům své hranice a pokladnice, jeho rodné Polsko se zdráhá přijmout více než pár stovek lidí. K opozici Polska se přidala Česká republika, Slovensko a Slovinsko.

Junckerův nástupce ve funkci lucemburského premiéra, Xavier Bettel, který je prvním evropským vůdcem, který bude žít ve svazku teplých, uvítal stovky uprchlíků. Bettel nevěří v Evropu s hranicemi a proto, stejně jako Merkel, Tusk a Juncker, je hrdinou pro Sorosem financované NGO, které přeměňují Evropu ve smrtící experiment sociálního inženýrství. Mnoho Lucemburčanů hledá někoho jako Marine Le Pen ve Francii, aby zastavil vítací šílenství u uprchlíků, které hrozí vymazáním Lucemburského velkovévodství.

Země, které radikalizovaly své armády radikálních džihádistů v Sýrii a Iráku, konkrétně Saúdská Arábie, Katar, Spojené arabské emiráty a Kuvajt, nepovažovaly za vhodné přijmout žádné uprchlíky utíkající před boji v Sýrii a Iráku. Saúdská Arábie měla tu nestoudnou drzost nabídnout Německu vybudování 200 mešit pro uprchlíky, samozřejmě mešit, které budou hlásat a učit pouze radikální wahabistickou verzi islámu.

Mezitím existují důkazy, že Turecko vyzývalo uprchlíky ze Sýrie na své půdě, aby se přidali k masovému exodu na malých nevhodných lodích do Řecka, jeho dlouhodobého nepřítele. Tento gambit vedl ke smrti mnoha dětí a žen, což jen posloužilo k hraní na city Severoevropanů, kteří pozvali tisíce běženců do svých sociálních rájů. Turecko také rozdávalo běžencům příručky, které je naváděly kam jít, jakmile dorazí do Německa, pro vládní sociální dávky a pomoc.

Stejně jak bylo možné vidět při Sorosem a CIA řízených barevných revolucí v arabských zemích a na Ukrajině, dostali běženci v pohybu pokyny přes Twitter, kde byla posílena hraniční kontrola a jak se ji vyhnout. Tento „vnější“ směr vedl k tomu, že uprchlíci směřovali z Řecka, Makedonie a Srbska do Chorvatska a Slovinska, aby si proklestili cestu do přes rakouské a německé hranice, a tím se vyhnuli stále nepřátelštějšímu Maďarsku a Srbsku. Již došlo k hraničním potyčkám mezi chorvatskou policí doprovázející vlak plný běženců na maďarské hranice a maďarskou pohraniční stráží.

Jedno, jestli byla nazývána neokonzervativní či liberální, má politika, která vedla k nejhorší uprchlické krizi zasáhnuvší Evropu po druhé světové válce, kořeny v politických kotlárnách financovaných Georgem Sorosem a nastrčenými skupinami CIA po celé Evropě a Spojených státech. Je pouze záležitostí času, než bude jejich role v tom, co se stalo v Evropě, odhalena nacionalisty zprava i zleva, a jejich vydavatelství a internetové stránky vzplanou.

Nakonec se Evropané probudí a objeví, že Rusko se před uprchlickým morem imunizovalo tím, že se nepaktovalo s EU a jejími hrátkami a výmysly. Až nově příchozí běženci začnou kálet, zvracet a močit na ulicích Talinu, Rigy, Vilniusu, Helsinek a Stockholmu, nebude vypadat Rusko bez uprchlické krize nakonec tak špatně.

Soros / CIA Plan to Destabilize Europe vyšel 24. září 2015 na Strategic Culture Foundation. Překlad v ceně 593 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 178)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 4

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 17 961