Svět odsouzen k zániku kvůli bezstarostnosti Západu

Nečekejte, že budete žít příliš dlouho

Paul Craig Roberts

28.7.2014 Komentáře Témata: USA 1249 slov

Evropské vlády a západní média vystavily svět riziku tím, že umožnily Washingtonu propagandu a agresi vůči Rusku.

Washington uspěl s využitím průhledných lží při démonizaci Ruska coby nebezpečné agresivní země, vedené novým Hitlerem či novým Stalinem, stejně jako Washington uspěl při démonizaci Saddama Husseina v Iráku, Talibanu v Afghánistánu, Kaddáfího v Libyi, Assada v Sýrii, Chaveze ve Venezuele, a samozřejmě Iránu.

Skuteční démoni – Clinton, Bush, Obama – jsou „vyjímečnými a nepostradatelnými lidmi“, mimo dosah démonizace. Jejich skutečné úděsné zločiny projdou bez povšimnutí, zatímco fiktivní zločiny jsou přisuzovány nevyjímečným a postradatelným lidem a zemím.

Důvodem, proč Washington démonizuje vůdce a zemi, je umožnit vytvoření okolností, které může Washington využít, aby jednal silou proti onomu vůdci a zemi.

Neustálé lži Washingtonu o „ruské agresi“ vytvořily ruskou agresi z čistého luftu. John Kerry a Marie Harf z ministerstva zahraničí přichází s novými lžemi každý den, ale nikdy je nedoloží důkazy. Za připravené scény mají americký senát, velitel NATO a náčelník amerického generálního štábu napilno, aby roztočili soukolí války.

Senátní zákon 2277 poskytuje základy pro posílení jednotek na ruských hranicích a povýšení statutu Ukrajiny na „spojence USA“, takže americké jednotky mohou pomáhat ve válce proti „teroristům“ na Ukrajině. Viz také: http://www.globalresearch.ca/collapse-of-ukraine-government-prime-minister-yatsenyuk-resigns-amidst-pressures-exerted-by-the-imf/5393168

Velitel NATO Breedlove si připravuje své plány na vytvoření zásob vojenského materiálu na ruských hranicích, aby jednotky NATO mohly rychleji zaútočit na Rusko.

Náčelník amerického generálního štábu, generál Martin Dempsey, pracuje na přípravě amerického veřejného mínění na nadcházející válku.

24. července Dempsey řekl Aspen Security Forum, vysoce postavené skupině, kde se vytváří americké veřejné mínění, že Putinova agrese na Ukrajině je srovnatelná se Stalinovou invazí do Polska v r. 1939 a že ruská hrozba se neomezuje pouze na Ukrajinu nebo východní Evropu, ale že je globální.

Vzdělanci v Aspenském fóru nepropukli smíchy, když jim Dempsey řekl, že (údajné, avšak neprokázané) zapojení se Ruska na Ukrajině je prvním případem od r. 1939, co nějaká země učinila vědomé rozhodnutí použít svoji vojenskou sílu v jiné suverénní zemi, aby dosáhla svých cílů. Nikdo se Dempseyho nezeptal, co dělal Washington během posledních tří prezidentských režimů: Clintonova v Srbsku, Bushova a Obamova v Afghánistánu, Iráku, Somálsku, Pákistánu a Jemenu, Obamova v Libyi a Sýrii.

Zde jsou Dempseyho slova: „Máte zde ruskou vládu, která učinila vědomé rozhodnutí použít svoji vojenskou sílu na území jiné suverénní země pro dosažení svých cílů. Je to poprvé od r. 1939, či tak zhruba, kdy se tak stalo. Zcela jasně jsou na cestě prosadit se jinými způsoby nejen ve východní Evropě, ale i v hlavní Evropě a vůči Spojeným státům.

Názor Washingtonu, že svět je jeho ústřicí je tak zakořeněn, že ani Dempsey, ani jeho vysoce postavené publikum na Aspenském fóru nepostřehli absurdnost jeho výroku. Washington a americká populace s vymytým mozkem bere jako daný fakt, že „vyjímečná a nepostradatelná země“ není omezována ve svých činech suverenitou ostatních zemí.

Washington bere za dané, že americké právo je v ostatních zemích nadřazené nad jejich vlastním právem – jen se zeptejte ve Francii nebo Švýcarsku, kde Washington může říkat zahraničním finančním institucím a korporacím, s kým mohou dělat byznys a s kým ne – jen se zeptejte v každé zemi či společnosti, které bylo zabráněno dělat byznys s Iránem. Bere za dané, že Washington může napadnout jakoukoliv zemi, jejíhož vůdce může Washington démonizovat a svrhnout – stejně jako v Iráku, Hondurasu, Libyi, Srbsku atd., a že Washington může vést vojenské operace proti lidem v cizích zemích, jako Pákistánu a Jemenu, se kterými není Washington ve válce.

To vše je možné proto, že Washington si nárokuje pozici Izraele coby „bohem vyvolený lid“. Samozřejmě, že ztráta této pozice Izraelem Izraeli nezabránila chovat se stejně.

Washington nyní roztočil soukolí války. Jakmile se toto soukolí války začne točit, táhne ho setrvačnost dopředu. Idiotské, a vskutku neskutečně stupidní vlády a média v Evropě si, zdá se, nejsou vědomi piklů Washingtonu ohledně jejich budoucnost, či neexistence budoucnosti, nebo je jim to lhostejné. Svoji bezstarostností se sami odsuzují k zániku a s tím i veškeré lidstvo. Spadla by nebesa, kdyby britský premiér, nebo francouzský prezident, či německá kancléřka nebyla pozvána do Bílého domu, nebo kdyby polští nýmandi nedostali od Washingtonu svých třináct stříbrných.

Čtenáři, kteří nemohou tolerovat problémy bez jejich řešení, vždy požadují řešení. Dobrá, zde je řešení:

Jedinou možností, jak se vyhnout válce, je, že Putin předloží tuto záležitost v OSN. Pokud Washington může poslat Colina Powella do OSN nevyzbrojeného jakoukoliv pravdou, aby tam obhajoval válku Washingtonu proti Iráku, měl by být Putin schopen předložit OSN případ války Washingtonu proti Rusku.

Ukázat, že císař je nahý, je velmi snadné.

Na rozdíl od Washingtonu je Putin ochoten podělit se o důkazy, které Rusko má ohledně toho, kdo co dělá na Ukrajině. Je jednoduchou záležitostí doložit, že Washington zorganizoval puč, který svrhl zvolenou vládu, že podporuje násilnosti proti těm, kteří se proti puči staví, a že je hluchý vůči opakovaným žádostem Ruska ve vztahu ke Kyjevu a separatistům, aby své spory projednali.

Putin by měl dát světu jasně najevo, že Washington pokračuje s provokativními vojenskými kroky proti Rusku, s posilováním jednotek na hranicích Ruska a výzvami k dalšímu navyšování jejich počtu, kdy S.2277 znamená přípravu USA na válku, s provokativními akcemi a obviněními ze strany vrcholových amerických generálů a vládních představitelů proti Rusku, a se snahou izolovat Rusko a způsobit Rusku ekonomické a politické škody.

Putin by měl dát světu jasně najevo, že u provokací existuje hranice, kterou nemůže Rusko akceptovat, a že Rusko věří, že je ohroženo preventivním jaderným útokem Washingtonu. Putin může popsat odstoupení Washingtonu od smlouvy o balistických raketách, budování raketových základen na ruských hranicích a oznámenou změnu u válečné doktríny Washingtonu, která povyšuje americké jaderné síly z odvetných na síly preventivního jaderného útoku. Tato opatření jsou jasně namířena proti Rusku (a Číně – Číno, prober se, jsi další na řadě!).

Putin musí jasně uvést, že pravděpodobným důsledkem toho, že svět nadále umožňuje Washingtonu lži a agrese, nebude jen další katastrofální válka, ale ukončení života.

Vládám světa, obzvláště vazalům Washingtonu v Evropě, Kanadě, Austrálii a Japonsku, musí být řečeno, že je jejich zodpovědností zastavit umožňování agresí Washingtonu, nebo přijmout zodpovědnost za třetí světovou válku.

Aspoň bychom měli potěšení ze sledování toho, jak arogantní Samantha Powers a zbabělý britský pudlík vstanou a vypochodují z jednání OSN. Není naprosto žádných pochyb, že Washington není schopen na tato obvinění odpovědět.

Zde je opět Wolfowitzova doktrína, která ovládá americkou zahraniční politiku a která odsuzuje planetu Zemi k smrti:

„Našim prvním cílem je zabránit opětovnému objevení se nového konkurenta, buď na území bývalého Sovětského svazu, nebo jinde, který představuje hrozbu řádu, kterou dříve představoval Sovětský svaz. Toto je dominantní důvod tvořící základ nové regionální obranné strategie a vyžaduje si, abychom se snažili zabránit jakékoliv nepřátelské mocnosti v ovládnutí regionu, jehož zdroje by, za konsolidované kontroly, postačovaly k vytvoření globální mocnosti.“

Nepřátelská mocnost je definována jako jakákoliv země, která není vazalem Washingtonu.

Wolfowitzova doktrína zavazuje Spojené státy, jejich lid, důvěřivé spojence Washingtonu v EU a jejich lid k válce s Ruskem a Čínou. Pokud nebudou Rusko a Čína kapitulovat, bude svět zničen.

Zničení světa je to, co idiotské vlády EU a prodejné kurvy západních médií podporují, kdy umožňují lži a agrese Washingtonu.

The World Is Doomed By Western Insouciance vyšel 27. července 2014 na ICH. Překlad v ceně 523 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 452)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 25 488