Mossad a Bush naplánovali a provedli 9/11

14.1.2014 Komentáře Témata: 11. září 1431 slov

Poznámka editora na úvod: Následující text pochází z íránského serveru presstv.ir, který nevyniká objektivitou. Berte jej proto s rezervou.

Nedávná odhalení zveřejněná na internetové stránce Press TV, New York Post a Veterans Today změnila historii.

Příběh byl jednoduchý – dvěma americkým kongresovým zástupcům bylo umožněno přečíst si Kongresovou vyšetřovací zprávu o 9/11, tentokrát včetně oblastí, které prezident Bush nařídil odstranit. Oba kongresmani jasně uvádí, že zcenzurované stránky zprávy dávají plnou zodpovědnost za naplánování a provedení 9/11 jedné nebo více zahraničním tajným službám, nikoliv „teroristům“.

Jasné rovněž je, že osobní role prezidenta Bushe v ututlávání této věci vedla k ochraně skutečných pachatelů 9/11 a vehnala USA nejen do dvou šílených válek, ale i k drakonickým krokům proti vládě Ameriky.

NSA a Bushův puč 9/11

9/11 byl puč proti ústavě. Další zprávy zveřejněné tento týden vyjasňují některé důvody, proč Bush Američanům, kongresu, našim ozbrojeným silám a našim spojencům lhal. „Obamův ředitel Národní rozvědky James Clapper odtajnil nové dokumenty, které odhalují, jak NSA poprvé dostala zelenou k zahájení shromažďování rozsáhlých komunikačních údajů v honbě za teroristy z Al-Káidy po 9/11. Vláda prezidenta Baracka Obamy poprvé veřejně potvrdila „existenci souboru aktivit schválených prezidentem Georgem W. Bushem“, jako velkého množství internetových a telefonních metadat, coby součásti „programu na sledování teroristů“ (TSP). Tato odhalení jsou součástí kampaně Washingtonu s cílem ospravedlnit šmírovací aktivity NSA, po rozsáhlých únicích informací o tajných programech do médií od bývalého smluvního pracovníka NSA Edwarda Snowdena. Clapper v sobotu vysvětlil, že prezident George W. Bush poprvé schválil šmírování v říjnu 2001, jen pár týdnů po útocích z 11. září.

Můžeme dokázat, že Bush byl plně trestně vinný ututláváním a zakrýváním stop po lidech zodpovědných za 9/11.

AIPAC předhodil Bandara a Bushe jako „obětinu“

Děsivější však je, že články zveřejněné tento týden v New York Daily News Ruperta Murdocha, napsané členem Hooverova institutu a členem AIPAC Paulem Sperrym, nyní nejen že viní z autorství 9/11 saudského prince Bandara, ale přičleňují sem i Bushe (43).

V podstatě celý aparát AIPAC, největší lobbyistické organizace ve Washingtonu, je nyní zapojen do „celoplošné obrany“, aby kongresu zabránil tlačit na zveřejnění pravé zprávy. A to proto, že pravá zpráva obviňuje Izrael, nikoliv Saudskou Arábii, a AIPAC chce, aby Murdochův/Sperryho příběh přežil.

Mýtus o bin Ladenovi „se hroutí“

Pravá zpráva, označená zákonodárci, kteří vyzývali, aby prezident Obama odtajnil celou zprávu, za šokující dokazuje, že žádná Al-Káida do toho zapojena nebyla, že neexistoval žádný důvod k invazi do Afghánistánu či Iráku a že neexistoval žádný důvod ke štvanici na operativce CIA, plukovníka Tima Osmana, známého také jako „Osama bin Laden“.

V podstatě velvyslanec Lee Wanta, bývalý šéf rozvědky Bílého domu a generální inspektor ministerstva obrany za Reagana, informoval o setkáních klíčových vládních představitelů a „bin Ladenem“, kterých se zúčastnil, o setkáních konaných jak v Los Angeles, tak ve Washingtonu DC, zatímco ho USA údajně naháněly.

Wanta, který byl na těchto setkáních přítomen, uvedl: „Na počátku 90. let byl bin Laden, který trpěl pokročilým onemocněním jater, letecky přepraven do amerického zařízení v Perském zálivu. Odtud odletěl bin Laden do Los Angeles, přistál na letišti Ontario, setkal se s Albertem Hakimem, zastupujícím prezidenta Bushe (41), Ollie Northem (propuštěným na kauci), admirálem Williamem Dickie, právníkem Glennem Peglau a generálem Jackem Singlaubem, jedním ze zakladatelů CIA. Hakim byl osobním zástupcem prezidenta Bushe a byl pověřen celkovým vedením projektu. „Bud“ McFarlane, postava z Iran-Contra, omilostněný prezidentem Bushem v r. 1992, byl také členem skupiny.

Bin Laden pak opustil Los Angeles a odjel do Washingtonu DC. Tam přebýval v hotelu Mayflower. Setkání se konala v Metropolitním klubu ve Washingtonu. Právník Glenn Peglau zůstal v Metropolitan. Tam se do Peglauova pokoje někdo vloupal a odstranil „položky“. V žádném případě neexistuje záznam, tajný či veřejný, že tato „pracovní skupina“ byla někdy rozpuštěna, ani neexistuje žádný záznam o tom, že kdy skončil statut Osamy bin Ladena coby bezpečnostního operativce pracujícího pro americkou vládu. V r. 2001 v posledním veřejném prohlášení Osama bin Laden popřel jakékoliv zapojení do útoků 9/11. Neexistují žádné tajné dokumenty spojující bin Ladena s 9/11 či uvádějící ho jako „neposlušného operativce CIA“.

Které 9/11 je pravé?

V r. 2007 odeslala FBI tým do Bangkoku, aby tam vyslechl bývalého sovětského specialistu na rozvědku v jaderné oblasti Dmitrije Chalezova. Chalezov FBI řekl, že ráno 12. září 2001 se zúčastnil setkání u snídaně se šéfem operací Mossadu Mikem Hararim a jeho synem, spolu s dalšími izraelskými operativci.

Chalezov FBI uvedl, že toto setkání bylo na oslavu útoků 9/11, nikoliv jak řekl Netanyahu „šťastné náhodné události pro Izrael“, jako oslava útoku Mossadu na Spojené státy. Na tomto setkání se Harari také chlubil svoji rolí v bombovém útoku v Oklahoma City. Podle Chalezova ho Harari lákal, aby se přidal k jejich skupině při nadcházející operaci, bombovém útoku na Bali, naplánovaném na r. 2002.

12. října 2002 zničila obrovská nálož plochu o rozloze téměř jedné čtvereční míle a bylo zabito 202 lidí. Byla z toho obviněna islamistická skupina, stejně jako u 9/11 (a nejen), a původně měla být taková skupina obviněna i z útoku v Oklahoma City.

Chalezov agentům FBI řekl, že Harari tvrdil, že k likvidaci dvojčat při 9/11 byly použity jaderné zbraně. Harari také řekl, že pro útok na Pentagon dostal raketu s „plochou dráhou letu“, sovětský Granit, koupenou přes Viktora Bouta, „obchodníka se smrtí“, kterého hrál ve stejnojmenném filmu Nicholas Cage.

Bout, přebývající v Bangkoku spolu s Hararim a Chalezovem, byl vydán (ve skutečnosti unesen – p.p.) do Spojených států na základě vysoce utajeného obvinění z toho, že dodal řízenou raketu použitou k útoku na Pentagon při 9/11. Bout byl zatčen v Bangkoku v r. 2008, nedlouho po návštěvě FBI. Byl oficiálně odsouzen za dodávání zbraní vzbouřencům v Kolumbii, z aktivity, kterou Bout dlouho prováděl z pověření CIA, která byla jeho partnerem v obchodování se zbraněmi po mnoho let.

Úniky

Zatím se původní zpráva kongresu o Bushově falšování skutečností neklasifikuje jako únik. Obviněn je pouze Bush, pachatelé 9/11 jsou stále v bezpečí, jejich identity jsou stále chráněny bezpečnostními protokoly zachovávanými prezidentem Obamou, navzdory požadavkům kongresu.

„Deklarované“ úniky, oznámené Sperrym ve Washington Post, viní z 9/11 Bandara a saudskou tajnou službu. Sperry uvádí jako zdroj CIA, ale to se jeví být jen pokusem odvést možné následky od Izraele, až bude, jestli vůbec, pravá zpráva zveřejněna. Sperryho příběh, koordinovaný s AIPAC, který má utlumit požadavky kongresu na odtajnění zprávy, může být i známkou toho, že izraelská tajná služba, jak uvedl Chalezov, spolupracovala s Bushem na naplánování a provedení 9/11.

Z článku Press TV: „Tento týden kongresmani Stephen Lynch (D-MA) a Walter Jones (R-NC) oficiálně požadovali kongresovou rezoluci, požadující, aby prezident Obama odtajnil silně zcenzurovanou Kongresovou vyšetřovací zprávu o 9/11. Tito dva zástupci dostali oprávnění, za podmínky „utajení v zájmu národní bezpečnosti“, přečíst si 28 zcenzurovaných stránek 800 stránkové zprávy, které nebyly k nahlédnutí. Vyjasnilo se, že prezident Bush si byl plně vědom, že do 9/11 nebyl zapleten ani Afghánistán, ani Irák, a že vojenské akce proti těmto dvěma zemím byly provedeny proto, aby se zakrylo zapojení jeho vlády do 9/11, zapojení, jehož součástí byla i podpora od cizích tajných služeb. Tito kongresmani narazili při čtení zprávy na část s názvem „Specifické zdroje zahraniční podpory“.

Tato část o 28 stranách byla Bílým domem „proklučena“ na osobní příkaz prezidenta Bushe. V původní zprávě předložené kongresu bylo z této části vynecháno podle odhadů 5-10,000 slov, kdy stránka po stránce nahrazovaly text tečky.“

A to jsou jen aktuální odhalení, která AIPAC dokázal potlačit, prostřednictvím nátlaku na kongres a svých mocných aktiv v médiích. Stále jasnějším je, že mnozí spojenci AIPAC ve Washingtonu mají přístup k nezcenzurované zprávě. Celá vláda, vůdci v kongresu a Pentagonu, CIA, NSA a tucet dalších organizací věděly, co v kongresové zprávě je. Všichni Komisi 9/11 lhali. Všichni nařídili realizaci opatření k potlačení svobody a zmasakrování stovek tisíc lidí po celém světě, únosy a mučení tisíců dalších, vše na základě lží.

Celé země byly prakticky vymazány z mapy. Často slýcháme otázku: „Jak mohly být do tak odporné konspirace zapojeny tisíce lidí?“ Nyní jsme připraveni na odpověď. Nadešel čas se zeptat.

Mossad, Bush planned, executed 9/11 vyšel 25. prosince 2013 na presstv.ir. Překlad v ceně 548 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 112)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 18 861