Celá NSA je o zachování moci aristokracie v dystopickém světě

Wayne Madsen

30.6.2013 Komentáře Témata: Policejní stát, Terorismus, USA 1288 slov

Národně-bezpečnostní agentura (NSA) spustila další intenzivní okouzlující ofenzivu. Tato největší světová výzvědná agentura v oblasti komunikací a kybernetické války trvá na tom, že její bezprecedentní šmírovací infrastruktura existuje pouze na ochranu americké národní bezpečnosti před teroristy a agenty cizích tajných služeb. Ve skutečnosti NSA provádí masivní shromažďování politických a ekonomických výzvědných informací, aby zachovala zájmy americké aristokracie.

Poté, co se fakta o masivní šmírovací sítí NSA dostala na světlo světa díky odhalením kontraktora NSA a bývalého zaměstnance CIA Edwarda Snowdena, mocenské elitářské kruhy Washingtonu jednohlasně prohlásily Snowdena za zrádce a NSA za skutečného ochránce národní bezpečnosti Ameriky. Prezident Barack Obama stál v jednom šiku s republikánským předsedou parlamentu Johnem Boehnerem, vůdkyní sněmovní menšiny Nancy Pelosi, demokratickou předsedkyní senátního Výboru pro tajné služby Dianne Feinstein, republikánským předsedou parlamentního Výboru pro tajné služby a bývalým agentem FBI Mikem Rogersem a ministrem zahraničí Johnem Kerry a požadovali, aby byl Snowden vrácen do Spojených států a stanul tam před pochybným systémem spravedlnosti. Demokraté i republikáni plivali invektivy na jakoukoliv zemi zapojenou do útěku Snowdena coby politického uprchlíka: na zvláštní správní jednotku Hong Kong, Čínskou lidovou republiku, Rusko a Ekvádor.

Hong Kong tvrdil, že americká žádost o Snowdenovo vydání byla nejasná, ale Hong Kong také trval na tom, aby Spojené státy vysvětlily telekomunikační šmírování NSA a hackování počítačů v Hong Kongu.

Obamova vláda se obořila na Čínu kvůli tomu, že odmítla porušit systém „jedna země, dva systémy“, a nutila Hong Kong vrátit Snowdena do Spojených států. Obama rovněž odsoudil Rusko za to, že odmítlo deportovat Snowdena z Moskvy do Spojených států. Obamova arogance a pokrytectví byly jasně patrné, když Obamova vláda násilně uplatnila americký „zákon Magnického“ na Rusko. Tento zákon zakazuje vysokým ruským vládním představitelům cestovat do Spojených států, kvůli údajnému „porušování lidských práv“ Ruskem.

Ekvádor, který poskytl Snowdenovi dokument uprchlíka (Ekvádor dnes couvnul, dokument Snowden nemá, poznámka editora), na který může mezinárodně cestovat poté, co byl Kerrym jeho americký pas zrušen, byl Washingtonem varován před „závažnými následky“. Čím více se Washington byl v prsa a vyskakoval, tím více se stával předmětem smíchu pro zbytek světa. Velmoc v úpadku vlastnící největší světový systém šmírování křičela jako rozmazlené děcko, protože její globální systém sběru výzvědných informací, díky kterému lze vydírat a zastrašovat politiky, byl odhalen osamoceným jedincem před očima celého světa. Mao C‘Tung kdysi označil Spojené státy za „papírového tygra“. Nicméně Obama světu ukázal, že Amerika je pouhým bezvýznamným cárem papíru vydávajícím se za ústavní demokracii, a není již dokonce ani tygrem.

Obama, při obhajobě šmírovacích pravomocí NSA, nebyl ani jednou dotázán na účast generálního ředitele NSA Keitha Alexandera na pěti setkáních globalistické elitářské konference Bilderberg. Alexander rozesmátě tvrdí, že chrání Američany před neustále se měnícím počtem teroristických útoků. Ve skutečnosti je Alexander tím, co kdysi generál námořní pěchoty Smedley Butler nazval „ukazovátkem“, někdo, kdo identifikuje nepřátele mocenské elity. Butler, který vedl invaze námořní pěchoty do Mexika, na Haiti, Kubu, do Nikaragui, Dominikánské republiky a Číny, hořekoval, že je „výběrčím výpalného kapitalismu“. Dnes jsou týpci jako Alexander a jeho podporovatelé ve vládě „výběrčími výpalného fašismu“.

NSA a její britský partner, Sídlo vládních komunikací (GCHQ), působí mimo jakékoliv uznávané mezinárodní zákony, a rozsah působnosti je dokládán odhaleními, jako faktem, že GCHQ, z pověření NSA, napíchla transatlantický kabel TAT-14, spojující Blaabjerg v Dánsku, Norden ve východním Frísku v Německu, Katwijk v Holandsku, St. Valery-en-Caux ve Francii, Bude v Cornwall v Británii a Tuckerton v New Jersey. V Bude GCHQ a NSA napíchly kabel společně, aby z něj těžily internetová data a telefonický provoz a údaje pak ukládaly do meta-datového systému NSA PRISM, kdy převážná většina těchto údajů bude uložena v datovém středisku NSA v Bluffdale v Utahu. Operace napíchnutí kabelu v Bude má kódové označení TEMPORA a její podrobnosti byly odhaleny Snowdenem.

Británie byla vždy považována za „trojského koně“ americké rozvědky v Evropské unii, a napíchnutí kabelu v Bude zvýraznilo fakt, že americko-britská výzvědná aliance převažuje nad všemi ostatními aliancemi a dohodami, včetně Maastrichtské smlouvy a smlouvy NATO. Spojené státy a Británie společně prováděly špionáž proti svým německým, francouzským, holandský a dánským „spojencům“. Přesto, dokonce i po tomto odhalení, bilaterální dohody o výzvědných informacích, kde NSA dostává zachycené signální informace od tajných služeb Německa, Dánska, Holandska, a v menší míře Francie, tak zvaných „třetích stran“, pokračovaly dále, aniž by odposlouchávání kabelů v Bude nějak zohlednily. V podstatě špionážní priority mají přednost před všemi ostatními nadnárodními nebo bilaterálními dohodami, ať již vojenskými, ekonomickými nebo jinými.

Britský ministr zahraničí, William Hague, privilegovaný dvořan globální elity, bránil alianci NSA-GCHQ v projevu v prezidentské knihovně Ronalda Reagana v Kalifornii. Mezitím ministr spravedlnosti německého státu Hesensko Handelsblatt řekl, že „Británie je datovou pijavicí Evropské unie“. Federální německá ministryně spravedlnosti, Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, označila operaci TEMPORA za „hollywoodskou noční můru“.

Hollywood již dlouho produkoval filmy o dystopické budoucnosti, kde se temné síly zmocnily kontroly nad soukromým životem lidí na planetě. Dnes se sci-fi stala vědeckým faktem, kdy se objevují opakovaná odhalení ohledně toho, jak dalekosáhlým se šmírování NSA stalo. Bývalý protiteroristický „car“ Billa Clintona a George W. Bushe Richard Clarke řekl, že smrt novináře Michaela Hastingse při děsivé autonehodě v Los Angeles může být výsledkem hacknutí počítače jeho Mercedesu, zrychlení auta a jeho vyslání do smrtící kolize. Hastings se, mimo dalších věcí, podíval do šmírovacího systému NSA, který Snowden odhalil, a poslal před svou smrtí e-mail, že ho má FBI pod dohledem. Ačkoliv k Hastingsově smrti došlo v ulici poblíž Hollywoodu, nebyla to hollywoodská kaskadérská akce. Bylo to děsivě skutečné a NSA se stala temnou ultra tajnou agenturou, vykreslovanou v bezpočtu filmů, počínaje „1984“ a „V jako vendeta, po „Soylent Green“ a „451 stupňů Fahrenheita“.

Bývalý operátor NSA v oblasti satelitní signálové rozvědky a analytik Russ Tice do záznamu uvedl, že NSA a její alianční partneři nevynechávají ve své šmírovací síti nikoho. V r. 2004 bylo šmírování zaměřeno na nově zvoleného amerického senátora z Illinois jménem Barack Obama. Je mimo veškerou představivost, jaké vyděračské osobní informace nyní NSA na prezidenta Obamu má, na někoho, kdo splnil jakýkoliv diktát americké výzvědné infrastruktury. Dnes Obama věří, že špionážní síť NSA řídí. Ve skutečnosti však nikoliv. A v lednu 2017, až opustí úřad, stane se, stejně jako prezidenti George W. Bush, Bill Clinton, George H. W. Bush, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Gerald Ford, Richard Nixon a Lyndon Johnson předním, cílem šmírování NSA, dokonce i jako člen nejelitnějšího bratrstva exprezidentů. Ti, kteří ovládají šmírovací panoptikon NSA, představují ještě větší elitu, než klub exprezidentů.

K dalším sledovaným NSA patří i všichni stávající členové amerického kongresu, každý guvernér v 50 státech a územích, každá celebrita, vlastně všichni, kdo používají nějaké zařízení elektronické komunikace nebo síť kdekoliv na světě, od rušných ulic Hong Kongu po Káhiru, až po velmi vzdálené město Kyzyl v republice Tuva na Sibiři a Grytviken na antarktickém ostrově Jižní Georgie…

Dokonce i kdyby lidé světa povstali, aby systém zpupného šmírování zničili, nevěděli by, kde začít. Šmírování je všude, ale páníčci systému jsou před vlastními vševědoucími senzory dobře ukryti.

NSA is All about Preserving the Power of the Aristocracy in a Dystopian World vyšel 28. června na Strategic Culture Foundation. Překlad Zvědavec.

Poznámka editora

V diskuzi za článkem Americká rozvědka sledovala aktivity úřadů EU, píše německý list na iDnes zaznívají názory, že se člověk nestačí divit. Například podle pana Rudolfa Polaneckého, kterého si jinak vážím, je v pořádku, když USA všechny šmíruje, jelikož to ostatní státy dělají také. Co se EU týče, může si za to sama, když podporuje Palestince, ty zlé teroristy. A Snowden je obyčejný zrádce. V tomto duchu je tam více příspěvků.

Známka 1.1 (hodnotilo 81)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 12 055