CIA – cílené vraždy prostřednictvím vyvolaného infarktu a rakoviny

Slyšení Churchova výboru z r. 1975

Press Core

15.4.2013 Komentáře Témata: USA, CIA 2194 slov

V r. 1975, během slyšení Churchova výboru, vyšla najevo existence tajných vražedných zbraní. CIA vyvinula jed, který u oběti způsobil okamžitý infarkt. Tento jed bylo možné zmrazit do tvaru šipky a pak vystřelit vysokou rychlostí z pistole. Ta byla schopna střílet ledové projektily dostatečnou rychlostí, aby šipka prošla oděvem cíle a zanechala po sobě jen drobnou červenou skvrnu. Jakmile byl jed v těle, roztál a dostal se do krve a způsobil infarkt! Tento jed byl vyvinut tak, aby byl moderními procedurami pitvy nedetekovatelný.

Můžete člověku způsobit rakovinu?

Pokud lze rakovinu u zvířat způsobit tím, že se jim vstříkne rakovinový virus a bakterie, je zcela jistě možné udělat totéž i u lidských bytostí!

V r. 1931 Cornelius Rhoads, patolog Rockefellerova institutu pro lékařský výzkum, úmyslně infikoval v Portoriku lidi rakovinovými buňkami; 13 z nich zemřelo. Ačkoliv jeden portorický lékař později zjistil, že Rhoads úmyslně zatajil některé podrobnosti svého experimentu, a sám Rhoads poskytl písemné svědectví uvádějící, že věří, že všichni Portoričané by měli být zabiti, později zřídil pro americkou armádu zařízení pro biologickou válku ve Fort Detrick v Marylandu (kde má původ virus HIV/AIDS, virus ptačí chřipky a virus prasečí chřipky/A-H1N1), v Utahu a v Panamě, a byl jmenován do americké Komise pro atomovou energii, kde začal s řadou experimentů vystavování radiaci na amerických vojácích a pacientech civilních nemocnic.

Odpovědí na otázku „můžete člověku způsobit rakovinu“ je ano. Po téměř 80 letech výzkumu a vývoje nyní existuje způsob, jak vyvolat skutečný infarkt a jak obdařit zdravého člověka rakovinou. Obojí bylo použito jako prostředek zabíjení. Pouze velmi zkušený patolog, který přesně ví, co při pitvě hledat, může rozpoznat, jestli šlo o vraždu prostřednictvím uměle vyvolaného infarktu nebo rakoviny, nebo jestli byly přirozeného původu.

Je úmrtí na srdeční infarkt, aneurysma či krvácení do mozku následkem „přirozené příčiny“? Ne, pokud vládní agentury nalezly způsob, jak ovlivnit vaši srdeční frekvenci, krevní tlak, nebo rozpínání cév. Neurologický výzkum zjistil, že mozek má pro každý vědomý pohyb specifické frekvence, zvané přípravné sady. Nasměrováním mikrovlnného paprsku, obsahujícího ELF signály vydávané srdcem, na vaši hruď lze srdce uvést do chaotického stavu, tak zvaného srdečního infarktu. Takto lze zabít vysoce postavené vůdce politických stran, kteří jsou náchylní na infarkt, dříve, než způsobí nějaké problémy. Jack Ruby zemřel na rakovinu pár týdnů poté, co jeho rozsudek za vraždu byl zrušen u odvolacího soudu a bylo nařízeno, aby se soud konal mimo Dallas – tudíž mu bylo umožněno volně promluvit, pokud by si to přál. Jack Ruby se nezdráhal zabít Lee Harvey Oswalda, aby mu zabránil mluvit, takže není žádný důvod si nemyslet, že by stejné rozhodnutí padlo, kdyby se ukázalo, že Jack Ruby představuje hrozbu pro lidi v americké vládě, kteří konspirovali s cílem zavraždit prezidenta Spojených států – Johna F. Kennedyho.

Matt Simmons, expert na ropu, byl zavražděn za to, že spustil povyk kvůli ututlávání ropné katastrofy BP v Mexickém zálivu Obamovou vládou. Investiční bankéř Matt Simmons, který zemřel náhle, byl insiderem energetického průmyslu a poradcem prezidenta, jehož věhlas vzrostl, když napsal, že Saudské Arábii dochází ropa a že světová produkce dosáhla bodu zlomu. Simmons, 67 let, zemřel ve svém letním sídle v Maine. Pitva provedené státním soudním lékařem došla k závěru, že zemřel a na náhodné utonutí, „se srdeční nemocí jako přispívajícím faktorem“.

Jeho bestseller z r. 2005, „Soumrak v poušti: Blížící se otřes u saúdské ropy a světová ekonomika“, mu přinesl širší publikum. Tato kniha tvrdila, že Saúdská Arábie silně nadhodnotila velikost svých ropných zásob a že svět je na pokraji závažného nedostatku ropy, protože největší ropná pole byla vyčerpána. Toto odhalení je podporováno Íránem. Írán ví, že ropa na Středním východě rychle vysychá, a z tohoto důvodu se nyní zaměřuje na budování jaderných reaktorů. Jakmile ropa dojde, bude Írán jedinou zemí na Středním východě, která bude energeticky soběstačnou. Všechny ostatní středovýchodní země, včetně Saúdské Arábie, se stanou zchudlými státy třetího světa.

Bývalý jugoslávský prezident Slobodan Miloševič byl také zavražděn. Byl nalezen mrtev ve věznici Haagského tribunálu. Pan Miloševič čelil obviněním z válečných zločinů a zločinů proti lidskosti, kvůli své údajné roli ve válkách v Bosně, Chorvatsku a Kosovu v 90. letech. Čelil také obvinění z genocidy kvůli bosenské válce z let 1992-1995, ve které zemřelo 100,000 lidí.

Miloševič napsal den před svojí smrtí dopis, ve kterém tvrdil, že byl ve vězení otráven. Piva jeho tvrzení potvrdila, protože se ukázalo, že Miloševičovo tělo obsahovalo drogu, která učinila jeho obvyklé léky na vysoký krevní tlak neúčinnými a zhoršila stav jeho srdce, což způsobilo infarkt, který vedl k jeho smrti.

Bývalý agent MI6 Richard Tomlinson řekl reportérům, že viděl v r. 1992 dokumenty, ve kterých se probírala vražda Miloševiče prostřednictvím zinscenované autonehody, kdy měl být řidič oslepen zábleskem světla a na dálku vyřazeny brzy, aby to vedlo k nehodě. Přesně stejná technika byla použita při skutečné vraždě princezny Diany.

Pokud byl Miloševič zavražděn, kdo za to byl zodpovědný? NATO.

Proč NATO?

Protože ačkoliv se ICTY (či „Haagský tribunál“) před světem vydává za organizaci OSN, představitelé NATO sami dali najevo, veřejně, že ve skutečnosti přináleží NATO. NATO jmenovalo žalobce, i soudce, kteří řídili vyšetřování jakýchkoliv obvinění z válečných zločinů vznesených proti NATO. Z toho plyne, že Slobodan Miloševič, který byl, když zemřel, vězněm vězení Haagského tribunálu Scheveningen, byl vězněm NATO. NATO mělo jak motiv, tak příležitost, aby ho zavraždilo.

V březnu 2006 Miloševič předložil NATO ovládanému Haagskému tribunálu dokumenty FBI, dokazující, že jak vláda Spojených států, tak NATO poskytly finanční a vojenskou podporu Al-Kejdě, aby pomohly Kosovské osvobozenecké armádě v její válce proti Srbsku. To v Pentagonu a Bílém domě, pokoušejícím se v té době udat válku proti terorismu a ospravedlnit invazi do Iráku, nebylo přijato příliš vřele.

Během Miloševičova procesu týkajícího se válečných zločinů NATO tvrdilo, že Srbové zmasakrovali albánské civilisty v kosovském městě Racak. Důkazy předložené u soudu ukázaly, že tvrzení NATO je výmysl. To je obzvláště trapné, protože obvinění z masakru v Racak bylo záminkou, kterou NATO použilo pro zahájení bombardování Srbska 24. března 1999 (kobercové bombardování provedlo letectvo Spojených států – na příkaz tehdejšího prezidenta Bila Clintona a Hillary Clinton). Pak NATO tvrdilo, že Srbové údajně zavraždili 100,000 albánských civilistů. Nicméně vlastní forenzní tým NATO oznámil, že nedokázali najít ani jedno tělo albánských civilistů zavražděných Miloševičovými jednotkami. Tato neexistující těla pak vedla k absurdnímu tvrzení NATO, že Srbové genocidu údajně zamaskovali tak, že převezli tisíce těl v mrazících kamionech hluboko do Srbska (zatímco Bill Clinton toto místo kobercově bombardoval), aniž by zanechali jakoukoliv, byť jedinou, stopu. Ale Haagský tribunál dokázal, že i tato obvinění jsou zcela falešná a smyšlená.

Miloševič přednesl několik projevů, ve kterých probíral, jak skupina stínových internacionalistů způsobila chaos na Balkáně, protože to byl další krok na cestě k „novému světovému řádu“.

Během února 2000 v projevu před srbským kongresem Miloševič uvedl:

„Malé Srbsko a lidé v něm předvedli, že odpor je možný. Aplikováno na širší úrovni to bylo organizováno primárně jako morální a politická vzpoura proti diktatuře, hegemonii, monopolismu, která rozsévá nenávist, strach a nové formy násilí a odplaty proti bojovníkům za svobodu z řad zemí a lidí, a takovýto odpor by mohl eskalaci inkvizice moderní doby zastavit. Uranové bomby, počítačové manipulace, drogově závislí mladí vrazi a uplácení vydíratelných domácích kriminálníků, povýšených na spojence nového světového řádu, to jsou nástroje inkvizice, která svoji krutostí a cynismem překonala všechny předešlé formy pomstychtivého násilí páchaného na lidstvu v minulosti.“

Důkazy spojující Miloševiče s genocidami, jako ve Srebrenici, kde zemřelo 7,000 muslimů, byly prokázány jako vymyšlené. V podstatě Srebrenice byla „bezpečnou zónou OSN“, avšak stejně jako ve Rwandě se mírotvůrci OSN záměrně stáhli a umožnili masakr, a pak z toho obvinili Miloševiče. Milošovičovo odhalení zapletení OSN do masakru ve Srebrenici bylo dalším důvodem, proč byly přepisy z tribunálu silně upravovány a cenzurovány ze strany NATO, a dalším přispívajícím faktorem, aby ho NATO zavraždilo, když byl v jeho vazbě. Haagský tribunál NATO byl jasně monstrprocesem, jehož jediným účelem bylo přesvědčit obyčejné lidi na celém světě, že zničení Jugoslávie NATO bylo oprávněné. Protože to NATO nedokázalo prokázat u vlastního soudu (naprostý nedostatek důkazů to činil obtížným), existuje skutečně silný motiv, aby NATO Miloševiče zavraždilo – aby zabránilo jeho osvobození. Takto může NATO nadále tvrdit, že Miloševič byl vinen, a nikdo nezačne procházet hory důkazů, které ukázaly, že to byli vůdci NATO (zejména americký prezident Bill Clinton), kdo se v Jugoslávii dopustil válečných zločinů, zločinů proti lidskosti a genocidy.

V historii skončilo na rakovinu v příhodné době tolik lidí, že je nyní čas položit otázku – „kdo vraždí lidi tím, že u svých cílů vyvolá rakovinu nebo silný infarkt?“ Kdo tyto útoky nařídil a proč?

Pan Charles Senseney, vývojář zbraní CIA ve Fort Detrick v Marylandu, svědčil v září 1975 před senátním Výborem pro tajné služby, kde popsal zbraň vystřelující šipky s deštníkovým jedem, kterou vyrobil. Řekl, že byla vždy používána v davu za otevřeného deštníku, vypalovaná přes jeho potah, aby to neupoutalo pozornost. Protože byla tichá, nikdo v davu to neslyšel a vrah jen složil deštník a odkráčel s davem.

Záběry s atentátem na Johna F. Kennedyho ukazují, že tato deštníková zbraň byla použita na Dealey Plaza. Obrazové důkazy událostí z 22. listopadu 1963 ukazují, že první vypálená rána onoho osudového dne měla na Kennedyho paralyzující účinek. Sevřel pěsti a jeho hlava, ramena a ruce vypadaly znehybněně. Pitva odhalila, že měl na krku malé vstupní zranění, ale v krku nebyly nalezeny žádné stopy po procházející kulce, ani nebyla nikdy nalezena žádná kulka, která by odpovídala této malé velikosti díry.

Charles Senseney svědčil, že jeho divize zvláštních operací ve Fort Detrick dostala od CIA úkol vyvinout exotické zbraně. Jednou z těchto zbraní byla ruční pistole na šipky, která vystřelovala otrávené šipky do strážních psů, aby je vyřadila na několik hodin. Tato šipka a jed nezanechávaly žádné stopy, takže ohledání neodhalilo, že psi byli vyřazeni. CIA si objednala asi 50 kusů a používala je operačně.

Senseney řekl, že šipky mohly být použity i k zabíjení lidských bytostí, a nemohl vyloučit možnost, že to CIA dělala. Zvláštním typ jedu vyvinutý pro CIA vyvolává infarkt a nezanechává žádné stopy po nějakém vnějším vlivu, pokud se neprovede pitva hledající tento konkrétní jed. CIA tento jed odhalila světu při různých výpovědích na počátku 70. let. CIA zbraň, která střílí těmito šipkami vyvolávajícími infarkt, dokonce ukázala při kongresovém slyšení.

Šipka z této tajné zbraně CIA dokáže proniknout oděvem a nezanechá po sobě nic, než malou červenou tečku na kůži. Při proniknutí této smrtící šipky může jedinec, který je cílem vraždy, cítit, jako by ho kousl komár, nebo nemusí cítit vůbec nic. Jedovatá šipka se po vstupu do cíle zcela rozpadne. Smrtící jed pak rychle vstupuje do krevního řečiště a způsobí infarkt. Jakmile způsobí škody, jed rychle ztrácí původní vlastnosti, takže je velmi nepravděpodobné, že pitva zjistí, že infarkt byl důsledkem čehokoliv jiného než přirozené příčiny.

Bývalá agentka CIA odhalila, že tyto šipky byly zmraženou formou tekutého jedu. Sdělila, že šipka se v cíli rozpustí a zanechá po sobě jen velmi malou červenou tečku na vstupu – tedy stejný typ malého vstupního zranění, který byl nalezen při pitvě Johna F. Kennedyho. Po více než 50 let byly vraždy prováděny tak dovedně, že to zanechávalo dojem, že oběti zemřely na přirozené příčiny. Podrobnosti o některých používaných technikách vyšly na světlo v r. 1961, kdy profesionální vrah KGB Bogdan Stašinskij utekl na západ a odhalil, že úspěšně provedl dvě takové mise. V r. 1957 zabil ukrajinského emigranta a spisovatele Lva Rebeta v Mnichově pomocí pistole s odpařovacím jeden, kdy oběť zemřela na „zjevný“ infarkt. V r. 1959 byl tentýž typ zbraně použit na vůdce ukrajinských emigrantů Stěpana Banderu, ačkoliv Banderova smrt nebyla nikdy zcela akceptována jako způsobená přirozenou příčinou.

Ke svědkům, důležitým lidem a konspirátorům, kteří mohli být odstraněni prostřednictvím způsobeného infarktu nebo rakoviny, patří: Jack Ruby (zemřel náhle na nediagnostikovanou formu agresivní rakoviny, pár týdnů poté, co souhlasil, že bude svědčit před kongresem o atentátu na JFK), Clay Shaw, J. Edgar Hoover, Earlene Roberts (Oswaldova domácí), Marilyn Monroe, Slobodan Miloševič, Kenneth Lay (bývalý generální ředitel Enronu – největšího přispěvatele na politickou kampaň George W. Bushe a Dicka Cheneyho), Matt Simmons, Mark Pittman (reportér, který předpověděl finanční krizi a odhalil zločiny Federálních rezerv, Pittman bojoval za větší dohled nad Federálními rezervami), Elizabeth Edwards (náhle diagnostikovaná s rakovinou, když její manžel vedl kampaň proti Baracku Obamovi a Hitlary Clinton usilujícím o post prezidenta Spojených států.

Během volebního projevu v CFR v květnu 2007 Edwards označil válku proti terorismu za slogan, který byl vytvořen z politických důvodů, a řekl, že nejde o plán jak učinit Spojené státy bezpečnějšími. Dále ho pak přirovnal k nálepce na nárazníku, a řekl, že to poškozuje americké aliance a postavení země ve světě, …a doplňte si jména všech politicky přímočarých lidí, alarmistů nebo svědků, kteří zemřeli neočekávaně na infarkt, nebo kteří rychle zemřeli na nevyléčitelnou rakovinu.

CIA Targeted Assassinations by Induced Heart Attack and Cancer vyšel 16.prosince 2010 na Global Research. Překlad Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 150)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 21 537