Kdo je terorista?

Josef Vít

10.4.2013 Komentáře Témata: Terorismus, Civilizace, Úvahy 2314 slov

Brzy po pádu Sovětského svazu Spojené státy poznaly, že bez nepřítele nelze žít. Ztratily strašáka komunismu kterým udržovaly svoje obyčejné občany ve strachu, že když přijdou komunisté tak nastolí diktaturu proletariátu a seberou jim všechen majetek, že lidé ztratí svobodu, kterou ovšem nikdy neměli protože měli diktaturu kapitálu.

Nemít nepřítele, na kterého lze všechno svést, se kterým je nutno bojovat, je těžké. A s tím se muselo něco udělat. A když žádný nepřítel není, musí se vytvořit. Ve vládě se mluvilo, že Amerika potřebuje nový Pearl Harbour. A ten přišel.

Druhý den po útoku na newyorská dvojčata vláda věděla, kdo to udělal – byla to Al-Kaidá. Nikdo se nepozastavil nad tím, jak je možné, že pár Saudů, bez jakékoliv podpory vlády, nebo nějaké tajné služby, přechytračilo nejen CIA a FBI, ale všech 16 amerických výzvědných agentur, dokonce i DIA (vojenskou rozvědku) a NSA, spolu s výzvědnými agenturami všech spojenců Washingtonu z NATO a izraelského Mossadu, který infiltroval každou radikální muslimskou skupinu. Tito skromní neznámí Saudové bez jakékoliv moci také zároveň přelstili Národně-bezpečnostní radu, NORAD, Pentagon, řízení letového provozu, a způsobili, že bezpečnost na letištích selhala během jedné hodiny onoho rána čtyřikrát. Jinými slovy: všechny součástí americké obrany selhaly ve stejný jediný okamžik.

Alex Jones na stanici Central říká : „11. září je inside job. Oficiální verze je lež. Není žádné spojení s islámskými teroristy. Únosci byli nastrčeni americkou vládou. Byli to obětní beránci jako Lee Harwey Osvald“. Útok na WTC je ze stejného soudku, jako vražda Kennedyho. Útoky pod falešnou vlajkou jsou jejich oblíbené scénáře a lidé jim na to pořád skáčí. Řím zapálili křesťané, Raichstag komunisté a dvojčata muslimové. Jak je ten život jednoduchý.

Donald Rumsfeld, Condi Rice, Colin Powell, Dick Cheney a další jestřábové amerického establishmentu si spokojeně žijí bez hrozby napadení od teroristů. Zato na letištích nám předvádějí manévry, aby nás chránili před teroristy. Asi si všichni pamatujeme Bushův balíček karet s tvářemi hledaných teroristů. Kdyby podobný balíček měli teroristé, všichni ti výše uvedení by v něm byli „jako vysoce ceněné cíle“. Ovšem, až dosud nedošlo k jedinému pokusu o život žádného z nich. Divné je, že nikdo z výše uvedených nebyl vystaven hrozbě terorismu. Jak je možné, že útok na WTC byl učiněn ráno v 10 hodin. Vždyť odpoledne byl plný lidí. Bylo tam každé odpoledne až 100 tisíc lidí – významných lidí - obchodníků, politiků a dalších. Proč teroristé zaútočili ráno, aby zabili pár uklízeček a bodygardů? Že by to byli takoví idioti a stačilo jim to?

Většina těchto útoků jsou vytvořeny nebo vyprovokovány uměle, aby bylo možno lidem vzít svobodu. Místo reálných teroristů máme „teroristická“ spiknutí, připravované agenty FBI a CIA, kteří pak zrekrutují nějaké nešťastníky či slabomyslné blby, které uplácí penězi a image hrdiny u sebe samých a zásobují je spikleneckými a falešnými výbušninami. Jsou to „zrežírovaná divadýlka“ od vlastních bezpečnostních agentur produkujících falešná teroristická spiknutí, která jsou pak „překažena“ těmi samými bezpečnostního agenturami, které ty pikle ukuly.

Lidé mají větší šanci, že zemřou od píchnutí včely nebo při dopravní nehodě, než že zemřou od teroristů. Je šance 1:8000 že zemřete v autě nebo 1:22000, že budete zavražděn. Bush říkal: buď jste s námi, nebo jste s teroristy a teroristy musíme zlikvidovat.

Vlády straší lidi terorismem - terorismus ohrožuje váš domov, je to absurdní - až směšné kdyby...dělají to, aby nám odebraly naše práva, vedly války.To je skutečný terorismus. Ať to byl Hitler nebo třeba Napoleon, tito lidé se sami zničí svojí touhou po moci. Jsou tak arogantní, zvrácení, plní drzosti. tihle šílenci se sami zničili a vzali sebou miliony lidí. Se všemi prokázanými důkazy hrozeb, nikdo nepovraždil více lidí, než stát. Ve všech případech hrozby vycházejí od stoupenců světové elity a jejich diktatury. Taková je pravda.

Soudní procesy s takovými „teroristy“ udržují veřejnost s vymytými mozky tvárnou a povolnou proti špehování, nárůstu nikomu se nezodpovídajícího policejního státu i vůči nikdy nekončícím válkám.

„Válka s terorem“ je hoax, který má za cíl zničení ústavy USA. Zákony, které mají chránit občany, se stávají zbraní v rukou státu. Zrušení zásady presumpce neviny a řádného procesu zničilo bezpečnost občanů v USA.

Jaký fakt je více znepokojující, než fakt, že 9/11 byla operace pod falešnou vlajkou, mající za cíl poskytnout neokonzervativcům jejich „nový Pearl Harbor“, aby mohli začít válku Washingtonu o nadvládu na Středním východě, a pak hurá na Irán a jaderné mocnosti: Rusko a Čínu, které jsou obkličovány, stejně jako byl Irán, americkými vojenskými základnami?

Existují důkazy, že britská zpravodajská služba se účastnila spiknutí s tzv. Teroristickým bombovým útokem na Londýnské metro ze 7.7 v roce 2005. Brzy poté také ve Španělsku došlo k dalšímu teroristickému útoku. Španělské noviny psaly o spojení španělské tajné služby s teroristy – než jim to zatrhli.

Tohle všechno není nic nového. Podobných útoků bylo v minulosti mnohem víc a žádní teroristé s tím neměli nic společného. Celou dobu studené války měly západní státy svoje vlastní teroristy vycvičené na základnách NATO a vedené agenty CIA a dalších špionážních služeb. Známe je pod jménem Gladio. Tito agenti páchali atentáty po celé Evropě, vraždili vlastní obyvatele, aby to mohli svést na levicové síly. Počet jejich obětí vysoko přesahuje počet obětí 11. září. Hlavním cílem bylo, aby mezi oběťmi bylo co nejvíce žen a dětí, aby to mělo žádoucí účinek. Aby se lidé báli komunistů a nevolili je ve volbách.

Americká vláda a další západní vlády útočily na vlaky, autobusy, školy, a obzvláště školní autobusy s vědomím, že obrazy mrtvých dětí donutí jejich společnost snáze se vzdát svých práv a svobod.

Když si to všechno uvědomíme, musíme se ptát, zda to nebyl důvod k útoku na WCT a pro celou válku proti terorismu. Vždyť jediná teroristická organizace na světě je americká vláda. Co jiného jsou útoky na Irák a Afgánistán, na Lybii a Syrii. A to nemluvíme o válkách ve Vietnamu, pacifikaci Panamy nebo likvidaci Srbska. Spojené státy vedou v současnosti takové malé války ve 120 zemích světa.

Že to nejsou všechno jen konspirační teorie, svědčí výrok mezinárodního soudu v Kuala Lumpuru, který označil Bushe a Blaira jako válečné zločince.

Ale nepřítel je na světě. Válka proti terorismu je nádherná válka, je to nekonečná válka. Terorismus nelze porazit. Denně vyrůstají noví teroristé. To je ideální. Víc si vládci nemohou přát. Neexistuje žádná Al Kajda a podobné organizace. Pravda je, že Usáma bin Ládin nikdy neměl žádnou teroristickou skupinu, dokud mu ji neudělala CIA v době sovětské války v Afgánistánu. Tehdy finančně a zbraněmi podporovala skupiny bojující proti agresorovi. Jenže po vyhnání Rusů se tito bojovníci nevrátili domů, ale pokračovali v boji za osvobození země. Tentokráte proti Američanům.

Americká televizní stanice ABC News s obrovskou slávou hlásá : Stačilo zabít největšího satanáše na světě a ihned je na této planetě bezpečno. Spokojení obyvatelé západních zemí mají doslova plesat nad správností amerického boje proti terorismu. Jenže úspěchy v boji proti terorismu jsou fikcí. Za každého mrtvého teroristu nastoupí dva jiní.

Ačkoli Al Káida jako organizace neexistuje, dnes jde o hrozbu ze strany radikálních islamistů, kteří se zaktivizovali během tak zvaného „arabského jara“. Korektnější by bylo mluvit o aktivizaci mezinárodní teroristické internacionály. Přímo to souvisí se změnami v geopolitické situaci v Severní Africe, která měla za následek aktivizaci radikálního islámu. A radikální islám dnes překračuje hranice regionu a je to zřejmě jediný výsledek událostí v arabském světě, iniciovaných ze západu. Při tom všem se zamlčuje, že 80% z bojovníků, kteří by mohli být označeni jako Al-Kaida, jsou občané Saudské Arábie. Tam je totiž kolébka militantního, nenávistného islámu. To se ovšem nesmí říkat, protože Saudi jsou nejbližšími přáteli USA.

Řeči o teroristech jsou jen hloupé výmysly chorých lidí a navíc ještě zločinců, aby mohli vzít svobodu Američanům a lidem na západě. Jsou tady síly, pro které lidé mají příliš mnoho svobod, které je nutno ořezat. Takové právo na stávku, na protesty jsou přímo destrukční pro jejich společnost. Proto bylo nutno najít nepřítele, proti kterému se musí bojovat, a ve jménu ochrany před ním se musí omezovat práva lidí.

Ve Spojených státech se tvoří denně nové zákony, omezující svobodu občanů a dávající represivním složkám neomezenou moc nad obyvateli. Policie a FBI mají právo zasáhnout proti komukoli, kdo se jim nelíbí. Mohou šmírovat jejich telefonní hovory, činnost na internetu. Miliony kamer sledují lidi ve městech na každém kroku. Na letištích je mohou pomocí pornoskeneru (tak se tomuto zařízení říká) svlékat do naha. A policie už chce toto zařízení instalovat do nákupních center, na nádraží. Nové zákony v USA umožňují na udání uvěznit člověka bez soudu jen pro pouhé podezření. Americký president má „právo“ dát zabít jakéhokoli člověka na této planetě.

To všechno je totální útok na svobodu lidí. A jsou to vlády, které mají na svědomí nejvíce mrtvých. Jen v průběhu 20. století vlády zabily více než 260 milionů lidí. Ale děje se to i dnes. Nejsou to jen válečné konflikty od Iráku přes Lybii až po Syrii. Existuje i tzv. soft kill. Neboli jemné zabíjení. K tomu jim slouží zločinní vědci, kteří se cítí být bohy, když vytvářejí teorie a následně technologie k masovému vyvražďování lidí. Již v polovině 19. století na objednávku britské královské rodiny vznikla nová „věda“ nazvaná eugenika. Šlo o to, dokazovat, že šlechta je božská, a má právo od boha vládnout nad ostatními. K dokonalosti ji rozvinuli nacisté v koncentračních táborech smrti.

Další věcí, kterou super elita říkala, bylo „hele, jsme něco zvláštního, jsme opravdu chytří. Jsme elita a měli bychom vládnout planetě jako bohové“. Budeme potřebovat asi 500 milionů otroků, aby nás hýčkali, ale zbytek nepotřebujeme. A je to také o kontrole. Nemají kontrolu přes vymytý mozek nad velkými částmi planety. Zjistili, že nebudou schopni tyto lidi ovládat. Takže si usmysleli, že je raději „zabijí“, než aby ztratili kontrolu nad planetou.

Byly vypracovány postupy pro kontrolu populace. Nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell hlásal : musíme vyprodukovat u lidí nový typ charakteru, vypěstovat víru v autoritu, která zabrání jakékoli kritice proti jejich moci. Roku 1949 dokument britské královské komise rozebírá otázku redukce světové populace. Henry Kissinger prosadil v roce 1970 zákon Memorandum 200. Cílem byla redukce obyvatelstva třetího světa. Takže nejen válkou, ale i jídlem se snažili snížit populaci.

Vědecký poradce Bílého domu John Holdren prosazoval přidávání chemikálií do veřejných zdrojů pitné vody, aby se snížila plodnost občanů. Z toho vidíme, že vlády připravují genocidu celých národů. Slouží jim k tomu vakciny dávané malým dětem. Očkování proti H1N1 bylo trojským koněm k redukci populace. Naštěstí jí mnoho lidí odmítlo a tak pokus selhal. Ale i jiné vakciny obsahují podobné indikace.

Používání fluoridu sodného v zubní pastě je také cesta ke snížení populace. Existují i další sterilizanty jako Aspartan nebo Bisfenol A. Všechno za účelem oslabit a redukovat naši plodnost. To má i další positivní (pro vládce) následky : nárůst rakoviny, cukrovky, autismus. Alsheimra nebo Parkinsona - to jsou nemoci, které tady v minulosti nebyly.

Prodej léčivých bylin je zakázán – to si vynutil farmaceutický průmysl.

Celosvětově platný Codex alimentarius slouží k otravování potravin. Farmář už nesmí prodat mléko svému sousedovi. Zákon je psán pro potřeby fy Monsanto, známé svými geneticky modifikovanými potravinami. Je už známo, že krysy, krmené jejich GMO, jsou ve druhém pokolení neplodné. Otravují nám potraviny a díky tomu umírají tisíce lidí zbytečně na nemoci a jiní nemohou mít děti. Monsanto má velkou praxi v odlidňování planety. První pokusy dělali ve Vietnamu. Jejich Agent Orange zabil miliony Vietnamců ve válce a následky se projevují dodnes.

Není náhoda, že důležitým akcionářem Monsanta je právě Bill Gates. Bill Gates je propagátorem redukce populace. Podle něj stačí na světě tak 500 milionů lidí, kteří zajistí blahobyt pro horních 10 tisíc. Proto propaguje tvrzení, že je nutno se zbavit starých lidí. Kromě jiného to přinese pracovní příležitosti pro mladší a ušetří miliony dolarů za péči o staré. Bill chce rozhodovat o tom, kdo bude ještě žít a kdo ne. Není správné takovým lidem říkat nacisti - oni jsou horší než nacisti.

Mluví se škodlivosti očkování, kde je možné už malým dětem naočkovat nemoci. Španělská chřipka, mor a podobné epidemie jsou ještě vylepšovány, aby opět mohly být použity proti celému lidstvu. Viz nemoc šílených krav, ptačí chřipka, mexická prasečí chřipka a další. Nakonec se mluví i o AIDS jako výrobku amerických laboratoří vyvíjejících biologické zbraně. Za takové situace vypadá Orwellovo 1984 čím dál víc jako umění opravdu ze života.

Je to směšné a hloupé bojovat s teroristy kteří neexistují. Skuteční teroristé jsou mezi našimi vládními špičkami. Ale ti jsou jen loutkami v rukou skutečných pánů. Organizátorů Nového Světového Pořádku. Jsou to zdegenerovaní psychopati, co nemají normální myšlení. Je třeba si uvědomit, jak málo lidí za tím stojí. Vždy jsem si myslel, že je to jen konspirační teorie, ale události poslední doby tomu nasvědčují. Nemám rád žádné konspirační teorie o NWO nebo jiné. Ale je fakt, že prezidentské kampaně stojí miliardy dolarů, které kandidáti nemají. Někdo jim ty peníze dává, a ten někdo za to také něco chce. Proto americké (a nejen americké) vlády musí sloužit svým donátorům.

Vlády jsou znásilněny elitou, která je nemilosrdná. Tato celosvětová vláda je vybudována a založena k tomu, aby redukovala světovou populaci.

Terorismus nejsou jen bomby na ulicích, terorismus je pomalá likvidace lidstva.

Jak dlouho se ještě necháme od těchto zločinců ovládat? Potřebujeme k tomu další světovou válku nebo novou umělou celosvětovou epidemii, která zabije většinu lidstva?

Nastal čas se probudit a změnit svět.

Poznámka editora

S autorem souhlasím skoro ve všem až na tu redukci obyvatel. Je to ožehavé téma, vím, ale nemá cenu si něco nalhávat. Když jsme na moři v přeplněném člunu a dovnitř se derou další, co je humánní? Nabrat je všechny až do bodu, kdy se všichni utopí nebo ... nechat ty ve vodě svému osudu? My jsme teď ti v tom člunu. Jsme beznadějně plní, ale přesto neomezeně dovolujeme přistupovat dalším, protože "mají na to právo".

Drancujeme planetu o poslední zdroje, protože každý chce mít slušnou životní úroveň a teoreticky je těžké mu to odpírat. Jenomže lidi jsou nerozumní, a jakmile se mají lépe, prostě se množí a množí.

V té potřebě redukce obyvatel mají bohužel „elity“ pravdu. Je to tvrdé, ale nevidím jinak řešení.

Známka 1.5 (hodnotilo 198)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 15 725