Jak na ně

9.11.2012 Komentáře Témata: Česká republika, Restituce, Korupce 1725 slov

Dost často čtu Zvědavce a jelikož jsem v poslední době několik dní nebyl "připojen" (a to ani na Internet ani na lžimédia), dnes jsem se nestačil divit, co zajímavého se stalo na české politické scéně (viz. článek "Politici si udělali z českého národa fackovacího panáka"). Článek skončil ve stylu "...domnívám se, že čas dozrál." Je to pěkně obecné, aby autora nikdo nehonil po soudech, že veřejně nabádal k nenávisti či snad k násilnostem proti skupině obyvatelstva (mafiáni, politici - tj. maf/pol). :).

Rád bych čistě hypoteticky reagoval trochu delší analýzou o tom, jaké možnosti teda lidé mají, aby se z téhle "Hlavy 22" dostali.

1) Ohnou hřbet a nechají se dál buzerovat, oklešťovat, ožebračovat a zotročovat. (To rozhodně není řešení, samozřejmě.)

2) Veřejně a skupinově vystoupí demonstrací (To nebude fungovat, viz. jarní protest na Václavském náměstí, 160 000 lidí tam bylo včetně mě, lžimédia to označila za max. 80 000 a všechno bylo na nic. Kolik jich teda musí být, aby se něco stalo? Tolik lidí v ČR nemáme.)

3) Aktivní hromadné zablokování důležitých dopravních či jiných uzlů v zemi (Politici a lžimédia budou spoléhat, že protestující se dostanou do potyček s ostatními civilisty – např. řidiči –, to bude záminka pro nástup policie a ze zásahu proti jednotlivcům se vyklube polovojenský zásah proti celému mnohatisícovému davu. V případě zablokování Václaváku, i kdyby si tam lidi rozdělali stany, udělali ohýnky a zůstali tam klidně týden, nic se nestane. Po dvou dnech jich tam zbude polovina, v dalších dnech pak jejich počet bude klesat strmě k nule).

4) Ozbrojený střet s mafiány/politiky. (Lidi většinou doma nemají střelné zbraně, proč asi tohle není uzákoněno, že? Maf/pol by pak nasadili policii nebo armádu. Ta je profesionální, takže vycvičená na mnohem vyšší úrovni než obyčejní lidé byť s pistolemi. O těžké technice ani nemluvě. Střety budou klidně i krvavě potlačeny. Lžimédia to ve zprávách vyretušují, politici celou akci zdvořile a slušně odsoudí, vše to povede ještě k většímu ořezání svobod a práv občana. Zahraniční kritiky se nedočkáme, protože všichni naši politici jsou zároveň eurořiťolezci, takže je euroúnie podrží).

5) Partyzánský boj. (V dnešní době kamer, šmírování telefonních hovorů a emailů bude každé domlouvání útoku snadno odhalitelné. Bude to muset být ryze náhodné a stontánní, tím nejméně očekávané. Maf/pol opět zvýší moc policejního státu a okleští práva a svobody občanů. Tentokrát ale porostou náklady na zabezpečení všech důležitých míst v zemi, peníze nedají maf/pol samozřejmě ze svého, vydřou je zase z obyčejných lidí. Ani to nebude pod nějakou záminkou ale "na hulváta" to nazvou bojem proti terorizmu!). Představa, že stačí sejmout jednoho maf/pol a oni se najednou začnou bát, projdou sebereflexí a umravní se, je hodně naivní. Jsou v podstatě dva reálné scénáře:

a) Češi si vzpomenou na svou roli během 2. sv. války a protektorátu, případně komunismu a pod tlakem maf/pol začnou vesele udávat každého partyzána, pardon, teroristu. Celé partyzánské hnutí se ochromí a skončí to vítězstvím křišťálově čistých maf/pol nahoře. (Velmi pravděpodobné)

b) Češi až na drobná udání situaci ustojí, maf/pol zjistí, že tentokrát nevyhrají, jak chtěli. Sbalí kufry, frknou na vyjednané pracovní pozice u svých nadřízených na Západě a nechají tu trosky českého státu. Bude to země nikoho, lidi budou přežívat ze dne na den (jakoby dnes to tak u některých už nebylo). Maf/pol budou téměř okamžitě nahrazeny dalšími mafiemi českými i zahraničními menšího kalibru, které si území rozdělí na teritoria, která budou "obhospodařovat". Jelikož doteď nebyly u moci, budou zvyklé na nižší částky "výpalného", které pro současné maf/pol už byly halíře (a proto prchli). A byznys pojede dál. Dostaneme se tak na úroveň některých států v Africe (tam bychom se dostali i za nějaký čas v bodě 1) stejně).

6) Vzít nohy na ramena. Podle hesla kdo uteče, ten vyhraje si sbalit kufry, odstěhovat se někam jinam. (Maf/pol budou spoléhat na to, že to takto neudělá všech 10 mil. obyvatel, a že jim tady stejně většina zůstane. Důchodci, rodiny s malými dětmi a chudí se asi pryč tak snadno nepohrnou. Proti singles bude mít maf/pol jen málo zbraní - a sice propaganda a ztížení přechodu hranice. Lžimédia budou šířit zvěsti, jak je to jinde stejně špatné - možná na tom bude i dost pravdy (ekonomická krize, boj proti terorismu, atd.), zavedou se znovu hranice (myslím, že u některých vnitřních eurostátů se hranice v některých případech už obnovily, to byla první vlaštovka, zavede se to mnohem dříve než to dospěje do tohoto stádia a pro úplně jiné účely), zpřísní se přechody hranic, budou mediální kauzy zadržených běženců, úmrtí při nelegálním přechodu státní hranice. Děti budou ještě více vyplachované ve školách o vládě či eurovládě, která se přece o všechny svědomitě stará, a o těch zlých, kteří utíkají ze země pryč. Ti, kdo se nakonec dostanou pryč (otázkou, jestli ne z bláta do louže), budou v rámci EU vráceni zpět do ČR. Východiskem možná bude jedině požádat o azyl nebo o změnu občanství, aby se vyhli tomu, že by maf/pol vydali mezinárodní zatykač. Schválí se zákony o propadnutí veškerého majetku běžence a jeho rodiny/příbuzných, které tady nechal, státu. S utíkáním bude ámen, teda pokud není člověk sám a tím vztahově nezávislý.

Z popisu celé situace je vidět, že žádný postup není dobrým řešením. Vše má za následek spíše více negativ než pozitiv. A to maf/pol dávno vědí, podobných studií (a o mnoho detailnějších) mají určitě fůru. Ty studie nejsou samozřejmě z jejich hlav, jsou připravené daleko dopředu jinými mocenskými strukturami, které vzaly know-how z jiných dějinných událostí. Historie se zkrátka opakuje podle předem nastavených parametrů a časového rozvrhu, jen něco málo se mění – stát A je víc totalitní než stát B, později je to obráceně (možná). Jména jsou jiná, ale základní principy zůstávají.

Vlastně se mění a zůstávají stejné - a to významně - ještě dvě věci: technologie a lidé. Osobně si myslím, že vše, co se okolo nás teď a v minulosti (i dost dávné) děje a dělo, bylo způsobené jednoduchou příčinou. Lidský vývoj se zkrátka zastavil, zatímco technologický vývoj směřuje neustále vpřed. Nesměřuje vpřed kvůli zlepšení fungování společnosti, usnadnění života, otevírání nových cest života, prohlubování životních zkušeností, zkrátka k tomu, k čemu by náš život měl primárně směřovat. Technologie se vyvíjí primárně kvůli zisku, budování moci, hromadění majetku a vlivu na ostatní lidi. Kdy tedy došlo k onomu zvratu, kdy lidský vývoj skončil? Podle mě to bylo tehdy, kdy byly vymyšleny pojmy "majetek", "peníze" a "moc". Zkrátka, kdy si jeden člověk usmyslel, že je něco víc než ostatní, a cítil potřebu to ostatním nějak kvantitativně dokázat. Kdy to bylo? Nejsem historik, a těm stejně moc nevěřím. Ale tehdy, kdy začli první civilizace (a tím nemyslím Sumery). Říká se, že nejstarším řemeslem je zlodějství. Pak tedy v době, kdy vzniklo tohle řemeslo (kdy jeden chtěl mít víc než druhý), došlo i k dosažení nejvyššího levelu vývoje člověka. S rostoucím vývojem technologií by bez horní meze rostl i vývoj člověka. Ale právě díky tomu, že si užíváme peněz/majetku/moci, zároveň potvrzujeme, že máme mez, která nám brání v dalším vývoji.

Teď (asi i dříve) si všichni čtenáři řeknou nebo řekli, kam jsme se to jako teď dostali? Jednoduše k tomu, že je nevyhnutelný kolaps celého systému. My o tom víme už dávno, protože nás samotní maf/pol na něj připravují. Pád na nulu pro nás nebude nic extra, očekáváme to a máme skoro nulu, takže pád na úplnou nulu není nic v porovnání s tím, co zažijí maf/pol, kteří si ještě pořád myslí, že budou mít prachy a majetek a možná i nějakou tu moc v Bruselu. Až kolaps systému zasáhne i je, bude to pád dost nečekaný a z pořádné výšky. A jelikož většina z nás tvoří v hierarchii lidského společenství základnu pyramidy, co se s pyramidou stane, když z ní "vytřískáte" právě její základnu? Začne se propadat, kolabovat, až nakonec se potopí i její špička. A asi by se tak i stalo právě díky tomu, že vyšší vrstvy pyramidy existují jen díky spodním vrstvám. Proč to tedy vrchnost dělá, že ožebračuje vrstvu pod sebou? Vždyť kdyby dnes raději snížili namísto zvýšili DPH, vedlo by to k většímu nakupování, oživení trhu, vybrání víc peněz do státního rozpočtu a nakonec by si mohli maf/pol ulít do vlastní kapsy i víc než dnes.

Ano, ano, ale to je za předpokladu, že finanční systém nenahradí jiný, mnohem drsnější mechanismus. Mechanismus, kdy se lidský život stane jedinou, zaručeně stabilní a udržitelnou měnou. Kde každý z nás bude jen penízkem v peněžence těch z vyšších sfér. Ano, tím pekelnějším mechanismem je absolutní otroctví. Takže pyramida se nesesune, protože každý člen jednoho stupně pyramidy vlastní ty pod sebou (ať už s jejich vědomím nebo bez). Aby měl dostatek "měny", musí o své "penízky" pečovat a dál množit. A to je právě okamžik, kde oba systémy (lidský-nemajetnický a technologický-mocenskomajetnický) dosahují jakés-takés rovnováhy. Nepřipadá vám, že tento mechanismus už dnes dávno máme? Že jsme všichni z pohledu mocnářů nahoře jen otroky/výrobními celky? Že oni jsou z našeho pohledu jen nelidskými ego-maniaky hromadícími majetek?

Kdo tedy v tomto boji vyhraje? To záleží, co od života chcete. Chcete mít haldy majetku, bohatství, moci, která vám po vaší smrti bude víte k čemu? Pak se musíte odprostit od své lidské stránky plné etiky, slušnosti a mezilidských vztahů, protože obojí se vylučuje. Chcete od života cestu, po které se budete ubírat? Rozvíjet svou duchovní stránku, někam dál směřovat? Řešit každodenně zajímavé situace, získávat nové a nové zkušenosti? Pokud myslíte, že toto je pravým smyslem života, tak ale musíte zapomenout na majetek, moc a peníze v hmotném slova smyslu. Budete jich mít zoufale málo až žádné. Nebudete mít také žádná velká práva, nebudete slavní ani nijak známí. Budete ale sami sebou, s vlastními zásadami, vnitřně svobodní a s vlastním myšlením. I když občas budete muset ohnout hřbet, to, co si myslíte, vám stejně nevezmou.

Budou se sice mocnáři snažit vyhrát, budou podvádět a útočit různými typy léčeb organismu a mysli - od propagandy (výplachu) přes donucovací prostředky (byromafie, dluhy, justimafie) až po různé jedy v jídle, HAARP? Nic víc než váš život vám ale stejně vzít nemůžou.

Ať už si vyberete tu či onu stranu, každopádně budete vždy vítězem, a to vždy a pouze na základě svých vlastních vyhodnocovacích kritérií. Nemá tedy cenu řešit, jak se vypořádat s maf/pol, protože v konečném důsledku to stejně skončí/začne stejně. Smrtí.

Známka 1.5 (hodnotilo 165)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

41

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc září přispělo 84 čtenářů částkou 14 464 korun, což je 41 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Rozsah celosvětového plýtvání potravinami je obrovský26.09.24 19:16 Neurčeno 1

WHO porušuje mezinárodní právo pomocí maskovací operace (video)26.09.24 18:54 Neurčeno 0

Lejnová ojebala Fialu už podruhé za dva týdny. Nebo to Péťa věděl a dezinformoval?26.09.24 18:45 Evropská unie 0

Jaderné odstrašování: Vladimir Putin oznámil aktualizaci ruské doktríny26.09.24 18:35 Rusko 0

Systém stavebního řízení může přijatelně fungovat nejdřív za 12 měsíců26.09.24 15:31 Česká republika 1

Lipavskému s rozhodnutím, zda být ve vládě, „pomáhají“. Možná i právě teď26.09.24 07:02 Česká republika 0

Výroba elektřiny na Ukrajině se snížila o 70 %25.09.24 18:14 Ukrajina 0

K míru nás nedonutíte25.09.24 13:25 Rusko 3

„Rychle navýšit schodek, dokud trvá zděšení z povodní.“ 24.09.24 05:13 Česká republika 0

Izraelsko-libanonská válka zřejmě začala: Výbušná situace23.09.24 18:05 Libanon 4

Petr Fiala vyslal jasný signál 23.09.24 16:20 Česká republika 4

V OSN byl jednotně schválen „Pakt pro budoucnost,“ dokument, který zavádí globální diktaturu23.09.24 12:20 Neurčeno 0

Buď to zrušíte, nebo budou nepokoje. Itálie proti zákazu spalovacích motorů23.09.24 12:10 Itálie 0

Skandál v Polsku. 336 tisíc víz pro migranty!23.09.24 12:00 Polsko 0

Hlasování českých europoslanců o usnesení EU parlamentu o dodávkách raket dlouhého doletu Ukrajině pro údery v ruském vnitrozem22.09.24 16:35 Evropská unie 0

Facebook zablokoval stránku organizace, která po povodni pomáhá v Zátoru22.09.24 12:56 Česká republika 2

Projev předsedy vlády 22.09.24 07:54 Česká republika 0

Digitální kompakt OSN prosazuje digitální ID pro všechny na planetě a cenzuru k prosazení Agendy 203022.09.24 07:28 Neurčeno 0

5demolice dostala výprask!21.09.24 18:16 Česká republika 11

Kam poslat pomoc obětem povodní21.09.24 12:15 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
22,49 Kč
Euro
25,14 Kč
Libra
30,18 Kč
Kanadský dolar
16,69 Kč
Australský dolar
15,51 Kč
Švýcarský frank
26,59 Kč
100 japonských jenů
15,55 Kč
Čínský juan
3,21 Kč
Polský zloty
5,88 Kč
100 maď. forintů
6,34 Kč
Ukrajinská hřivna
0,55 Kč
100 rublů
24,28 Kč
1 unce (31,1g) zlata
60 161,60 Kč
1 unce stříbra
722,72 Kč
Bitcoin
1 468 007,83 Kč

Poslední aktualizace: 26.9.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 13 534