„Vraždící okurky“ aneb po kom se hází „střevní bakterií“?

Nikolaj Starikov

21.6.2011 Komentáře Témata: Zdraví, Evropa 1312 slov

V současné době v aktuálních médiích „střevní bakterie“ vytěsnila všechny ostatní osoby. „Násilník“ Dominik Strauss-Kohn ji uvolnil první stránky novin a hlavní vysílací čas. Při tom je však rodokmen „hrdinky“ zakrytý neproniknutelnými mračny.

Pokusme se o analýzu faktů.

Ve svém článku „Zlatá akcie“ ze 4. února tohoto roku jsem psal o tom, že konsolidovaná Evropa spolu s Čínou a Ruskem je hráčem, pokoušejícím se „uždíbnout“ kousíček anglosaského „světového koláče“ – ve světě který je dnes pod kontrolou USA a Velké Británie.

Cestou rozpoutání revolucí v Severní Africe, anglosasové zasadili mohutný a rychlý úder „Evropské jednotě“. O tom, že prvotním cílem revolucí je přivést k pokoře „stařenku“ Evropu jsem psal ve „Zlaté akcii 2“ 16 února tohoto roku.

Ale jak to vše souvisí se střevní bakterií? Teď pochopíte.

1. V důsledku náhle vzplanuvší „revoluce“ v Lýbii, se Francie zcela „položila“ před Anglosasy a také nejdříve ze všech uznala Lybijské povstalce. Za nějaký čas Itálie v čele s milovníkem neplnoletých modelek také uznala jako výhodné neodmlouvat USA a souhlasit s jejich politikou.

2. Fakticky Evropa jako jednotný celek, pokoušející se vést pro sebe výhodnou politiku, velmi rychle vzala za své. Jestli o tom pochybujete – zamyslete se, jakými „evropskými zájmy“ jsou podmíněné pokusy zničit Kaddáfího který zadržoval vlny emigrantů z Afriky do Evropy. Kdy bylo Evropě lépe: před rokem nebo dnes?

3. Zůstal ještě někdo v Evropě, kdo provádí více méně samostatnou politiku a při tom postavením své země zemně může hrát významnou roli? Německo. Pouze Německo. Nepodílí se na operaci v Lýbii, a neuznává vládu „anonymních otců“ z Benghází (ve kterém je většina osob skutečně anonymních, jakoby bojících se strašlivého a hrozného Kaddáfího. Jejich jména jsou neznámá).

4. Na pozadí těchto událostí v Evropě náhle propuká epidemie střevní chřipky, které se zjevila neznámo odkud.

5. „Bakterie“, není obyčejná – nelze ji zničit žádnými dostupnými antibiotiky. V tom spočívá její nebezpečí. Ale aby měla imunitu na tolik různých antibiotik, je nutné aby baktérie měla s nimi kontakt a imunitu si „vyrobila“. Jak se ale střevní bakterie mohla stát odolnou k penicilínu (tetracyklinu atd.), když ve výrobě při zpracování potravin antibiotika nepoužívají? Do jogurtů, piva nebo majonéz se pro každý případ antibiotika nepřimíchávají. Okurky i sóju nikdo antibiotiky nepostřikuje. V živočišné výrobě, kde je dovoleno antibiotika podle norem VTO i ES používat, nikdo nedá slepicím nebo telatům všechny antibiotika naráz.

6. Epidemie začíná zrovna v Německu.

7. Evropské struktury nemohou už téměř dva týdny dát rozumnou odpověď ohledně zdroje nákazy i původu této nákazy.

8. Hlavní Sanitární lékař Ruské federace Gennadij Oňiščenko, na otázku korespondenta RTR, jestli může být tato epidemie důsledkem „úniku“ s tajné laboratoře, tzn. může li být epidemie uměle vytvořená, uhýbá od přímé odpovědi. Neříká že umělý původ nákazy je úplně vyloučený.

9. Evropská unie trvá na zrušení našeho zákazu na dovoz zeleniny z EU do Ruska.

Žádná hysterie, srovnatelná s hysterií v západních médiích kvůli „prasečí chřipce“ se v případě „okurkové nákazy“ nekoná. Evropští vůdci a hlavní lékaři jsou obdivuhodně klidní, nehledě na smrt několika desítek lidí.

Porovnejte fakty a udělejte si závěr:

Zvláště na pozadí neočekávané „korekce“ stanoviska Berlína kvůli Lýbii, po tom co se objevila „střevní bakterie“: „Německo nevylučuje možnost odeslání svého armádního kontingentu do Lýbie, po skončení tamní občanské války“ oznámil ministr obrany SRN Thomas de Maizière informuje agentura Reuters. Podle jeho slov by bylo ideální, když by se poválečné vměšování ze zahraničí neprodlužovalo. Přitom však ministr nicméně dodal: „Když se ale věci budou vyvíjet jinak, možná zkusíme vyslat vojska, a uděláme to konstruktivně.“

Myslím, že tato epidemie rychle skončí vytratí, se tak náhle jako začala. Protože to není epidemie ale upozornění (zdůrazňuje Starikov).

P.S.: Na závěr tématu. Článek v „Argumentech i Faktech“ se shoduje s mojí on-line konferencí.

Epidemie střevní infekce byla naplánovaná? Německo potrestali za nesouhlas s USA.

Lékaři i politici nechápou odkud se mohla vzít záhadná střevní bakterie, a proč je tak odolná vůči lékům.

V Evropě pokračuje hledání střevní infekce, jejíž obětí se stalo už 26 lidí. Den předtím byli stopy bakterií nalezeny v okurkách objevené na jednom městském smetišti v Německu, nicméně vědci pro jistotu zkoumají i jiné verze původu nákazy. Konkrétně, podezřelé zůstávají výhonky sóji v jedné z německých farem.

Příčinou infekce vědci nazvali vysocepatogenní vzorek enterogerogamické střevní bakterie. Léky na tuto bakterii lékaři nemají, touto dobou počet nakažených už dosáhl více než 2,5 tisíce. Původ nebezpečné nákazy také zůstává předmětem sporů, nicméně jak podotknul hlavní sanitární lékař Ruské Federace Gennadij Oniščenko, v této epidemii je zjevně nějaká „nepřirozenost“.

Všechny vydělené vzorky jsou odolné vůči antibiotikům, oznámil v interview pro „Echo Moskvy“. Později představitel („Rosporebnadzora“) na to poukázal evropským lékařům, a oznámil že tímto způsobem se epidemie mohla stát důsledkem přespříliš liberálních standardů pro obsah antibiotik v mase a zelenině, které byli přijaty v EU.

Ostatně, existuje i jiná verze obdivuhodné rychlosti rozšíření bakterie. Jak se domnívá politolog i publicista Nikolaj Starikov, objevení infekce právě na teritoriu Německa není vůbec náhoda, a bylo vyprovokováno politickými ekonomickými zájmy USA a Velké Británie.

„Pouze vedení Německa se nyní snaží vést alespoň do určité míry nezávislou politiku, právě proto se to stalo (epidemie)“ vysvětlil Starikov v průběhu on-line konference na aif.ru. „Která ze zemí Evropy pokračuje v současné době ve vedení více méně nezávislé politiky? Francie? A proč tehdy Nicolas Sarkozy před „baťkou“ vlezl do Lýbijského pekla a vyzval povstalce k boji proti Kaddáfímu? Je vidět, že se už zcela vrátil do lůna „matky-církve“. Hned za ním se tam vrátil i Berlusconi, na kterém visí obvinění ze zneužívání nezletilých. Tady je možné i ty povstalce uznat aby tě zbavili obvinění. Zůstává Německo – jediná země, která vede více méně nezávislou politiku, kritizuje západ a odmítlo účastnit se dění v Lýbii.

Podle názoru politologa, právě pozice Německa ve vztahu k událostem na blízkém východě byla „poslední kapkou“, po které se v tisku objevili první zprávy o Německých okurkách. Připomínám, Německo se neúčastí vojenské operace proti Lýbijskému vůdci M. Kaddáfímu, a také se zdrželo při hlasování ohledně Lýbijské rezoluce v Radě Bezpečnosti OSN.

Dostáváme tak velmi zvláštní pozici: Z Paříže, Londýna a Washingtonu je Kaddáfí – krvavý tyran, a z Berlína – on není až tak krvavý, a ne až takový tyran. V Německu je víc demokracie než v Paříží? Ne. Je to pouze nezávislá politika, o kterou se snaží Německo.

„Několikrát jsem mluvil o tom, že Německo bude potrestáno“. Tento trest jsme viděli: více než 20 mrtvých lidí, více než dva tisíce nemocných, neznámo odkud se beroucí střevní bakterie – pokračuje Starikov. „Nikdo nemůže vysvětlit odkud se nákaza objevila, co je zač, a co posloužilo jako zdroj vyvolání této epidemie.

Politolog rovněž připomněl že „dříve všechny epidemie začínaly v Číně, ale nyní zcela neočekávaně tato epidemie proběhla v Německu“.

„Pojďme, porovnejme tyto fakty, závěry se tak budou nabízet samy sebou. Není v tom žádná konspirologie. Dokonce hlavní lékař země nemůže vyloučit to, že to byla záměrně vytvořená epidemie.

Tou dobou, ekonomické ztráty od rozšíření bakterie plně odnesli ne pouze Němci: Farmáři v Itálii, Španělsku, Francii a Řecku trpí milionovými ztrátami. Mnozí musí prostě zničit tuny sklizně, protože Evropané ji odmítají kupovat: Jiní rozdají svoje ovoce a zeleninu zadarmo, jelikož to co dříve šlo na export, teď leží na skladech a rychle přichází vniveč. Nemalou ztrátu přinesl ekonomice EU i zákaz na dovoz evropské zeleniny do Ruska. Jak před týdnem oznámil Gennadij Oniščenko, zákaz nebude zrušený do té doby, dokud se nepodaří objevit zdroj infekce.

vyšel na nstarikov.ru.
Článek «Огурцы – убийцы» или по кому бьют кишечной палочкой od současného ruského politologa a publicisty N. Starikova vyšel na nstarikov.ru. Překlad Jan Novák – spolek Artek: www.artek.cz.
Známka 1.1 (hodnotilo 108)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

25

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 54 čtenářů částkou 8 763 korun, což je 25 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 0

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 2

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 1

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Výběr peněz z účtu = problém 11.04.24 14:25 Česká republika 3

Tolik podniků v Německu ještě nezkrachovalo11.04.24 06:13 Německo 0

Louisiana se stala prvním státem USA, který odmítl předat moc WHO-WEF10.04.24 20:12 USA 3

Zelené plány - vypínání plynu10.04.24 13:05 Německo 3

Pekarová moc utrácí, zlobí se Kverulant i ANO10.04.24 07:46 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,82 Kč
Euro
25,31 Kč
Libra
29,64 Kč
Kanadský dolar
17,27 Kč
Australský dolar
15,34 Kč
Švýcarský frank
26,10 Kč
100 japonských jenů
15,45 Kč
Čínský juan
3,29 Kč
Polský zloty
5,88 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,48 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 599,02 Kč
1 unce stříbra
685,52 Kč
Bitcoin
1 505 323,24 Kč

Poslední aktualizace: 15.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 19 230