Sionofobie

John Kaminski

18.9.2006 Komentáře Témata: Střední východ 1794 slov

Chtěl bych vám říci jasně: Nedělejte si starosti s americkým tlakem na Izrael. My, židé, řídíme Ameriku a Američané to vědí.“ (bývalý izraelský předseda vlády Ariel Sharon)

Naše rasa je panská rasa. My jsme bohy této planety. Lišíme se od ostatních méněcenných ras asi tak jako se ony odlišují od hmyzu. Vlastně, ve srovnání s naší rasou, všechny ostatní rasy jsou šelmy a zvěř, v nejlepším případě dobytek. Dalo by se říci, že jsou lidský odpad. Naším osudem je vládnout nad méněcennými rasami. Budeme vládnout našemu pozemskému království železnou rukou. Masy nám budou líbat nohy a budou nám otrocky sloužit.“ (bývalý izraelský ministerský předseda Menechem Begin)

Milion Arabů nemá cenu jednoho židovského nehtu.“ (rabín Yaakov Perrin, NY Daily News, 28. února, 1994,str.6)

Nemám v úmyslu zlehčovat tragédii jakou je masová vražda. Nemohu ale nekomentovat chování Izraele, židovského státu, které se ocitlo hluboko pod úrovní aspoň minimální lidskosti. Člověk si musí povzdechnout a ironicky se pousmát nad zprávami o každodenním plenění, které má na svědomí tato „bašta demokracie“ na Blízkém východě.

Ostatně, po posledním izraelském útoku proti lidskosti, invazi do sousedního Libanonu, která přišla v těsném sledu za novou eskalací násilí proti obléhaným Palestincům, a která je součástí a předehrou „dlouhé války“ jejíž nejbližším cílem je pohltit Írán v plamenech, Izrael poslušen svých svatých příkazů, se jednoduše chystá zničit nebo pohltit kohokoliv na světě, kdo není žid.

V tomto procesu používá americkou armádu jako svůj nástroj genocidy.

Pomýleným masám, které mají hlavy umyté propagandou (což je valná většina z nás), tato slova zní jako plamenný antisemitismus. Říkejte tomu sionofobie. Avšak podívejme se na fakta. Chaos všude, vyvolaný neuchopitelnými silami, které drží media ve smrtelném sevření. Tyto utajované síly páchají zvěrstva a svalují vinu na jiné, aby vyprovokovaly násilí, které se jim hodí pro jejich zločinné cíle a ekonomický zisk. Nepřipomíná to nápadně politiku Izraele?

Otázkou ale zůstává: Je sionofóbie podložená reálnými fakty nebo je to jenom paranoidní předsudek vůči skupině nevinných lidí, kteří zůstávají i po dlouhých staletích stále jaksi nepochopeni?

Vezměme si na příklad jako „násilí pod falešným praporem“. Je to jasný princip?

Takzvané „násilí pod falešným praporem“spočívá v tom, že kdosi spáchá nějaký zločin, svede to na někoho jiného a toho potom napadne. Nepřipomíná to náhodou dnešní politickou realitu? Nestává se to nějak příliš často?

Je potřeba si připomenout historii bombového útoku v hotelu King David, Lavonovy aféry, útoku na loď Liberty, Lockerbie a v neposlední řadě i jedenáctého září. Netanyahova slova „To je velmi dobrá věc pro Izrael...“ stále visí ve vzduchu.

Otázkou zůstává: Je sionofóbie reálná nebo smyšlená?

Izrael takticky manévruje a provokuje Libanon k odpalování raket na izraelské území. Škody jsou minimální a je-li potřeba obětovat pár životů vlastních lidí, není to přece žádný velký problém. Izrael se nikdy moc nerozpakoval jich pár obětovat, bylo-li třeba některé jeho taktické hře dodat na věrohodnosti. Bingo! A máme tu zamínku jak si rozšířit hranice – stačí přece unést vojáka v Gaze, abychom mohli pořádně vzít za práci při konečném řešení palestinské otázky. Dějí se opravdu takové věci? A pročpak se dějí v Izraeli už více než století?

A což je ještě horší pro celý svět – proč se Amerika stala státem kontrolovaným židovskými zájmovými skupinami, který vyhrožuje a snaží se komandovat celý svět pomocí svého neukojitelného finančního apetitu a zoufalého nedostatku svědomí?

Trpí snad sionofobové patologickou paranoiou nebo si jen věci mylně vysvětlují? Nebo se ty věci opravdu dějí?

Jsou opravdu všechny ty nevinné oběti v Gaze mrtvé?

Mají opravdu židé svědomí? Toto není antisemitismus. Je to reálná otázka. Jen se prosím podívejte na obrázky zavražděných libanonských dětí. Zkuste se zeptat některé staré palestinské ženy, co by vám pověděla o Jeninu.

Nebo zkuste tohle,jako jsem to udělal já. Zeptejte se lidí v íránské televizi, kdo to vlastně rozdmychává nenávist mezi muslimskými sektami v Iráku? Odpovědí bude hrobové ticho.

Stejně jako když se optáte Američanů na jedenácté září, hrobové ticho.

Ale když se podíváte lidem do očí, víte hned, že oni odpověď znají, ale bojí se mluvit.

Je to potřeba ještě nějak vysvětlovat? Izrael má legitimní právo existovat, ale ne jako prodloužená ruka milionářských iluminátů, které jej používají jako nástroj svých taktických provokací v zájmu zmocnění se vlády nad světem. Za těmito akcemi stojí naše vlastí vlády. Ty vlády, které volíme, a kterým platíme daně.

Mnozí si všimli, že Amerika je lstí vmanévrována do boje za Izrael a židovské bankéře, za vydatné pomoci obřích mediálních korporaci, které ovládají názory velké části obyvatel této planety. Amerika je lákána do pasti. Američané se mají stát novými Němci, národem zničeným, poraženým a zotročeným židovskou lstí. Němci mají tu „čest“ mít zákony, které zakazují mluvit o určitých věcech nebo chápat historii jinak než podle jediné schválené linie. Co asi nutí Němce přijmout oficiální výklad historie holokaustu a přitom mlčet k izraelské genocidě Palestinců? Jak to asi souvisí?

Izrael by nebyl nijak ohrožen, pokud by se neustále nesnažil destabilizovat svoje sousedy za účelem teritoriální expanze, která je americkými médii prezentovaná jako hrdinský boj. Většina běžných Američanů si stále neuvědomuje, že média jsou v židovských rukou a mylně je pokládají za objektivní.

A v tom spočívá tragedie. Americké ozbrojené síly padly do pasti, která má políčeno na nás všechny. Hrozby teroristickými útoky jsou čistě dílem západních tajných služeb, které vyrobily umělého nepřítele.

Je to dokonalý nepřítel v dokonalém podvodu, protože umožňuje věčnou válku. Nepřítel, který neexistuje, nemůže být nikdy chycen.

Mravní zpustlost Izraele klesá každým dnem do nových úrovní.

A svět možná konečně začíná chápat.

Staré pořekadlo – nevěř tomu, co píšou v novinách – získává nové rozměry. Nevěřit novinám může být i životně důležité.

Zdá se, systém kontroly amerických médií už může směle konkurovat tomu sovětskému, i ten byl vymyšlen židy. Ovšem s tím rozdílem, že Američané se svojí svobody myšlení vzdali dobrovolně.

Není již možno ignorovat neustávající izraelské zločiny. Připomeneme-li si je, jsou nám hned jasnější kořeny některých problémů, např. Destrukce světa pro finanční zisk. V tomto okamžiku, mocní tohoto světa jednají o destrukci a prodeji států, které jim nepatří, „válečným ohněm.“ Vzpomínáte si kolik peněz šlo z vašich kapes na „rekonstrukci Iráku“? Už jste viděli, že by se něco zrekonstruovalo? Nikolivěk. A cožpak ta úkladná destrukce nežidovských národů, vše za peníze daňových poplatníků.

Uspořádejme si fakta. Prohlédněme si pozorně tento stín lstivé kulturní a morální dekadence, která bují v západní civilizaci jako maligní melanom?

Ve chvíli kdy si člověk dá dvě a dvě dohromady, pokud je ještě naživu, pravděpodobně a zcela pochopitelně, ho chytne těžká diagnóza – sionofobie. Svoboda projevu je denodenně znásilňována a nevinní lidé jsou vražděni.

Řešení tohoto problému je velmi složité. Dá se úspěšně předpokládat, že vaše výplata zavisí na tom, budete-li držet ústa zavřená.

Je to vážné dilema, hlavně pro ty co mají rodiny. Jeden neví, zda má jen tak proplouvat osudem a doufat, že nebude zabito mnoho nevinných? Nebo se člověk rozhodne ohrozit bezpečí vlastní rodiny a promluvit proti tomuto šílenství?

Toto je nejdůležitější otázka dnešní doby, ostatně historicky vzato, jakékoliv doby.

Skutečnost, že nikdy nebyla řádně zodpovězena je příčinou nepříliš optimistických vyhlidek pro budoucnost.

Měl bych návrh co s tím.

Zkuste se zeptat žida ve vašem okolí na historii Izraele a nachytejte ho při lži.

Izraeli je dovoleno to co dělá, protože židé byli perzekuováni nebo proto, že to umožňuje mocenská pozice amerického židovstva?

A jak to souvisí (ta perzekuce) s tím co se dnes děje v Libanonu, pásmu Gaza, a na mnoha dalších místech?

Nebylo by možné, že ta perzekuce měla nějaký důvod? Skutečná otázka zní: Máte odvahu ten důvod spatřit?

Nebo budete držet ústa i nadále na zámku, protože víte, která ruka vám maže máslo na chleba?

Lze opomenout fakt, že na vaší odpovědi na tuto otázku závisí životy milionů lidí?

Článek Ziophobia vyšel 25.7. na serveru warfolly.com. Překlad Luice Laurie

Známka 1.0 (hodnotilo 1)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

24

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 52 čtenářů částkou 8 540 korun, což je 24 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 1

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 0

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Výběr peněz z účtu = problém 11.04.24 14:25 Česká republika 3

Tolik podniků v Německu ještě nezkrachovalo11.04.24 06:13 Německo 0

Louisiana se stala prvním státem USA, který odmítl předat moc WHO-WEF10.04.24 20:12 USA 3

Zelené plány - vypínání plynu10.04.24 13:05 Německo 3

Pekarová moc utrácí, zlobí se Kverulant i ANO10.04.24 07:46 Česká republika 1

V Německu explodoval počet násilných činů u mladých cizinců10.04.24 07:36 Německo 2

Nastražte uši! Mluví k vám vaše děti! Budoucnost očima mladých. Báječné ohlasy na Českou republiku09.04.24 10:21 Rusko 0

Nejnepopulárnější světoví lídři podle New York Times08.04.24 20:36 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,82 Kč
Euro
25,31 Kč
Libra
29,64 Kč
Kanadský dolar
17,27 Kč
Australský dolar
15,34 Kč
Švýcarský frank
26,10 Kč
100 japonských jenů
15,45 Kč
Čínský juan
3,29 Kč
Polský zloty
5,88 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,48 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 599,02 Kč
1 unce stříbra
685,52 Kč
Bitcoin
1 505 323,24 Kč

Poslední aktualizace: 15.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 32 686