Poselství

Lidé Ameriky

28.2.2006 Komentáře Témata: Irák 1627 slov

Rádi bychom se s vámi podělili o své názory na to, co jsme zažili, i o tom, co přinese budoucnost.

Navzdory šílenství, které musíme stále snášet, soudíme, že není na škodu seznámit vás se zločinnou povahou vašeho nově zvoleného vládce. I když se domníváme, že volby byly špatné, víme také, že jsou-li mezi kandidáty úzké vazby, pak je někde chyba. Někteří v našich kruzích soudí, že všichni kandidáti ze všech stran spektra jsou jako dvě strany jedné mince.

Volbami jste řekli své slovo, jak to má v demokracii být, a zvolili jste vůdce, který tvrdí, že reprezentuje vaši představu. Je vaším právem vést svět, tak jako je to právem každého národa, který se k tomu rozhodne, ale to vám ještě nedovoluje podmaňovat si jiné. Většina našich lidí věří, že se k vám nedostala řada faktů, faktů, které jsou možná označeny jako nevhodné pro širokou veřejnost, faktů, které jsou překrouceny tak, aby sehrály svou roli.

Nic nového pro vládce, který představuje podvod, lži, zločiny, poloviční vítězství a úplné porážky. Vaše administrativa občas lhala a předkládala vám úspěchy, režírované Hollywoodem a vykonané v Iráku. Zvolili jste si tyhle zločince a právě proto jste zodpovědní za jejich činy.

Doufáme, že vaše budoucí rozhodnutí budou založena na důvěře, že váš příští vládce změní image Ameriky ve světě a že jeho činy budou uměřené.

Poprvé v historii se zbrojařská mafie reprezentovaná Bushem, ropné společnosti reprezentované Cheneym a sionisté zastoupení Paulem Wolfowitzem a Richardem Perlem zmocnila Spojených států amerických a chce kontrolovat celý svět. Tento způsob vlády je přesně to, před čím varoval Benjamin Franklin.

Svou slabostí a nevědomostí jste dovolili tomuto gangu zločinců zmocnit se vaší země… a stvořit novou fobii, získat ty, kteří nevidí nic než naftu a vozidla pro plán jejich pána. Tato administrativa vás donutí k pokusům o vládu nad naším lidem, zákonům, jejichž výsledkem bude policejní stát podobný těm vládám v našem regionu, za nimiž stojí v pozadí.

Dosazené loutky brzy donutí legislativu, aby dovolila cizí vlastnictví země. Náš lid se pak brzo stane cizincem v zemi svých předků.

Tento „nový světový řád“ zotročí lidi všech zemí a ras. Brzo vaše děti, stejně jako naše, pokud přežijí, budou skutečně žít na planetě opic. A s omezenou populací pro její snadnější kontrolu, se tak může splnit plán, kdysi přeložený Henrym Kissingerem.

Tento svět by neměl být považován za říši, která si stanoví za svůj první cíl zničení a genocidu celých populací a jejíž společnosti jako jediné kontrolují zdroje energie na celé planetě.

Vaši představitelé ve vašich médiích líčí věci tak, jako by povstání v Iráku bylo vedeno cizími bojovníky, kteří do země přišli ze Sýrie a sousedních zemí; ujišťujeme vás, že je to pouze pokračování toho, co Bush jednou prohlásil za „splněné poslání“. Toto hnutí odporu bylo připraveno a je pouze další kapitolou této války, přičemž jsme v naprosté většině, ne-li všichni, Iráčany, hrdými Iráčany, kteří přísahali, že budou chránit lid své země.

A protože tato válka může trvat déle, než okupanti předpokládali, my všichni jsme přísahali, že pro ně bude drahá, trpká a dlouhá. Obviňování jiných zemí není nic jiného než vytváření záminek k okupaci dalších suverénních států a podpora příštích tažení.

Proměnili naši zem v bitevní pole, aby si vyřídili účty s lidmi z al-Qá´idy, svými bývalými drahými spojenci a partnery. Stvořili také novou fobii, aby zdůvodnili svou přítomnost, navzdory své prohře v této válce.

Vyzýváme světová média, aby myslela na to, co prohlašují, a nebála se smrti nebo věznění. Nepadněte do léčky připravené těmi, kdož z Tel Avivu tahají za nitky. Pokud jde o ohlašované lidské ztráty, to je případ sám pro sebe. Ujišťujeme vás, že skutečná čísla jsou mnohem vyšší než ta, která hlásají.

V Iráku není tajemstvím, kteří vojáci dnes mají zelenou kartu: mladí muži z Jižní Ameriky a jiných částí světa, jimž bylo slíbeno americké občanství a velká suma peněz za jejich žoldácké služby v Iráku. Ti jsou vždycky v první linii, a počty jejich ztrát se nikdy neoznamují. Pod rouškou noci jsou zahrabáni do hromadných hrobů nebo vhozeni do řek; odboj má toho důkazy. Existuje také velký počet zaměstnanců bezpečnostních společností, kteří nejdou vedeni jako vojenský personál.

Po americkém nezdaru iráckých voleb teď chtějí hrát se sektářskou kartou. Posílají své žoldáky, aby ničili kostely i mešity s cílem připravit půdu pro občanskou válku. Zaučují další a další místní zrádce, řídí policejní operace a razie proti každému, kdo nepřijímá demokracii změněnou v náhubek. Domácí žoldáci také slouží jako pytle s pískem chránící své pány.

Chování vašich vojáků způsobuje ztráty na životech našeho lidu. To vyvolalo zatrpklost a znechucení. Oni tyto zločiny odbyli mávnutím ruky jako izolované případy, jejich počty však stále rostou. Opakují se skandály z Abú Ghrajb a použití chemických zbraní na Fallúdžu. Jen Bůh ví, co ještě přijde.

Život za diktátora byl mnohem lepší než za mřížemi vaší demokracie.

Nezeptali jste se sami sebe: Kde jsou zbraně hromadného ničení? A kde je spojení mezi naší bývalou vládou a těmi, koho sponzorovala CIA spolu s al-Qá´idou? Nebo je to všechno teď už věcí minulosti? Co se stalo s tisíci lidí, kteří zemřeli a stále umírají ve vězení; s ženami, které rodí deformované děti následkem toho, že vaše armáda použila střely s ochuzeným uranem?

Od roku 1990 tisíce lidí na obou stranách konfliktu onemocněly neznámými chorobami, mnozí na ně zemřeli a další postrádají lékařskou péči. Velká část Iráku se stala na milion let radioaktivní! Kdybychom tento radiační materiál použili proti USA a Velké Británii, nelišili bychom se od nich.

Chtěli bychom se vás zeptat, proč si myslíte, že se britská vláda rozhodla poslat své vojáky jen do jižní části Iráku, kde je odboj mírnější? Stáhli se z oblasti, kde jejich vojáci trpěli. Tuto dohodu vaše vláda akceptovala jen proto, aby vytvořila čistě kosmetickou alianci s národem, který ještě usiluje o obnovení slávy své koloniální minulosti.

Změnili svobodnou zemi v tábor nesčetných otroků, a pak proměnili dům odvahy v tiskárnu papírů, které nazývají dolary, střeženou obrovskou vojenskou mocí.

Tato administrativa, která tvrdí, že vámi byla znovu zvolena přinesla více ponížení a urážek každému z nás, než všechny ostatní vlády ve vaší krátké, ale bohaté historii.

I když se to zdá těžké, radíme vám, abyste vzali věci do vlastních rukou a zbavili tento svět takových zločinců nebo takové formy vlády, která vyhovuje neokonzervativcům a jejich pomahačům.

Je třeba vytvořit třetí stranu, ustanovit ty, kdo jsou proti preventivní válce, skutečnými zástupci lidu, dříve, než bude pozdě. Pokud nestačí demonstrace a protesty, jejichž použití vaše ústava dovoluje a zaručuje, použijte sílu. Tento svět čeká na váš čin.

Dnes se tato slova mohou zdát divná, ale věříme, že národu, který dal světu Johna F. Kennedyho, Benjamina Franklina, George Washingtona, Hughese a Henryho Forda, nebude zatěžko vydat ze sebe skutečné vůdce hodné toho názvu.

Tato válka nás naučila, že jediný muž na svém místě může změnit události. Jediný muž, který věří ve skutečnou svobodu, může učinit to, nač národy společně myslí.

Sdělujeme tyto myšlenky se vší úctou těm z vás, kteří věnovali dny a noci snahám zabránit této válce, nekonečným pokusům zabránit skutečnému holocaustu. Těm z vás říkáme: Díky vám za váš čas.

Zdroj: http://iraqwar.mirror-world.ru/article/79581. Přeložila Eva Cironisová.

Známka 1.0 (hodnotilo 1)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 23 890