Americký policejní stát: žába je uvařená

Paul Joseph Watson a Alex Jones

16.12.2005 Komentáře Témata: Policejní stát 1620 slov

Jak uvařit žábu?

Nehodíte ji rovnou do hrnce s vařící vodou, okamžitě by vyskočila. Necháte ji v teplé vodě a pomalu budete vodu zahřívat. Až se žába uvaří.

Jak vytvoříte základnu pro policejní stát?

Postupně přesvědčíte veřejnost i policii, že vzdání se osobních svobod ve jménu bezpečnosti je nezbytné, protože „žijeme v nebezpečné době“.

[policejní stát]

Postarejte se o to, aby dědečka na letišti zuli, ale ponechte kargo naložit do letadla pokaždé bez povšimnutí. Pravdou je, že nikdy nebylo míněno vážně tu mýtickou „válku proti terorismu“ vyhrát, protože neexistuje.

Skutečný teror je veden proti obyčejným lidem jejich vlastní vládou.

Prohlášení, že žijeme v policejním státě, dávno není zneklidňující klišé. To, jak dnes vnímáme přítomnost policie, bylo zjevně posunuto. Namísto abychom ji brali jako službu veřejnosti, přijali jsme ji jako ovládání veřejnosti.

V Associated Press nedávno napsali:

V pondělí oznámila policie v Miami, že bude provádět náhodné demonstrace síly v hotelích, bankách a dalších veřejných místech, aby teroristé museli hádat a ostatní lidé aby zůstali bdělí.

Zástupce policejního velitele Frank Femandez popsal, jak si to představuje. Policie například může bez varování obklíčit budovu, kde je banka a kontrolovat doklady všech lidí mířících dovnitř a ven. Při tom bude distribuovat letáky o teroristické hrozbě.

„Tuhle strategii lze nazvat 'políček do tváře'. Jejím účelem je varovat teroristy, že jsme připraveni.“ řekl Frank Femandez.

V hromadných dopravních prostředcích budou pravidelně cestovat uniformovaní policisté spolu s těmi v civilu, zatímco další budou provádět dlouhodobá sledování.

„Lidé si toho definitivně všimnou,“ říká Femandez. „Takhle přesně to chceme. Chceme, aby byli šokováni, aby měli strach. Ale současně samozřejmě si nepřejeme, aby měli pocit, že jsou omezováni ve svých právech. Přejeme si, aby se stali našima očima a našima ušima.“

[policejní stát]

Tak takhle hovoří policejní šéf. Používá vojenskou terminologii namířenou proti vlastním občanům. Náhodné přepady, perlustrace a kontroly v dopravních prostředcích. Tohle jsou základy policejního státu.

V průběhu mé nedávné cesty do Spojených států jsem si uvědomil, že „země svobody“ je v mnoha ohledech méně svobodná než žumpa quazi-socialistických evropských států, které nazývám domovem.

Ve Státech jste nuceni neustále s sebou nosit identifikační doklady. Je téměř nemožné být bez nich. Předkládáte je kdykoliv si kupujete cigarety, půjčujete kánoi nebo žádáte o veřejnou službu. Američané si na to tak zvykli, že náhodná kontrola dokladů v Miami je ani nepřekvapí. Žába seděla ve vařící vodě už příliš dlouho.

To, co udělali v Miami, je typický model všeprostupujícího policejního státu postaveného na strachu z teroristů a na obavě, že by vás mohli s nimi ztotožnit, pokud se nepodřídíte každému jejich požadavku, bez ohledu na to, jak to deformuje každý aspekt pojmu „žít ve svobodné společnosti“.

A kde vlastně jsou ti teroristé?

Ti pastevci koz a ševci, mučení v Gimo? Ti Pákistánci chycení v horách talibánskými gangstery a prodání Američanům po 25 tisících dolarech za kus?

Americký občan Jose Padilla je přes tři roky internovaný ve vojenském vězení, zatímco tzv. členové al-Káidy jsou podrobování mučení ve snaze dodat proti Padillovi důkazy, že připravoval špinavou bombu. Nefunguje to a nakonec jej museli obvinit z jakýchsi ubohých konspiračních zločinů. Žádné z tvrzení o špinavých bombách nelze doložit, protože ti tzv. členové al-Káidy, kteří by měli svědčit, buď neexistují nebo jsou mrtví nebo jejich chycení bylo jen předstíráno jako součást proválečné vládní propagandy.

Celá ta pantomima je uboze dojímavá, ale hraje se dál, aby aby přesvědčila americkou veřejnost, že vzdají-li se svých práv, pomůže to té nesmyslné válce proti terorismu.

Fantom spících teroristických buněk čekajících na svou příležitost uvnitř Spojených států je stejně neskutečný, jako Saddamovo letadlo rozšířující biologické zbraně. Ani jedno ani druhé neexistuje.

Ale přesto ti napůl retardovaní policejní šéfové a pěšáci, kteří slintají touhou napodobit miamský model, tak činí z fundamentální víry, že chrání Ameriku před zlými muslimy.

Vládou placení teroristé, kteří odpálili nálože v Madridu a Londýně, si zvolili tyto cíle proto, že chtějí přesunout policejní stát do oblastí, které se nás všech dotýkají a které ovlivňují náš každodenní život. Jedině tak totiž může diktatura obhájit svou přítomnost v bezprostřední blízkosti každého z nás.

Nezvýšíme-li radikálně snahu zastavit tento horor, ve velmi krátkém čase bude USA vypadat jako kombinace 1984, They Live a The Running Man.

Předložit doklady v autobuse muži z federálního přepadového oddílu ozbrojeného M16 nás nevyruší více než letící moucha.

Více nás možná zneklidní analýza chování ze sledovacích kamer. Zachytil objektiv, že se potíme malinko více poté, co jsme dobíhali na tramvaj? Možná ten den máme vystupovat na schůzi před mnoha lidmi nebo nás čeká důležitá prezentace. Jsme nervózní? Jen doufejme, že to automatický skener neoznačkoval jako potenciální členství v buňce al-Káidy.

Tohle není nějaká futuristická utopie, technologie už existuje.

Pohled do blízké budoucnosti:

Bezpečnostní kamery s automatickým vyhodnocením chování, které upozorní muže z národní gardy, že vaše chování je podobno chování člena al-Káidy, jak si to představuje Big Brother.

Skenery mozkové aktivity detektující stres a tím pádem váš potenciál vyhodit něco do vzduchu.

Osobní dokumenty vybaveny RFID mikročipem a barevně rozlišeny podle stupně prověření a jednoznačně určující na jaký druh veřejných služeb máte nárok. Nebojte se. Patříte-li mezi ochotné lízače bot, vaše lístky na potraviny vám zajistí syté žaludky.

Muži z federálních přepadových oddílů na každém rohu každého města náhodně kontrolující osobní doklady a provádějící prohlídku zavazadel a tašek a také osobní prohlídky.

Zvlášť upravené velké informační panely s vysoce světelnými LCD displeji, které umožní veřejnosti chytit prchající disidenty. Fotografie takto řečených zločinců budou zobrazeny na obřích displejích umístěných na vysokých budovách.

[policejní stát]

Potravinové lístky a kreditní bonusy jako odměny veřejnosti za upozornění na výše řečené zločince.

Kontrolní věže vysílající uklidňující mentální slinty na otroky v řadě. Konspirace? Zvukové zbraně mající schopnost uklidnit i rozehnat dav už existují a jsou testovány v Iráku a v New Yorku.

Obrazovky vybavené odposlechovou technikou, které budou štěkat povely na každého, kdo neprokazuje odpovídající mentální chování a „body language“.

Šmírovací bezpilotní letadla sledující Američany z výšky.

Zahraniční vojáci a žoldáci servírující svou specializaci v tyranii a fašismu.

Síť mučících kobek podle vzoru v Guantanamo a Abu Graib. A krvežízniví hromadní vrahové volně se pohybující po Iráku budou přivedeni domů, aby podle svého pacifikovali nebezpečí protivládních teroristů ohrožujících výstavbu slavné Čtvrté říše.

Pravidelné bombové útoky sebevrahů v autech za účelem udržení vysokého stupně obecného ohrožení a ke zdůvodnění všech výše uvedených opatření. Tohle je model podle Miami a je to konečný cíl psychopatických elit.

[policejní stát]

Zdá se vám, že přeháním? Řekněte to Deborah Davisové, válečné matce, která se před soudem v Denveru musí zodpovídat za to, že odmítla ukázat své doklady, když do autobusu vtrhl federální Bůh a požadoval je.

Následky příštího nahraného teroristického útoku budou takové, že to všechno je jen slabý čajíček. Američané byli pečlivě připraveni pro tyto události podobně jako veterinář připraví psa pro smrtící injekci.

Voda se vaří. Pokud žába nevyskočí okamžitě ven, budeme všichni rozdrceni čelistmi maniatických, sociopatických, bezohledných, krvežíznivých fanatiků, kteří v totálním a absolutním despotismu vidí naplnění svých shůra daných povinností.

Článek American Police State: The Frog Has Cooked vyšel na serveru prisonplanet.com 29. listopadu.

Známka 1.1 (hodnotilo 15)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 37 765