Ernest Zündel byl včera úspěšně vaporizován

Vladimír Stwora

2.3.2005 Komentáře Témata: Kanada 1346 slov

Nechce se mi věřit, že se to skutečně stalo. Ale ano, udělali to. Včera dopoledne, 1. března, navzdory prudké sněhové bouři, odstartoval z torontského letiště speciál s panem Zündelem na palubě. V deset hodin večer SEČ přistál v Německu, v kterém městě, nevím. Co vím, že Zündel byl okamžitě po vstupu na německou půdu zatčen a údajně i obviněn za "šíření nenávisti".

Jak to bude dále, uvidíme. Doufejme, že bude mít soud jako každý řádný zločinec. Ale je to zbožné přání. Není vyloučeno, že jej pouze vsadí do vězení a nechají tam hnít, jak je poslední dobou zvykem v tzv. civilizovaných zemích včetně Kanady, bez obvinění a bez soudu, když nemají nic, co by mu mohli přišít. Nebo jej budou soudit v tajném procesu a obvinění budou stejně tajná, jako tomu bylo v Kanadě, kde je nesměl znát ani on, ani jeho právní zástupce.

[Ernest Zündel nebezpečný pro stát a hlídaný gorilami]

V každém případě jen stěží to může být horší, než to, co měl Zündel tady, kde jej dva roky drželi na samotce, aniž by byli schopni jasně říct, co proti němu mají. Kromě těch vágních a nedoložených frází o popírači holocaustu a o jeho popularitě mezi neonacisty.

Tři státy, které se hrdě pyšní přívlastky, jako demokratické, či svobodné, kolaborovaly, aby dostaly na kolena jednoho muže. Nejprve to byly Spojené státy, které jej zatkly kvůli propadlému visu (to bylo oficiální vysvětlení) a deportovaly do Kanady (zřejmě v součinností s kanadskou špionížní službou CSIS, která to na Zündela nalíčila), pak to byla Kanada, která jej dva roky držela ve vězení a pak deportovala do Německa, aniž by jej byla schopná obvinit na základě platných zákonů (a to navzdory tomu, že se vládní právníci setsakramentsky snažili), a nakonec to bylo Německo.

Celostátní deníky včera uveřejnily řadu dopisů čtenářů. Všechny jedním hlasem schvalovaly postup kanadské vlády a přály zločinci Zündelovi to nejhorší. Připomnělo mi to petice a dopisy čtenářů v tehdejším tisku proti Chartě 77. Neobjevil se ani jeden dopis, který by snad naznačil, že to, co se děje, není právě košér.

Při přípravě tohoto článku jsem se začetl do stránek Simon Wiesenthal Centre, kde prezentují o Zündelovi rozsáhlý materiál. Tyto stránky jsou dobře známou baštou sionismu. Nenechali na něm nit suchou. Dozvíte se, že v roce 1982 publikoval pod pseudonymem takový škvár, jako knížku The Hitler We Love and Why - Hitler, kterého milujeme, a proč. To je jistě hodně usvědčující důkaz jeho smýšlení. Zdá se, že Zündel opravdu byl nacistou. Proč ale, ptám se, jej tedy za tu knížku neobvinili? Vždyť propagace nacismu je trestným činem skoro všude a Kanada není výjimkou. Nedovedu si to vysvětlit jinak, než že v té stodvacetistránkové knize nebylo nic, čeho by se dalo chytit. Knihu samotnou jsem pochopitelně nečetl. Hledal jsem ji na internetu, ale marně. Možná je to jen chytlavý název. Nevím, pouze spekuluji.

Pak ale čtete na stránkách Simon Wiesenthal dále, a zjistíte, že publikace té knížky není hlavním Zündelovým hříchem. Kapitola XIV vám otevře oči. Tam se dozvíte, co židům na Zündelovi vadilo.

Cituji v originále:

They are particularly intent on challenging the legitimacy of the state of Israel and weakening support for it, whether by terminating payments by West Germany or altering American foreign policy. If Israel were no longer supported, the Arab countries could presumably crush it, and Hitler's Holocaust would be completed. Rewriting the history of the origins and course of World War II, particularly the Holocaust, removes the justification for the punishment and partition of Germany, thus paving the way for reunification and a final assault on the bastion of "BolshevikJudaism," Soviet Russia.

V překladu:

Snažili se (skupina kolem Zündela) především zpochybnit legitimitu státu Izrael a oslabit podporu pro něj ukončením plateb ze Západního Německa nebo změnou americké zahraniční politiky. Kdyby přestal být Izrael podporován, arabské státy by jej byly rozdrtily a Hitlerův holocaust by tak byl završen. Přepsáním historie původu a směru druhé světové války, konkrétně holocaustu, by byla odstraněna potřeba trestu pro Německo a příčina jeho rozdělení (dokument byl zjevně psán před reunifikací, pozn. vydavatele), a to by položilo základy spojení Východního a Západního Německa a umožnilo konečný útok na na baštu "bolševického judaismu", Sovětské Rusko.

Zdá se, že Zündel byl v šíření svého názoru poměrně úspěšný, i když mu, samozřejmě, nelze přičíst k dobru rozpad sovětského bloku a pád komunismu. Takový showman zase nebyl. Dějiny si někdy ale zavtipkují a ani sionisté jej zřejmě nemají stoprocentně pod kontrolou. Nebo neměli v té době.

Dále se na stránkách Simon Wiesenthal popisuje průběh Zündelovy obhajoby:

Other aspects of the trial are much closer to a familiar reality. Through copious testimony we can become familiar with the views of a number of true believers whose simple, crude, and vicious minds have become obsessed with the hoary myth of international Jewish conspiracy, of which the Communist conspiracy is an arm. These conspiracies supposedly control the government, the economy, financial institutions, and the media. There is no limit to their power; the common man is a pawn to them. Whoever believes in such fantasies can explain his powerlessness by them. The fantasies are an expression of the paranoia of people who cannot account for their own fates by the interplay of more conventional, less mysterious, and less malign forces.

V překladu:

Další aspekty soudního procesu už jsou podstatně blíže známé realitě. V obsažné obhajobě se seznámíme s názorem skupinky skutečně věřících, jejichž jednoduché, neomalené a zvrácené mínění začalo být posedlé mýtem o mezinárodní židovské konspiraci, jejichž důležitou a nedílnou součástí je komunismus. Tyhle konspirace údajně ovládají vlády, ekonomiku, finanční instituce a média. Neexistuje žádné omezení jejich moci. Obyčejný člověk je pro ně onuce. Každý, kdo uvěří takovým fantaziím, je pak schopen vysvětlit svou bezmocnost. Tyhle fantazie jsou vyjádřením paranoidních jedinců, kteří nejsou schopni zlepšit svůj vlastní úděl více konvenčně (rozuměj spolupráci s určitými skupinami, pozn. vydavatele) a méně mysteriózními a ničivými silami.

Tady máme zločin Ernesta Zündela jako na dlaní. Doporučuji stránky Simon Wiesenthal všem, kteří umějí anglicky.

Stojí za zmínku, že Ernest Zündel nikdy neprosazoval násilí. Nikdy nebyl obviněn z násilných činů, nemá dokonce ani záznam v rejstříku trestů. Přesto dva vládní ministři podepsali na Zündela certifikát, ve kterém jej označili za "nebezpečí pro stát". Na základě tohoto certifikátu směl být držen ve vězení neomezeně dlouho bez obvinění a bez soudu.

Na druhé straně máme tady v Kanadě usvědčené teroristy, kteří prokazatelně připravili o život stovky lidí, kteří ovšem deportováni být nemohou, protože je nutno přihlížet k jejich právům.

Mluvím o mužích, kteří v roce 1985 položili bombu do letadla společnosti Air India a zabili 329 cestujících. Jejich vypátrání trvalo 15 let a bylo nejdražší v dějinách kanadské policie. Jenže pánové Ajaib Singh Bagri a Ripudaman Singh Malik, kteří jsou původci tohoto strašného teroristického činu, mají proti Zündelovi hned dvě výhody. Za prvé, jsou snědí, konkrétně národnosti Síkové. Nosí turbany a už tato skutečnost je vyčleňuje nad obyčejné lidi a zajišťuje zvláštní zacházení. A pak, nezpochybňují existenci státu Izrael a šest milionů židů zabitých při holocaustu. Takže se jim dostává všech možných práv a výhod, jaké jen Kanada dokáže tak skvělým zločincům poskytnout. A samozřejmě, v jejich případě nikdy žádný certifikát "nebezpeční pro stát" vydán nebyl. Proč by měl? Tím, že zabili, nejsou přece nebezpeční. Nebezpečné jsou jenom myšlenky.

Případ Ernesta Zündela je skvělou lekcí každému naivkovi, který ještě snad věří, že když se politikové ohánějí slovy Listina základních lidských svobod a práv, či ústava, že to skutečně platí. Je čítankovým příkladem toho, jak se dá dnes zneužít státní moc. A konečně je přesvědčivým a naprosto dokonalým důkazem toho, co v Simon Wiesenthal Centre tak zůřivě popírají. Totiž celosvětové moci židů, kteří vládnou jak v USA, tak v Kanadě, tak v Německu.

Zdroje

Známka 1.5 (hodnotilo 3)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 1

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,51 Kč
Euro
25,17 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,37 Kč
Švýcarský frank
25,74 Kč
100 japonských jenů
14,91 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,58 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 032,65 Kč
1 unce stříbra
642,07 Kč
Bitcoin
1 505 757,11 Kč

Poslední aktualizace: 26.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 29 160