Jsou boje v Gaze a Izraeli "falešnou vlajkou"? Nechali ho proběhnout. Jejich cílem je "vymazat Gazu z mapy"

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2023/10/9813-jsou-boje-v-gaze-a-izraeli-falesnou-vlajkou-nechali-ho-probehnout-jejich-cilem-je-vymazat-gazu-z-mapy.htm

V sobotu 7. října 2023 brzy ráno zahájil Hamás operaci „Bouře Al-Aksá“, kterou vedl vojenský velitel Hamásu Mohammed Deif. Téhož dne Netanjahu potvrdil stav tzv. válečné pohotovosti.

Izrael nyní oficiálně vyhlásil válku Palestině.

.

Vojenské operace jsou vždy plánovány s velkým předstihem. Byla „operace Bouře Al-Aksá“ „překvapivým útokem“? Věděl Netanjahu o útoku Hamásu předem?

Byl před zahájením „operace Bouře Al-Aksá“ pečlivě zformulován plán vedení totální války proti Palestině?

Michel Chossudovsky, Global Research, 8. října 2023.

Níže si přečtěte pronikavou analýzu Dr. Philipa Giraldiho, která poukazuje na pravděpodobnost „falešné vlajky“ a kterou zveřejnil na své stránce na Facebooku.

Jsem jediný, kdo četl o projevu Netanjahua nebo někoho z jeho kabinetu zhruba před týdnem, v němž se on/oni mimoděk zmínili o „vývoji bezpečnostní situace“, což (podle mě) spíše naznačuje, že možná věděli o vývoji v Gaze a rozhodli se ho nechat proběhnout, aby mohli v odvetě vymazat Gazu z mapy a případně spoléhat na slib USA, že budou Izraeli „krýt záda“, a následně do toho zatáhnout Írán a zaútočit na tuto zemi.

Nemohu na to najít odkaz, ale mám poměrně silnou vzpomínku na to, co jsem četl, protože jsem si tehdy myslel, že to poslouží jako záminka pro další masakr Palestinců.

Jako bývalý zpravodajský důstojník považuji za nemožné uvěřit, že Izrael neměl uvnitř Gazy mnoho informátorů a také elektronická odposlouchávací zařízení podél celé hraniční zdi, která by zachytila pohyb skupin a vozidel.

Jinými slovy, celá věc může být jen tkáň lží, jak tomu často bývá.

A jak už to tak bývá, Joe Biden se chystá poslat chudákovi malému Izraeli několik miliard dolarů na „obranu“.

Článek byl publikován 9.10.2023


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.