RFK Jr. se pouští do právní války se společností Google.

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2023/08/9746-rfk-jr-se-pousti-do-pravni-valky-se-spolecnosti-google.htm

Ben Bartee

Kandidát na prezidenta v roce 2024 RFK Jr. – pravděpodobně nejcenzurovanější člověk v americké historii, který podle mého názoru dokonce předčil Trumpa – podal žalobu proti společnosti Google za to, že pracovala na jeho cenzuře jako „státní aktér“ ve spolčení s Brandonovým režimem a zpravodajskou komunitou.

Podle stránek kampaně RFK Jr,

„[prezidentský kandidát] tvrdí, že Google spolupracoval s federální vládou na vypracování a prosazování 'dezinformační' politiky s cílem cenzurovat politické oponenty vlády, včetně Kennedyho, který v demokratických primárkách kandiduje proti prezidentu Bidenovi. Taková opatření porušují první dodatek, pokud jsou, jako v tomto případě, výsledkem partnerství veřejného a soukromého sektoru, které se opírá o vládní zdroje.“

A v tom spočívá jádro věci: neustálý refrén ze strany korporátního státu zní, že když subjekt, jako je Google, potlačuje projev, nejedná se o porušení ochrany prvního dodatku, protože Google je zdánlivě subjektem ze soukromého sektoru a ústava omezuje pouze vládní cenzuru jako takovou.

Prostřednictvím Independent (UK):

„Robert F. Kennedy v nové žalobě, která obviňuje velké technologické giganty z toho, že jsou „státními aktéry“, tvrdí*, že jeho rozhovory proti očkování cenzurují YouTube a Google.
Prezidentský kandidát podal ve středu v Kalifornii 27stránkovou stížnost, v níž tvrdí, že tyto stránky ustoupily tlaku na jeho „umlčení“ ze strany federální vlády a jeho demokratického soupeře v primárkách prezidenta Joea Bidena.“

*Všimněte si záměrného použití výrazu „tvrdil“, který je zde použit, aby hned na začátku vyvolal pochybnosti o pravdivosti Kennedyho tvrzení, která jsou snadno ověřitelná, pokud by The Independent měl zájem dělat skutečnou žurnalistiku, a ne zastírat jménem technokracie.

„Právníci pana Kennedyho v soudním podání tvrdili, že jeho dezinformace o vakcínách Covid byly cenzurovány „zjevnými i skrytými“ prostředky.

'Za těchto okolností je YouTube státním subjektem a porušil práva pana Kennedyho vyplývající z prvního dodatku ústavy tím, že se dopustil názorové diskriminace,' uvádí se [v žalobě].“

V moderní době již neexistuje žádný smysluplný rozdíl mezi nadnárodními korporacemi, které řídí vládu USA – ve spolupráci s nadnárodními organizacemi, jako je WEF, a „neziskovými“ nadnárodními nevládními organizacemi -, a vládou samotnou. Ve všech ohledech jde o jedno a totéž – což je mimochodem učebnicová definice fašismu podle Benita Mussoliniho. Google je vláda a vláda je Google, bez ohledu na to, co říkají různorodí tiskoví mluvčí Bílého domu nebo fanoušci Ayn Randové.

“Misinformation Policies”: RFK Jr. Goes to Legal War with Google vyšel na Global Research 17.8.2023. Přepklad v ceně 159 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 19.8.2023


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.