Internet2 je za rohem – udělejte si kopie stránek, dokud to jde

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2004/09/974-internet2-je-za-rohem-8211-udelejte-si-kopie-stranek-dokud-to-jde.htm

Jolly Rogers

Začíná to vypadat tak, že internet, jak jsme ho znali, bude brzy minulostí a bude nahrazen regulovanou verzí internet2. Mnohým lidem ve vysoké americké politice začíná být nepříjemné hnutí kolem pravdivého odhalení událostí z 11. září. Zvlášť poté, co byl nedávno zveřejněn výsledek průzkumu veřejného mínění v New Yorku, ze kterého vyplynulo, že padesát procent Newyorčanů si nyní myslí, že vláda byla zainteresována v 11. září.

Tzv. internet2 bude zřejmě uveden v život jakmile bude vyřešen plynulý přechod ze současného internetu na nový. A to bude konec svobody slova. Až k tomu dojde, buďme si jisti, že stránky usvědčující politiky ze lží zmizí jako první. Žádám všechny, kteří si to mohou dovolit, aby si pořídili kopie stránek z odkazů, které následují. Vypalte si tyto informace na CD a uschovejte si je. Je nutné, aby byly šířeny i bez internetu. Tohle je stav nouze. Prosím, kopírujte a uschovávejte co nejvíce.

Poznámka vydavatele

Než se začtete do následujích adres, rád bych doplnil autora článku. Možná vám připadá toto volání jako další nezodpovědné šíření paniky. Ujišťuji vás, že stojí na reálných základech. Jde totiž o to, že současný internet se skutečně blíží svému limitu. V blízké budoucnosti hrozí jeho zhroucení. Technicky nebude schopen zvládnout další miliony nových uživatelů z rozvojových zemí. Vy, kteří umíte anglicky, přečtěte si článek, ve kterém firma Intel varuje před koncem www: "Beware of the End of the World (Wide Web)," Says Intel. Totéž si myslí firmy Cisco, Hewlett-Packard a AT&T - samé téžké váhy. Tato skutečnost zřejmě poslouží jako vhodná a vítaná zástěrka k implementaci regulovaného internetu2. Vše bude vypadat jako technická nutnost.

Linky na záznamy seismických otřesů po pádu WTC a svědectví očitých svědků

Jak byly položeny bomby. Odkazy na vazby Bushovy rodiny s bezpečnostními firmami, které v týdnu od 6, září 2001 odvolaly psovody se cvičenými psy. "Výpadek elektřiny", který umožnil položení náloží.

Zde jsou video záznamy s výbuchy bomb a další důkazy usvědčující, že šlo o řízenou demolici

Členové nejvyššího vedení Pentagonu, kteří zrušili své lety 10. září 2001

Condi Rice varuje Willie Browna, aby neletěl 11. září

Kde byly Air Force a NORAD 11. září?

Konečně přiznání, že šlo o řízenou demolici budovy označené jako WTC7

Inženýři nazývají vyšetřování kolem 11. září fraškou

Další důkazy

Tato výzva se objevila v diskuzi na serveru disc.server.com.

Článek byl publikován 20.9.2004


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.