Nyní skutečně pracují na plánu, jak blokovat slunce

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2023/07/9694-nyni-skutecne-pracuji-na-planu-jak-blokovat-slunce.htm

Michael Snyder

Co si myslí? Bez dostatku slunečního světla by život na této planetě dlouho nepřežil. Takže když světoví lídři začnou mluvit o blokování slunce nebo o „úpravě atmosféry“, měli bychom být všichni opravdu, ale opravdu nervózní. Rostliny potřebují sluneční světlo, aby mohly růst. Méně slunečního světla by tedy znamenalo méně potravin pro nás všechny. A vzhledem k tomu, že se již nacházíme v počáteční fázi děsivé celosvětové potravinové krize, mělo by být pěstování dostatku potravin velmi důležitou prioritou.

Bohužel globalisté vidí věci zcela jinak. V zoufalé snaze dostat teploty zpět do rozmezí, které považují za „normální“, jsou zřejmě ochotni zavést extrémně riskantní opatření. Následující text pochází z článku agentury Bloomberg s názvem „EU zvažuje blokování Slunce, protože úsilí o ochranu klimatu selhává“....

Evropská unie se připojí k mezinárodnímu úsilí, jehož cílem je posoudit, zda jsou v boji proti změně klimatu vhodné rozsáhlé zásahy, jako je odklon slunečních paprsků nebo změna počasí na Zemi.

Podle návrhu dokumentu, který viděla agentura Bloomberg, blok ve středu oznámí rámec pro hodnocení bezpečnostních důsledků rychlého oteplování planety, jako je například možnost, že nedostatek vody nebo potravin vyvolá konflikty a migraci. Součástí tohoto posouzení je i studium potenciálních nebezpečí spojených s úpravou atmosféry.

To je šílenství.

Blokování slunce nic nevyřeší.

Ve skutečnosti by to mohlo způsobit mnohem větší problémy, než s jakými se potýkáme nyní.

Globalisté jsou však zoufalí. Přestože obyvatelstvu ukládají nepředstavitelné povinnosti, emise uhlíku prostě neklesají dostatečně rychle na to, aby splnili své cíle. Například nizozemská vláda skutečně nutí tisíce zemědělců, aby předali své farmy...

Nizozemská vláda podle zpráv plánuje koupit a následně uzavřít až 3000 farem ve snaze splnit ekologický mandát Evropské unie na snížení emisí.

Farmářům v Nizozemsku bude nabídnuta „hodně nad“ hodnota jejich farmy ve snaze nabídku dobrovolně přijmout, uvedl The Telegraph. Země se snaží snížit své znečištění dusíkem a bude nákupy provádět, pokud výkupy nepřijme dostatek farmářů.

"Lepší nabídka nepřichází," řekla v pátek nizozemskému parlamentu Christianne van der Wal, ministryně pro dusík.

Zavřít tisíce farem uprostřed nejhorší světové potravinové krize v novodobé historii je doslova šílenství.

Ale oni to stejně dělají.

Podobná opatření zvažuje i kanadská vláda. Kanada má do roku 2030 snížit emise uhlíku z hnojiv o 30 %, a tak vláda hledá způsoby, jak zemědělcům uložit drakonické snížení produkce...

Podle analýzy, kterou si nechala vypracovat společnost Fertilizer Canada, by ztráty na produkci mohly být značné. Podle zprávy by Kanada mohla v letech 2023-2030 přijít kvůli plánu o více než 160 milionů tun řepky, kukuřice a jarní pšenice. To je téměř dvojnásobek očekávané kanadské produkce obilovin v letošní sezóně.

Emise ze zemědělství v posledních desetiletích prudce vzrostly, protože zemědělci používají více hnojiv, aby zvýšili produkci. Podle nejnovějších údajů kanadské organizace pro životní prostředí a změnu klimatu vzrostly emise z půdy za tři desetiletí do roku 2020 o 87 % na přibližně 7,6 tuny oxidu uhličitého.

Ani nedokážu popsat, jak je to hloupé.

Potřebujeme více potravin, ne méně.

Ve Spojených státech amerických si USDA stanovilo boj proti změně klimatu jako svou prioritu číslo jedna. Následující text pochází od Douga Caseyho...

Americké ministerstvo zemědělství má přibližně 100 000 zaměstnanců. Je to jedno z mnoha ministerstev americké vlády, které by mělo být zrušeno. Pokud někdo z těchto 100 000 zaměstnanců skutečně ví něco o zemědělství nebo farmaření – většina z nich to neví – měl by jít a dělat to, místo aby znepříjemňoval život farmářům.

Zajímavé je, že posláním USDA č. 1, které je uvedeno na jeho webových stránkách, je boj proti změně klimatu. Nikoliv zlepšování produkce potravin.

USDA, EPA a mnoho dalších úřadů vytváří předpisy pro všechno, co dnes zemědělci dělají. Chtěl bych upozornit, že podle předpisů USDA je „farmou“ každý kus půdy, který produkuje nebo může produkovat produkt v hodnotě vyšší než 1000 dolarů. To je neuvěřitelně nízká částka. Zahrádka na dvorku může být považována za farmu, pokud to úřadům vyhovuje.

Je mi našich zemědělců moc líto.

Neměli by to snášet.

Bohužel se zdá, že fanatismus kultu změny klimatu je každým rokem extrémnější.

V New Yorku se úředníci chystají trestat restaurace, které používají pece na pizzu vytápěné uhlím a dřevem...

Historické pizzerie ve Velkém jablku by podle návrhu městské vyhlášky zaměřené na pece na uhlí a dřevo, které vypouštějí škodliviny, mohly být nuceny vyklopit hromady těsta, jak zjistil deník The Post.

Newyorský odbor ochrany životního prostředí připravil návrh nových pravidel, která nařizují stravovacím zařízením používajícím desítky let starou metodu pečení snížit emise uhlíku až o 75 %.

Pokud jste někdy jedli pizzu připravovanou na skutečném ohni, víte, jak neuvěřitelně chutná.

Pokud však budou newyorské úřady postupovat podle svých představ, budou Newyorčané o takový požitek brzy ochuzeni.

Žijeme ve světě, který se doslova zbláznil.

Letos nevyrobíme dostatek potravin pro všechny lidi na světě a vyhlídky na další roky jsou ještě horší.

Naši vůdci vědí, že se blíží celosvětový hladomor, ale zdá se, že jsou naprosto odhodláni ho ještě zhoršit.

Během nadcházejících prázdnin si udělejte čas a užijte si našeho slunce, dokud můžete.

Pokud globalisté dosáhnou svého, nebude trvat dlouho a Slunce bude mnohem slabší a na naši planetu dopadne mnohem méně slunečního světla.

Now They Are Actually Working on a Plan to Block Out the Sun vyšel na GlobalSereach 30.6.2023. Překlat v ceně 355 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 1.7.2023


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.