Bude Slovensko susediť s Ruskom? Je to možné…

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2023/02/9535-bude-slovensko-susedit-s-ruskom-je-to-mozne.htm

Ivan Štubňa

Američania si začínajú uvedomovať, že zástupnú vojnu proti Rusku na Ukrajine prehrali… Švajčiarsky Neue Zürcher Zeitung (NZZ) uverejnil článok, v ktorom píše, že USA ponúkli Rusku a Ukrajine riešenie skončenia vojenského konfliktu. Riešenie, ktoré predložil americký riaditeľ zločineckej organizácie CIA Wiliam Burns na pokyn führera Joea Bidena, spočíva v tom, že Ukrajina odstúpi 20% svojho územia Rusku. Podľa NZZ obe strany takúto dohodu odmietli. Dá sa predpokladať, že ide o krok USA, ktorý je ľahko identifikovateľný ako pokus urobiť z USA mierotvorcu. Američania môžu povedať, že vyvinuli úsilie zastaviť vojnu, ale ich návrhy neboli prijaté.

Ide o lacný druh propagandy. USA určite nariadili Zelenskému, aby tento návrh neprijal. A Rusko ho neprijalo z dôvodu, že prehliadlo tento lacný propagandistický trik. USA totiž doteraz odsabotovali všetky pokusy o mier za posledných 10 rokov!!! Okrem toho Rusko tento návrh neprijalo lebo ich plán demilitarizácie a denacifikácie by nebol úplný. Rusko predložilo Ukrajine svoje návrhy, ktoré neboli na pokyn z Washingtonu a Pentagonu prijaté. NZZ tiež dodáva, že USA sa rozhodli dodávať budúci šrot pod názvom tanky Abrams Ukrajine až po negatívnom stanovisku Ruska a Ukrajiny. Ide o obyčajný americký alibizmus a zdôvodnenie dodávok vražedných zbraní Ukrajine.

Americké médium Newsweek údajne potvrdilo, že Biela Chajda ani CIA takúto ponuku Rusku ani Ukrajine neponúklo. Faktom je, že bývalý veľvyslanec v Rusku a súčasný riaditeľ CIA Burns bol nedávno osobne u Zelenského na Ukrajine. S vysokou pravdepodobnosťou „testoval“ Zelenského reakcie na tento plán. Je takmer isté, že obaja sa o tejto možnosti bavili akurát nebol daný termín, kedy dostane Zelenský pokyn z USA na skončenie vojny. Bude to asi vtedy, keď americké vojenské priemyselné komplexy budú nasýtené obrovskými zákazkami z celého sveta a keď to bude pre USA už finančne nezaujímavé. Americký trh so smrťou nemá zľutovanie s národmi sveta. Ide im o krvavé zisky z vojen ako to už neraz história dokázala.

Úloha krvavého klauna Zelenskeho, ktorý za americké milióny skupuje s ukrajinskými oligarchami nehnuteľnosti vo Švajčiarsku skončí v okamihu, keď USA prestanú masívne dopovať peniazmi Ukrajinu a nebodaj začnú kontrolovať ich toky. Čiastočne to už robia. Ak tento zdroj financií začne vysychať, Zelensky má svoj pobyt na tomto svete spočítaný. Veľa vie a USA svedkov svojich zločinov žiť nenechajú. Pôvodne sa spoliehali na to, že Zelenského odstráni Putin. Ten to však neurobí. Skôr by sa ho pri nejakej príležitosti pokúsil zajať živého, aby pred súdom mohol svedčiť o amerických zločinoch. Zelensky je len obyčajná americká a nazi bábka. Preto USA naplánujú odstránenie Zelenskeho prostredníctvom jeho vlastných nazi veliteľov. Môžu využiť na tento účel svojich „vojenských odborníkov“ z Pentagonu alebo CIA, ktorí sú na Ukrajine trvalo prítomní a vraždu zhodia na ukrajinské vojenské sily. V histórii podobný scenár USA už neraz použili.

Pôvodný plán Ruska bol, že vyčistí východné územia Ukrajiny s väčšinovým ruským obyvateľstvom od ukronacistov a tieto sa stanú súčasťou Ruska. Keďže Západ na čele s USA začal viesť zástupnú vojnu proti Rusku s cieľom jeho zničenia, Rusko nemá inú možnosť ako dosiahnuť kapituláciu Ukrajiny. Prípadné rokovania o mieri môžu viesť k stratám ďalších ukrajinských území tak, aby sa Rusko necítilo byť ohrozené na svojej bezpečnosti z územia Ukrajiny. Ak však USA nedostanú rozum, čo sa veľmi očakávať nedá, môže sa stať, že Rusko jednoducho včlení celé územie Ukrajiny do zostavy Ruska. Západ s USA vojnu prehrá a v novom rozdelení moci sveta budú USA tak či tak hrať iba podradnú úlohu. Prím budú hrať Rusko, Čína, India, ďalšie štáty BRICS a s nimi kooperujúce iné štáty. V Európe sa oživí hlavne spolupráca a obroda porobených slovanských štátov.

Včlenenie celého územia Ukrajiny do zostavy Ruska môže byť aktuálne aj z toho dôvodu, že Poľsko si začína robiť územný nárok na časti Ukrajiny, ktoré niekedy boli súčasťou Poľska. Preto v ukrajinských uniformách bojujú proti Rusku tisíce Poliakov, preto Poľsko dodáva a sprostredkuje dodávky západných zbraní na Ukrajinu, a preto finančne podporuje Ukrajinu. Poliaci dúfajú, že po skončení vojny v rámci vyúčtovania nákladov na vojnu získajú územia Ukrajiny miesto finančnej náhrady. V tejto hnusnej hre majú Poliaci od USA zelené svetlo, lebo by boli ukojené poľské túžby po nových územiach a hranice NATO by sa rozšírili na východ na ukrajinské územia odstúpené Poľsku. Začlenením celého územia Ukrajiny do Ruska by Poľsko prišlo o obrovské doteraz investované peniaze. Takisto USA by stratili miliardy USD lebo Rusko by neváhalo znárodniť všetok americký majetok na Ukrajine. (americkí podnikatelia majú napr. podiely v ropnom priemysle, majú skúpenú viac ako tretinu úrodnej ukrajinskej pôdy, majú podiely vo farmaceutickom priemysle, investície v utajených biologických laboratóriách riadených Pentagonom, investície do ťažby vzácnych kovov a zemín – Ukrajina je strategickou krajinou z pohľadu žiadaného titánu – a pod.).

Okrem toho by USA nemohli vymáhať ťažké miliardy USD za dodané zbrane a finančné pôžičky. USA nič zadarmo nedodávajú a spoliehajú sa na to, že v rámci programu Lend Lease (pôžičky) dostanú investované peniaze späť. To však neplatí, ak Ukrajina v terajšom formáte prestane existovať. Jednoducho im peniaze nebude mať kto vrátiť. Predlžovanie vojny zo strany zločincov v USA a tzv. kolektívneho Západu hrá v ich neprospech.

Slovensko môže z novej situácie profitovať, lebo sa stane bezprostredným susedom Ruska. Po zavedení skutočnej demokracie nepochybujem o tom, že bude nasledovať aj hospodársky rozmach Slovenska. Otvoria sa úplne nové možnosti vytvárania prosperujúcich firiem a vzájomnej hospodárskej spolupráce s Ruskom. Slovenská ekonomika sa môže vylízať zo svojich rán, spôsobených proamerickou mafiou v demisii do piatich rokov po vzniku nového usporiadania sveta.

Viac na:

https://www.newsweek.com/joe-biden-vladimir-putin-ukraine-territory-end-war-nzz-report-1778526

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Článek byl publikován 8.2.2023


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.