Rozsiahle prípravy na mobilizáciu Čechov a Slovákov pokračujú

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2022/12/9472-rozsiahle-pripravy-na-mobilizaciu-cechov-a-slovakov-pokracuju.htm

Česká republika ide mobilizovať. Nenápadne - Česi začínajú pár tisícmi dobrovoľníkov, ktorých armáda vycvičí a nechá v zálohe. Prezrela som si analyticky štruktúru zamerania budúcich brancov. Je z nej viac menej jasné, že štruktuálne idú Česi cvičiť ľudí, ktorých armáda bude potrebovať na koordinovanie veľkej mobilizácie. A keď si uvedomíte fakt, že Čechy sú členom východného krídla (B9) a iba spadajú pod velenie NATO, potom je nepochybné, že na rozsiahlu a následne celkovú mobilizáciu sa pripravujú všetky východoeurópske štáty, čiže aj SR.

Toto je presná pointa toho, čo píšem už od začiatku Špeciálnej operácie na Ukrajine: do vojny s Ruskom budú nakoniec poslané teroristickou alianciou NATO všetky východoeurópske štáty, ktoré sú v područí USA. Ľudia tomu nechcú veriť, ale symptómy diania už od začiatku naznačujú, že to tak bude.

Mnoho Slovákov a celkovo Východoeurópanov to nerieši. Naivne si myslia, že sa dokážu takejto mobilizácii vyhnúť. Rozoberala som túto tému analyticky už v minulosti a uisťujem Vás, že sa jej vyhnúť nedá. Do vojny proti Rusku Vás naženú takmer všetkých.

Druhá, veľmi početná skupina sú tí, ktorí si myslia, že to jednoducho odmietnu. Uisťujem vás, že ťo je ešte väčší blud, ako ten predtým. Zabúdate na to, že vašu mobilizáciu budú koordinovať ukrajinskí generáli, pretože vy, zmobilizovaní budete posielaní hlavne na Ukrajinu. A tomu, kto odmietne, jednoducho prestrelia nohy. Presne tak sa to robí na Ukrajine dodnes.

Zabúdate na to, kto je napr. gen Zalužnij. To je ukrajinský generál, ktorý priamo spadá pod americké velenie. Je to najbrutálnejší ukrajinský generál, ktorý má veliteľsky na svedomí zavraždenie práve tých Ukrajincov, ktorí odmietli bojovať.

Gen. Zalužnij bude veliť aj mobilizovaným Čechom a Slovákom a keď raz naše vlády nariadia mobilizáciu, tak sa vojne proti Rusom nevyhnete, pretože Zalužnij, mimochodom, iba pred pár dňami vyhlásil, že je povinný zavraždiť každého ukrajinského nepriateľa, nie iba Rusov. Je to hlane odkaz pre nás, proruských Ľudí, žijúcich v krajinách B9. To o nás, Zalužnij hovorí. Nechá zavraždiť každého z nás, kto si dovolí byť proruský.

Popravde, toto sú tie dôvody, pre ktoré nám, Slovákom prestávam rozumieť. Povedzte mi prosím, ako môžete nechať svojich politikov, čo i len z časti nechať ospravedňovať Ukrajinu a Ukrajincov. Ako môžete dobrovoľne nechať napr. Chmelára písať, že fašizmus na Ukrajine vlastne neexistuje. Alebo, ako môžete nechať svojich politikov, aby v tichosti tolerovali dianie na Ukrajine. Napr. Fico, Pellegrini, Uhrík, Mazurek a mnoho ďalších sú práve Tí, ktorí podporujú diania na Ukrajine skryto.

Už to prosím pochopte. Dnes s myšlienkou, že budete posielaní na Ukrajinu bojovať proti ruskej armáde, kalkulujú na Slovensku všetci politici. Úplne všetci.

Článek byl publikován 30.12.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.