Dvojnásobná vražda z LGBTI komunity sa zneužíva politikmi na oslabenie suverenity štátu

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2022/10/9368-dvojnasobna-vrazda-z-lgbti-komunity-sa-zneuziva-politikmi-na-oslabenie-suverenity-statu.htm

Ivan Štubňa

Na začiatok chcem odsúdiť vraždu ako aj všetky vraždy alebo zabitia, ktoré sa v novodobej histórii Slovenska udiali. Sú následkom ignorancie predstaviteľov štátu riešiť vitálne problémy štátu a potreby obyvateľstva.

Zároveň chcem odsúdiť akúkoľvek manipuláciu a zneužívanie pamiatky zavraždených ľudí politikmi na politické ciele. Lebo toto sa dnes tesne po vražde deje. Náhoda? Úmysel?

Pripomeňme si stručne fakty o vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice. K zavraždeniu došlo približne v polčase vládnutia vlády R. Fica. Pôda pre štátny prevrat sa pripravovala zo zahraničia do riadnych volieb vo februári 2020.

Soros je známy svojím výrokom, že dnes nie sú potrebné vojny. Dobytie záujmových teritórií sa dá dosiahnuť prípravou vhodných kandidátov do vysokej politiky, ich zaplatením a vytvorením podmienok pre získanie moci pripravenými kandidátmi. Vytvorí sa tak politická komunita ochotná pracovať pre americké záujmy. A to sa presne v roku 2020 stalo. Spúšťačom tohto procesu na Slovensku bol ekonomicko-politický terorista G. Soros, na ktorého sú naviazané niektoré protislovenské mimovládne organizácie.

Faktom je, že vražda Kuciaka a jeho snúbenice je dodnes nevyšetrená. Náhoda? Úmysel? Orgány činné v trestnom konaní (OČTK) nevyšetrovali možnosť organizácie vraždy zo zahraničia. Pritom je tu obrovské podozrenie, že americko-britský špión Tom Nicholson bol v prípade zainteresovaný!

Odložme emócie a pozrime sa čo sa udialo pred barom „Tepláreň“ v Bratislave. K vražde v centre Bratislavy na Zámockej ulici došlo 12. 10. 2022 večer.

Podľa bulvárneho plátku „Nový Čas“ pred vraždou vrah zverejnil vyše 60-stranový manifest v angličtine, v ktorom píše o Židoch, sionistoch a nadradenosti bielej rasy. Vrah sa v manifeste priznal k tomu, že bol šikanovaný a že sa zradikalizoval na stránke, kde spoločne komunikujú najmä americkí neonacisti a prívrženci hnutia QAnon.

Treba poznamenať, že americký neonacizmus sa radikalizuje, ale i demaskuje vplyvom procesu udalostí na Ukrajine a takisto aj americké ultrapravičiarske hnutie QAnon, „vlastná sestra“ prejavov amerického neonacizmu. Káčer, minister zahraničných vecí by si mal predvolať na koberec amerického veľvyslanca a mal by mu podať demarš proti vzostupu neonacizmu v USA a žiadať ho, aby USA prijali opatrenia na likvidáciu neonacizmu v USA. Podobne by sa mala zachovať Čaputová.

Pravda zverejnila časť manifestu vraha Juraja Krajčíka. Podľa obsahu sa dá predpokladať, že vrah nemal rád židovskú komunitu, ktorá podľa neho pácha zlo po celom svete. OČTK s asistenciou D. Lipšica však vyhodnotili, že dokonca môže ísť o trestný čin terorizmu a útok proti LGBTI menšine. Tomuto vyhláseniu predchádzala obrovská bezdôvodná propagácia LGBTI kumunity, na námestí SNP. Tisíce ľudí manifestovali za práva LGBTI s dopredu pripravenými vlajkami odznakmi a inou teplou „bižutériou“. Pritom doteraz nebolo známe, že by práva „teplej“ menšiny na Slovensku niekto porušoval.

Tak o čo tu ide? Chcú riadiť štát? Chcú potláčať väčšinové práva normálnych ľudí na rodinu? Len veľmi malá časť LGBTI komunity má v sebe geneticky zakódovanú „chybu“ v sexuálnej orientácii. Ostatné prípady môžu byť následok zlej výchovy, manipulácia LGBTI kamarátov, sklamaných lások, neschopnosti nájsť si partnera iného pohlavia, hľadanie útechy u iného pohlavia, vplyv drog a pod. Títo všetci narušení jedinci by mali hľadať pomoc u psychológov alebo psychiatrov. Vážnym problémom sú aj choroby šíriace sa v LGBTI komunite roznášajúce sa pohlavným stykom. Tieto choroby sú prenosné aj na iné zdravé osoby!

Opäť tu zlyhala spoločnosť, pretože otázka liečby pseudo LGBTI komunity je potlačovaná do úzadia. Prečo? Bojíme sa o tom hovoriť, ktorí pacienti z lekárskeho pohľadu do LGBTI komunity nepatria?

Chceme vyzdvihovať LGBTI komunitu na úkor zdravej komunity? Kto stojí za touto škodlivou propagáciou LGBTI komunity? Opäť mimovládne organizácie ako pri vražde Kuciaka? Akú úlohu tu opäť zohráva sorosovec Dušan Ondrušek, ktorý zmanipuloval aj Iniciatívu za slušné Slovensko?

Ondrušek pôvodne pracoval ako psychológ, neskôr sa začal venovať činnosti trénera nenásilnej komunikácie a facilitátora. Viedol asi 1100 tréningov vo viac ako 40 krajinách. Je lektorom na Sokratovom inštitúte podporovaným Sorosom a s prepojením na ďalšiu nadáciu Pontis podporovanú Sorosom. Založil mimovládku PDCS (Partners For Democratic Change Slovakia), ktorá sa podieľala na organizácii demonštrácií Iniciatívy za slušné Slovensko s cieľom organizácie politického prevratu. Stal sa z neho zanietený obhajca práv LGBTI hlásajúci bludy o ich komunite.

Posledné informácie hovoria o tom, že LGBTI komunita chce mať legálne právo uzatvárať manželstvá a adoptovať si deti. Takže toto bolo cieľom demonštrácií! Vražda dvoch nešťastníkov len poslúžila ako zámienka na hyenistické zneužitie Ústavy SR pretože tieto ciele sú v rozpore s Ústavou SR. A sú priamym útokom na práva rodiny, manželského zväzku medzi mužom a ženou a na deti pochádzajúce z tohto zväzku. A útokom na štátnosť Slovenska!

Okamžite po vražde sa zmobilizovala tá časť politického spektra, ktorá zapredala Slovensko a potrebuje oslabiť silnejúce tlaky opozície na odvolanie vlády. Náhoda? Nie. Krachujúca politika zapredancov Slovenska končí. A to je pravý dôvod prečo je okolo vraždy toľko politického huriavku. Ak sa pozrieme do zahraničia, okamžite sa pre tieto smutné udalosti na Slovensku zmobilizovala napríklad maďarská časť protiorbánovskej kliky. Náhoda? Nie. V septembri sa v Belehrade konal pochod Europride LGBTI komunity. Alebo skôr Europrdu. Ak si pozriete nechutné fotografie pod článkom je jasné, že ide o demonštráciu časti psychicky narušených ľudí a zneužitie akcie na vystúpenie proti proruskej politike Srbska. Náhoda? Nie opäť tu cítiť rukopis Sorosa, ktorý finačne podporoval túto akciu.

Je náhoda, že opäť vyšiel zo zákulisia D. Lipšic? Človek, ktorý sa miešal do vyšetrovania skoro všetkých vrážd slovenských prominentov a ktorý z morálneho hľadiska nemá čo robiť na mieste špeciálneho prokurátora (zabitie človeka autom). Orgány OČTK v spolupráci s D. Lipšicom už prijali predčasné uzávery okolo prípadu. Údajne malo ísť o nenávisť voči LGBT komunite. To sa zatiaľ nedokázalo. Pán Lipšic by mal vysvetliť za aké služby ho platila americká spoločnosť Alliance Defending Freedom (ADF), ktorá má veľmi blízko k tajným službám USA? Je tu súvislosť so spracovaným Memorandom na tajného spolupracovníka Vojenským obranným spravodajstvom z marca 1998 na jeho osobu?

Zaujímavé je, že doteraz sa na verejnosti nezaznamenali nenávistné aktivity voči LGBT komunite. Tento pohľad však podporujú politici svojim konaním! V rozpore so skutočnou pravdou. Svoju polievočku si „prihriala“ aj židovská resp. židovsko-teplá komunita, ktorá vyhlásila, že sa cíti byť ohrozená. Pritom nie sú známe extrémistické prejavy nenávisti proti tejto komunite. Tiež to nie náhoda...

Pritom oprávnené odpovede na otázky, čo ľudí zaujímajú a čo by mali OČTK zverejniť sú: spracovanie osobnostného profilu vraha, posúdenie jeho psychického stavu a zdravia, jeho vzťah k drogám, možné prepojenie na iné závadové osoby alebo skupiny, potvrdený motív konania, preskúmanie či vrah spáchal naozaj samovraždu a pod. Jednoducho je potrebné vykonať kompletné forenzné preskúmanie prípadu a až potom prijať zodpovedajúce závery. Osobne si myslím, že išlo o psychické zlyhanie 19 ročného človeka z dôvodov, ktoré treba preskúmať. Môžu byť rôzne. Naratív o nenávisti voči LGBTI nemusí byť vôbec pravda!

„Prepáčte, že sa nemôžete cítiť bezpečne“, povedala na Námestí SNP prezidentka Čaputová. Pani americká guvernérka štátu Slovensko ani ja a mnoho ďalších ľudí Slovenska sa necíti bezpečne. A za to ste vinná svojou politikou aj vy a táto vláda. Čo robíte pre bezpečnosť všetkých občanov SR? Ťaháte ich do vojny z Ruskom pre americké záujmy! Podpísali ste okupačnú dohodu z USA, nevenujete pozornosť rozkladu štátu na všetkých úrovniach riadenia štátu! Vy a vláda podporujete vojnové násilie na Ukrajine dodávkami zbraní s následkom desiatok tisíc obetí. A teraz ohrozujete práva rodiny na normálny život v rozpore s Ústavou SR! Ústava SR im ich práva zaručuje v článku 41.: „Manželstvo je jedinečný zväzok medzi mužom a ženou. Slovenská republika manželstvo všestranne chráni a napomáha jeho dobru. Manželstvo, rodičovstvo a rodina sú pod ochranou zákona. Zaručuje sa osobitná ochrana detí a mladistvých“.

Nezaujíma Vás ani to, že vplyvom nesprávneho prístupu vlády ku covidovej pandémii na Slovensku zahynulo množstvo ľudí, ktorí mohli ešte žiť? V roku 2021 sa stretnutia s pápežom zúčastnili na Slovensku desaťtisíce ľudí. Koľko ľudí sa v čase pandémie nakazilo a zomrelo po Vami organizovanej návšteve pápeža? Štatistika EPIS (Epidemiologického informačného systému) informuje, že významný nárast úmrtí bol práve v mesiacoch október a november 2021. Samozrejme netvrdím, že všetky úmrtia boli zapríčinené nákazou z titulu návštevy pápeža, ale tvrdím, že istý podiel tu existuje, lebo existuje i príčinná súvislosť. Samozrejme, že skutočnej pravdy sa nedopátrame. Nie je politický záujem.

Ešte raz vyjadrujem ľútosť nad stratou životov mladých ľudí, ale prečo nebola taká účasť ľudí na námestí, keď bol zavraždený Ernest Valko, keď bol v roku 2020 spáchaný masaker vo Vrútkach, keď bol zavraždený Milan Lučanský, policajný prezident, ktorý veľa vedel o tejto vláde a ktorého vražda je dodnes nevyšetrená? Prečo dodnes nie je vyšetrená vražda Daniela Tupého, ktorého 17. výročie brutálneho zavraždenia si pripomenieme 4. novembra za Dzuridovej vlády?

Za súčasný stav spoločnosti nesie vinu táto vláda za asistencie prezidentky SR. Vyzývam vládu, aby ihneď odstúpila a prezidentku, aby sa ihneď vzdala svojej funkcie. Zároveň vyzývam občanov SR, aby sa postavili na obranu vlasti a vyjadrili odpor podľa článku 32 Ústavy SR s cieľom zachrániť štát, ktorý táto vláda úmyselne rozkladá...

Viac na:

https://cz24.news/...

https://www.cas.sk/...

https://spravy.pravda.sk/...

https://blog.hlavnespravy.sk/...

https://www.scribd.com/...

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Článek byl publikován 18.10.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.