Kým senátor Vystrčil vlastně je?

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2022/09/9304-kym-senator-vystrcil-vlastne-je.htm

Lubomír Man

Čechem rozhodně není, protože se prohlásil být Tchaj-wancem a snad prý i Ukrajincem. Vylučme tedy z dalšího zkumání možnost, že je – třebaže zastává úřad předsedy Českého Senátu – Čechem, a zkoumejme onu možnost, senátorem Vystrčilem vyjádřenou jako fakt, že je Tchaj-wancem a Ukrajincem.

Nejdříve proberme onu možnost první, čili že je Tchaj-wancem. Což je nesmysl už od prvního pohledu. Co je totiž pro Tchaj-wance jako ostatně pro všechny Číňany typické, jsou nadočnicové oblouky lebky, které neleží ve vodorovné linii, jako je tomu u členů rasy indoevropské, ale oba tyto oblouky, a to od svého vnějšího okraje k okraji vnitřnímu, směřují mírně odshora dolů. Nic takového nelze – a to ani při nejzevrubnějším studiu Vystrčilových obličejových kostí zaznamenat, takže názor, že senátor Vystrčil je Tchaj-wancem, lze s dobrým svědomím označit za vědecky nepodložený a tudíž nepravdivý.

K podobným závěrům lze dospět i při rozboru údajného Vystrčilova tvrzení, že je i Ukrajincem. Též zde se totiž zradou tohoto tvrzení stala obličejová kost zvaná tentokrát os palatinum, tvořená dvěma horizontálními lamelami, z nichž ona vrchní, tvořící podklad vrchního patra úst, je u Ukrajinců připoutána ke svorníků obou uvedených lamel pevněji, než je tomu u občanů jiných národností – a také, a to je to důležité – než je tomu u senátora Vystrčila

Takže ani Ukrajincem Vystrčil být nemůže – a ani jím není. Takže jakou národnost by si tento záhadný muž, který průkazně není ani Čechem, ani Tchaj-wancem a ani Ukrajincem, a k žádné jiné národnosti se nehlásí, mohl – a to dle práva – zapsat do občanského průkazu?

Pátral jsem v tomto směru dlouho a usilovně. Probral jsem všechny národy i kmeny, hledal jsem v těchto celcích znaky, které jsou, či mohly by být společné se znaky senátora Vystrčila, stokrát a tisíckrát jsem šel po stopách, které, byť se zdály zpočátku nadějné, skončily obrazně nazíráno, náhle v písku či trávě – až jsem na to nakonec přece jen kápl: Vystrčil je KAMBODŽAN.

A jak jsem na to přišel?

Tak zaprvé: Lebeční kosti Vystrčila a lebeční kosti více než 80 procent Kambodžanů jsou shodné.

Zadruhé: Shodné jsou i tělesné konstituce Vystrčila a většiny Kambodžanů, charakterizované těmito znaky: výška pod 180 cm, útlý pas, dlouhá bříška svalů a krátké svalové úpony a rychlý metabolizmus, který i při zvýšených dávkách živin nenabírá téměř žádný tuk.

Už tyhle dvě shody by pro určení národnosti senátora Vystrčila byly dostatečné, ale já si k nim dovoluji přidat i shodu třetí, která už učiní mou kategorizaci senátora Vystrčila jako Kambodžana, abslutně nezpochybnitelnou.

Takže zatřetí: téměř naprosto shodné je psychické ustrojení Kambodžanů a Vystrčila, charakterizované u obou těchto entit především sklonem k bezbřehému fanatizmu. Vystrčil fanaticky nenávidí lidi, kteří, tak zaníceně jako on nepoklonkují Washingtonu a Bruselu, což prokázal svou famózní cestou na Tchaj-wan, zatímco Kambodžané své nadání pro fanatická řešení prokázali, když jeden tábor jejich sedmnáctimilionového národa, zvaný Rudí Khmerové, dokázal pod vedením svého vůdce Pol Pota povraždit – a to většinou prostým podřezáním hrdla, jako se to děje u porážek podsvinčat – více než dva miliony příslušníků tábora druhého.

Shoda je tedy nepochybná, národnost senátora Vystrčila určena, takže zbývá už jen to poslední. Aby si totiž Kambodžané pro svého krajana už konečně přijeli.

Článek byl publikován 3.9.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.