Vzkaz pro neočkované

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2022/08/9274-vzkaz-pro-neockovane.htm

I kdybych byl polykulturní a plně očkovaný, obdivoval bych ty čisté za to, že dokážou odolat i tomu největšímu nátlaku, který na ně kdy byl vyvíjen, a to i ze strany partnerů, rodičů, dětí, přátel, kolegů a lékařů.

Lidé, kteří byli schopni takové osobní odvahy a kritických schopností, jsou bezpochyby těmi nejlepšími lidmi. Jsou všude, různého věku, vzdělání, podmínek a myšlenek. Jsou ze zvláštního těsta, jsou to vojáci, které by chtěla mít ve svých řadách každá armáda světla. Jsou to rodiče, které by si přálo každé dítě, a děti, o kterých sní každý rodič. Jsou to bytosti nadprůměrné ve svých společnostech, jsou podstatou lidí, kteří vybudovali všechny kultury a dobyli všechny obzory. Stojí vedle vás, vypadají normálně, ale jsou to superhrdinové.

Dokázali to, co ostatní nedokázali, byli stromem, který odolal uragánu urážek, diskriminace a společenské marginalizace. A dělali to v domnění, že jsou sami, v domnění, že jsou jediní.

Vykázání od rodinného stolu o Vánocích bylo to nejkrutější, co jsme kdy viděli. Přišli o práci, jejich kariéra šla ke dnu, nemají peníze... ale bylo jim to jedno. Snášeli diskriminaci, udání, zradu a nezměrné ponížení, ale pokračovali dál...

Ještě nikdy v historii lidstva nebyla taková „selekce“ a nyní víme, kdo je na planetě Zemi nejlepší.  Ženy, muži, staří, mladí, bohatí, chudí, všech ras a náboženství, čistokrevní, vyvolení z neviditelné archy, jediní, kteří se dokázali udržet, když se všechno hroutilo.

Jste to vy, kdo prošel nepředstavitelnou zkouškou, kterou by nepřekonali ani ti nejotrlejší mariňáci, komanda, zelené barety, astronauti a géniové. Jste stvořeni z hmoty těch největších, kteří kdy žili, z hrdinů, kteří se rodí mezi obyčejnými lidmi a září v temnotách.“

MESSAGE AUX NON-VACCINÉS vyšel na soleiverseau.com.

Článek byl publikován 12.8.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.