Zmizí Amerika v proudu času?

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2022/07/9239-zmizi-amerika-v-proudu-casu.htm

Joe David

Letos na jaře vyšel film Dineshe D'Souzy 2000 mul, který dokumentuje prezidentské volby v USA v roce 2020, a reakce amerických politických bažin byla předvídatelná. Vzhledem ke značné propagaci a zájmu o video nemohla mainstreamová média (dále MSM) dokument snadno ignorovat, jak to obvykle dělají se vším, co odporuje narativu MSM a demokratů.

V tomto případě řešili záležitost, jak nejlépe mohli. Zaútočili a útokem se ji snažili zrušit.

Associated Press (AP), jeden z předních amerických zpravodajských zdrojů, zahájil svůj útok tím, že zapojil stovky zpravodajských agentur po celé zemi, aby oficiálně oznámil své stanovisko. To podnítilo další „respektovaná“ média, aby se k jejímu názoru připojila.

A udělali to v pravém žlutém novinářském stylu, z něhož kapalo opovržení.

Útok MSM naštěstí nebyl tak úspěšný, jak doufali. Zájem o film byl příliš velký na to, aby byl zrušen. Slušní a přemýšliví Američané pochopili, co se v zemi děje, a houfně se hrnuli do kina a/nebo si kupovali video, aby shromáždili fakta přispívající k rozsáhlým volebním nesrovnalostem.

Produkce tohoto filmu nebyla snadná. Členové „respektovaných“ vládních agentur se o to postarali tím, že před veřejností i filmaři zatajili odhalující informace. I přes tento handicap se producentům filmu podařilo dát dohromady dostatek údajů podezřelého charakteru odhalujících „muly“ v akci plnící volební urny svými falešnými hlasovacími lístky. To ztížilo autorce úderného článku, Ali Swensonové z agentury AP, snahu odradit lidi od zájmu o film.

Po předběžném a nevinném úvodu svého článku okamžitě zaútočí. V druhém odstavci přesně oznamuje, kam směřuje, a pro své příznivce zveřejňuje kouzelné slovo. Trump!

Film s názvem 2000 Mules, který bývalý prezident Donald Trump chválil jako odhalení „velkého volebního podvodu“, vykresluje zlověstný obraz, podle něhož byli „volební mezci“ z řad demokratů údajně placeni za nelegální sběr a odevzdávání hlasovacích lístků v Arizoně, Georgii, Michiganu, Pensylvánii a Wisconsinu.

Paní Swensonová pak důrazně dodává pro pomalu myslící žáky, kterým by mohla uniknout pointa: „film to nedokazuje.“

Poté, co do své argumentace vmísila Trumpovo jméno a důrazně popřela vizuální důkazy viděné ve filmu, se uchýlila k oblíbené novinářské technice: uvádí názory jmenovaných i nejmenovaných „odborníků“ bez skutečného významu, kteří podporují její postoj.

Tím, že paní Swensonová využila svých „nadstandardních“ znalostí, aby se prosadila, doufala, že se zřekne vizuálních důkazů (na videu) a odvede pozornost stranou tím, že se zaměří na spornou pozici - tvrdí, že informace z mobilních telefonů GPS k určení konkrétní polohy podavačů hlasovacích lístků jsou chybným zdrojem. Ti, kdo takové lokátory mobilních telefonů používají, vědí něco jiného. Mnozí z nich jsou závislí na jednotkách GPS, které jim umožňují rychlý pohyb po městech. Argument paní Swensonové proti spolehlivosti takových GPS lokátorů - stejně jako její představa o chování muľů plnících volební urny - prostě neobstojí.

Ačkoli neznáme politickou stranu těch, kteří krabice plnili (jak je natočily vládní zdroje), ze sledování videa víme, že tato činnost byla vážně nestandardní. Nikdo nevhazuje volební lístky pozdě v noci, v latexových rukavicích a pak si své počínání nefotí. Jediným rozumným vysvětlením je, že si vzali rukavice, aby nezanechali otisky prstů, a nechali se vyfotografovat - aby poskytli důkaz, že volební lístky vhodili, a získali tak nárok na případnou náhradu, která jim za jejich úsilí náleží.

Jediným způsobem, jak tuto záležitost vyřešit (a je to velmi důležitá záležitost), by bylo důkladné a nestranné vyšetřování volebních podvodů. To musí provést důvěryhodný státní orgán, aby se v budoucnu neopakovalo, a výsledky vyšetřování musí vést k potrestání viníků. To musí být provedeno nikoliv u Klokánku, ale u soudu na základě řádného procesu.

Zdá se, že politická loajalita je v dnešní době nadřazena ústavnímu právu, a MSM a hlavní vládní agentury dělají vše, co je v jejich silách, aby to zaručily. Dělají to tím, že přispívají k laciným titulkům dlouho předtím, než může být spravedlivě provedeno důkladné a poctivé vyšetřování. Příkladem je hoax „Rusko, Rusko“ proti Trumpovi a politické lynčování účastníků „povstání“ 6. ledna 2021 v Kapitolu.

Amerika bohužel spadla ze svého trůnu a popraskala. Supi krouží nad její mrtvolou a chystají se slétnout.

Otázkou zůstává: Zmizí Amerika v písku času jako jiné velké národy, nebo vítězně povstane jako bájný Fénix?

Kdo chce mít na dokument vyvážený názor, měl by si přečíst Politique Republic. Kopie videozáznamu je možné zakoupit na Amazonu a v obchodě Salemnow Store.

Will America disappear into the Sands of Time? vyšel 12.7.2022 na The Daily Bell. Překlad v ceně 304 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 15.7.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.