Stane se příští pandemií nabušena ptačí chřipka?

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2022/05/9156-stane-se-pristi-pandemii-nabusena-ptaci-chripka.htm

Dr. Joseph Mercola

Přirozená ptačí chřipka je pro člověka neškodná, ale Bill Gates a Dr. Anthony Fauci již mnoho let financují výzkum zaměřený na vývoj patogenu ptačí chřipky, který by byl schopen infikovat člověka. Některé z těchto výzkumů byly prováděny v biolaboratořích na Ukrajině financovaných Pentagonem.

Gates financoval výzkum Dr. Yoshihira Kawaoky, při kterém byl virus ptačí chřipky smíchán s virem H1N1 (prasečí chřipka) z roku 2009, čímž vznikl vzduchem přenosný hybrid schopný zcela obejít lidský imunitní systém a učinit člověka proti viru bezbranným.

USA a další země již začaly vytvářet zásoby vakcíny proti H5N1, vakcína proti H5N1 Audenz je uváděna na trh „pro rok 2022“. Jako na zavolanou byl na konci dubna 2022 v USA identifikován vůbec první případ člověka pozitivního na H5N1.

Zatímco ve světě doznívají zprávy o pandemii COVID, najednou se objevují varování před další pandemií - ptačí chřipkou (H5N1). V rozhovoru pro společnost CenterPoint z 30. března 2022 bývalý ředitel amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí Dr. Robert Redfield uvedl:[1]

„Věřím, že velká pandemie přijde, a bude to virus ptačí chřipky, který bude napadat člověka. Bude mít významnou úmrtnost v rozmezí 10 až 50 %. Bude to problém.“

Každý, kdo se alespoň trochu vyzná v ptačí chřipce, se pravděpodobně podiví, odkud Redfield a další „odborníci“ čerpají své předpovědi, protože ptačí chřipka je pro člověka neškodná.

Začátkem dubna 2022 se objevily zprávy o vysoce patogenní ptačí chřipce, která zachvátila hejna kuřat a krůt v USA a způsobila vybití milionů těchto zvířat.[2],[3] Historicky však ptačí chřipka nikdy nepředstavovala hrozbu pro lidstvo - tedy až do doby, kdy s ní vědci začali manipulovat a vytvořili hybrid s pandemickým potenciálem pro člověka.

Přírodní ptačí chřipka nikdy nepředstavovala hrozbu pro člověka

Jak uvádí Alexis Baden-Mayer, politický ředitel Asociace ekologických spotřebitelů:[4]

„Vir H5N1 zabíjí více než polovinu lidí, pokud se jím nakazí, ale H5N1 krouží po světě už desítky let a na celém světě bylo zaznamenáno pouze 860 případů nákazy lidí...“.

H5N1 se nepřenáší z člověka na člověka[5 ... S H5N1 nejsou spojena žádná rizika pro bezpečnost potravin. Pokud se ptačí chřipkou nenakazí zemědělští dělníci a balírny masa ve špinavých továrnách nebo na jatkách, není překvapením, že se ptačí chřipkou nenakazíme ani my ostatní při konzumaci syrových vajec nebo při manipulaci se syrovým kuřetem.“

Navzdory tomu již USA a další země začaly vytvářet zásoby vakcíny proti H5N1 a vakcína proti H5N1 Audenz je uváděna na trh „pro rok 2022“.6 Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv tuto vakcínu schválil v lednu 2020, pak následně znovu v roce 2021. Jako na zavolanou byl na konci dubna 2022 v USA identifikován vůbec první případ nákazy člověka virem H5N1.7

Ptačí chřipka již byla vyzbrojena

Podle všeho by se ptačí chřipka u lidí objevila jedině tehdy, kdyby byla dotvořena uměle. Asi nevíte, že Dr. Anthony Fauci, ředitel Národního institutu pro alergie a infekční nemoci (NIAID) stejně jako globální spekulant na vakcínách Bill Gates, financovali výzkum, jehož cílem bylo učinit virus H5N1 přenosným na člověka, poznamenává Baden-Mayer.[8]

Některé z těchto výzkumů byly prováděny v bio-laboratořích na Ukrajině, které financoval Pentagon.[9],[10],[11] Pro více podrobností o této problematice si určitě přečtěte Baden-Mayerův rozsáhlý článek.[12] Není překvapením, že Gates varoval, že se objeví další pandemie - něco jiného než koronavirus - a že této pandemii, která teprve přijde, „bude tentokrát věnována velká pozornost“ [13].

Christian Westbrook, známý také jako Farmář z doby ledové,[14] ve videu podrobně popisuje, jak Gates financuje Dr. Yoshihiro Kawaoka ve Wisconsinu, aby identifikoval mutace v různých virech ptačí chřipky, které by mohly mít pandemický potenciál. Fauci od roku 1990 také financoval Kawaokovu práci[15].

V jednom experimentu Kawaoka smíchal virus ptačí chřipky s virem španělské chřipky, čímž vznikl vysoce smrtelný respirační virus se schopností přenosu na člověka. Kawaoka si také pohrával se směsí viru H5N1 a viru H1N1 (prasečí chřipky) z roku 2009, čímž vytvořil vzduchem přenosný hybrid[16],[17],[18] schopný zcela ošálit lidský imunitní systém, takže se lidé stali proti němu bezbrannými.[19] Na okraj je třeba poznamenat, že tento extrémně riskantní výzkum byl prováděn v laboratoři s biologickou bezpečností úrovně 2![20]

Ptačí chřipka byla různě upravována a manipulována, takže se přenáší vzduchem (což původně nedělala) a je schopna mezidruhové infekce.

Přibližně ve stejné době vytvořil jiný tým nizozemských vědců pod vedením virologa Rona Fouchiera také verzi ptačí chřipky přenášenou vzduchem, a to kombinací genetického inženýrství a sériové infekce fretek.[21] Fouchierova práce byla rovněž financována Faucim.

Před deseti lety vyvolala práce Kawaoky a dalších široké obavy z výzkumu do viru přidaných vlastností (gain of function), protože se snadno rozpoznalo, že by mohly náhodou ZPŮSOBIT lidskou pandemii.[22],[23] V důsledku toho vydala vláda USA v roce 2014 dočasný zákaz výzkumu gain of function u některých virů, který platil až do prosince 2017.[24]

Nedávno jsme zjistili, že tento zákaz Fauci obešel a v těchto letech pokračoval ve financování funkčního výzkumu koronavirů v Číně. A dnes to vypadá, že ptačí chřipka ve formě zbraně by nakonec mohla být záměrně vypuštěna, aby se dosáhlo geopolitických cílů technokratické elity, k níž Gates patří.

Snaha o násilné odstranění konzumace masa?

Westbrook (farmář z doby ledové) má podezření, že ptačí chřipka může být vypuštěna jako zbraň, která má nastolit Velký reset a čtvrtou průmyslovou revoluci, jež zahrnuje likvidaci tradičního zemědělství a konzumace masa ve prospěch patentovaných laboratorně vytvořených „potravin“.

Ve jménu bezpečnosti potravin jsou v současné době vybíjeny miliony kusů drůbeže a jeleni - oblíbená potravina lovců - jsou předmětem očkování proti COVID, aby se zabránilo mezidruhovému přenosu zmutovaného viru.[25],[26] Není překvapivé, že test, který se používá k identifikaci těchto ohnisek, je podvodný PCR test, který umožnil vyfabrikovat „případy“ COVID.

Začátkem dubna 2022 se prodejci kuřat v Severní Karolíně dozvěděli, že jim nebude povoleno ani doplňovat zásoby.[27] Mohou sice prodávat kuřata, která již mají na skladě, ale to je vše. Jak dlouho má toto omezení platit, není jasné, ale podle toho, jak se věci vyvíjejí, je možné, že bude trvalé.

Jacob Thompson z Wine Press News se také domnívá, že ptačí chřipka je využívána jako vhodná záminka k tomu, aby se trh zbavil přírodního hovězího a drůbežího masa:[28]

„... zachytili jste ten malý nenápadný vliv a propagandu COVID u zvířat, která se k nám přenášejí? Je čím dál jasnější, že právě k tomu narativ směřuje... Zlí manipulátoři potřebují dostat masy od masa, a tak „řešením“ bude umělé usmrcení pod záminkou bezpečnosti, očkování zvířat k smrti a následné nařízení stáhnout maso z pultů.“

Řízená likvidace zásob bílkovin

Jak poznamenal Westbrook, mainstreamová média nás nyní varují, že jednoho dne můžeme čelit „apokalyptické ptačí chřipce“, která může vyhubit polovinu světové populace. Mezitím Gates a další již 15 let financují vytvoření právě takového patogenu a americké ministerstvo obrany financuje výzkum, jehož cílem je zjistit, jak viry navázat na stěhovavé ptáky.[29]

Přesto jsme indoktrinováni, abychom věřili, že smrtelná ptačí chřipka, pokud se objeví, vznikla přirozenou evolucí. Nenechte se zmást. Cituji Westbrooka: „to, na co se díváme, je řízená demolice zásob bílkovin. Není na tom nic náhodného ani přirozeného.

Nedostatek hnojiv má také ničivý dopad na naše zásobování potravinami, protože omezuje množství kukuřice a sóji, které lze letos vysadit, a tento nedostatek zase znamená, že zemědělci nemohou krmit svá hospodářská zvířata včetně slepic, takže se na obzoru objevuje i nedostatek vajec.

Pokud se vám stále nedaří dát dohromady kousky skládačky umělého nedostatku potravin, hladomoru a Velkého resetu, uvědomte si, jak snadno bude globální kabala ovládat populaci, až bude umírat hlady. V případě globálního hladomoru se pak mohou prezentovat jako „zachránci“ a rozdávat digitální průkazy, které vám umožní vyzvednout si příděl zpracovaných potravin.

Tento digitální průkaz bude samozřejmě fungovat i jako očkovací pas, takže abyste dostali jídlo, budete si muset vzít jakoukoli vakcínu, kterou vám řeknou. Průkaz bude napojen na centrálně řízenou programovatelnou měnu, která vám může být zabavena, pokud se nepodřídíte vládním nařízením. Konečným cílem je jednoduše vyvolat tak rozsáhlou katastrofu, že se lidé na světě dobrovolně vzdají všech práv a svobod.

Minulé podvody s ptačí chřipkou

V roce 2005 prezident George Bush a američtí představitelé varovali, že ptačí chřipka zabije 2 miliony Američanů a 150 milionů lidí na celém světě. Byla to směšná hrozba, která se nikdy nenaplnila, ale podpořila průmyslový komplex biologických zbraní. Výzkum funkcí byl financován miliardami dolarů a zdůvodňován jako „nezbytný“ pro vývoj vakcín.

Ve skutečnosti se však jednalo o program dvojího použití, jehož cílem bylo vytvořit biologické zbraně, které by následně obohatily Big Pharma. V roce 2006 jsem byl natolik přesvědčen o tom, že důkazy svědčí proti možnosti pandemie ptačí chřipky, že jsem napsal knihu The Great Bird Flu Hoax („Velký podvod s ptačí chřipkou“), v níž jsem podrobně popsal obrovský podvod. Kniha se stala bestsellerem. Vysvětlil jsem v ní, jak:

V uplynulých letech se hrozba pandemie ptačí (nebo prasečí) chřipky objevila několikrát, ale výsledek byl vždy stejný: nic. V roce 2009 odborníci na pandemii využili strachu, aby vyvolali humbuk kolem prasečí chřipky, a přiměli miliony lidí, aby si vyhrnuli rukávy pro rychle připravenou vakcínu proti H1N1.

Očkovací látka proti prasečí chřipce byla mimořádně reaktivní a poškodila mnohem více lidí než samotný virus. (Přesto jsou zranění způsobená vakcínou proti H1N1 jen kapkou v moři ve srovnání se zraněními způsobenými experimentálními injekcemi mRNA COVID.)

V roce 2013 se opět objevila zmutovaná ptačí chřipka, kterou Světová zdravotnická organizace označila za „jeden z nejsmrtelnějších“ kmenů. Přestože však údajně v Číně zabil 22 lidí, vědci nenašli žádné důkazy o trvalém přenosu mezi lidmi, což je předpokladem pro vznik pandemického viru chřipky. Nakonec se pandemický příběh nikam neposunul.

6. května 2022 mě kontaktoval reportér agentury Associated Press David Klepper a zeptal se mě, zda si stále myslím, že ptačí chřipka je podvod (na základě mého knižního bestselleru „Velký podvod s ptačí chřipkou“, který vyšel v NYT), a zda jsem změnil názor na možnost pandemie ptačí chřipky u lidí ve světle našich nedávných zkušeností s COVID-19 a současných ohnisek u drůbeže. Stručná odpověď zní: ne, nezměnil.

Ptačí chřipka je v USA silně rozšířena a v současné době jsou utraceny miliony ptáků, ale přírodní virus není příliš přenosný ani smrtelný pro člověka. Pokud se u nás nakonec objeví smrtelná ptačí chřipka, existuje důvodné podezření, že ji způsobil člověk. Existují také všechny důvody k podezření, že vakcína proti ptačí chřipce bude buď neúčinná, nebo nebezpečná, nebo obojí. Jak jsem napsal Klepperovi ve své e-mailové odpovědi:

„Pravda je nebezpečná v říši lží... NIH i FDA jsou zodpovědné za vývoj a únik tohoto viru [SARS-CoV-2], stejně jako za neposkytnutí základních informací a levných existujících léků, které by lidem zachránily život.

Bylo slíbeno, že injekce dvou dávek mRNA bude z 95 % účinná při zastavení přenosu viru, ale dnes čtyři dávky zcela selhávají při prevenci toho, aby se někdo nakazil nebo šířil COVID-19... Američané jasně chápou, že federální vláda a hlavní média jim opakovaně lhala a jsou zcela zkorumpovaná farmaceutickými společnostmi.

Federální vláda zcela zklamala americký lid a pokračovala ve lhaní o výhodách funkčního výzkumu. Po celém světě působí stovky laboratoří zabývajících se biologickými zbraněmi a američtí výzkumníci s nimi spolupracují a využívají přitom prostředky daňových poplatníků NIH.

Ohrožují miliony životů a zároveň obohacují sebe a farmaceutické společnosti. Očkovací pasy budou využity k zavedení dlouho plánovaného systému digitální identifikace v kombinaci s digitálními měnami; umožní úplnou kontrolu transakcí na základě dodržování předpisů a chování.

Pokud se ptačí chřipka stane vysoce přenosnou a smrtelnou pro člověka, půjde o upravený virus z biolaboratoří financovaných americkou nebo čínskou vládou.“

Odkazy

1, 25, 27 Wine Press News 29. dubna 2022

2 Rozhovor 7. dubna 2022

3 QZ 9. května 2022

4, 8, 9, 12, 15 OCA 22. dubna 2022

5 AIER.org 22. března 2020

6, 7 Přesné očkování Audenz pro rok 2022

10 Farmář z doby ledové na Youtube

11, 13, 14, 29 Farmář z doby ledové 8. dubna 2022

16 Journal of Virology květen 2009; 83(10): 5278-5281

17, 21, 22 Cidrap 21. června 2012

18 Scott McPherson 22. února 2010

19, 20 Business Insider 1. července 2014

23 Věda 2. května 2012

24 Příroda 19. prosince 2017

26 Reuters 4. dubna 2022

28 Wine Press News 24. ledna 2022

Will a Weaponized Bird Flu Become the Next Pandemic? vyšel 18.5.2022 na Global Research. Překlad v ceně 808 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 19.5.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.