Tajnosnubné spiknutí školy nenávisti a ruské páté kolony

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2022/03/9067-tajnosnubne-spiknuti-skoly-nenavisti-a-ruske-pate-kolony.htm

Jan Vítek

V dnešní vykloubené době člověk nikdy není dost státotvorný, aby šel s jejím duchem jako za krysařem z Hameln. Jistě jste si všimli, že jsem opakovaně označil ruskou invazi za nezákonnou, pravidelně jsem Putina nazýval vrahounem, a důsledně jsem přirovnával Putinovy činy k těm nejhorším zvěrstvům, které Západ za poslední dvě desetiletí podnikl. Ale nic z toho nestačí. Vždy je potřeba víc.

Rozhodně nebude snadné trumfnout amerického prezidenta Joe Bindena, který pasoval Putina na válečného zločince. To je nespravedlivé a hlavně nezasloužené ozývá se z dvanácté díry Dantova pekla, v němž se smaží za krutosti vůči bezbranným lidem například Winston Churchill za kobercové bombardování německých měst, Harry Truman za vyhlazení Nagasaki a Hirošimy, a Lyndon Johnson za upalování Vietnamců napalmem.

Parním válcem rusofobie je síla útoků, nehoráznost vyřčených lží. Válečná propaganda přerostla v hysterii, která je všude přítomná 24/24 a 7/7. Nikdo není ušetřen, kdo se nezapojí je ostrakizován, kdo má něco proti je postižen, kdo se bere za Putina jde do chládku. I tak mezinárodně proslulí umělci a kulturní ikony, jako je ruský dirigent Valerij Gergiev a sopranistka Anna Netrebko, byli okamžitě vyhozeni a jejich smlouvy vypovězeny prakticky všemi americkými a západními institucemi, protože odmítli odsoudit svou rodnou zemi a jejího prezidenta

Je symptomatické, že Švýcarsko ze všech zemí náhle pošpinilo svou historii neutrality a prohlásilo, že uvalí na Rusko „sankce podobné EU“, což znamená zmrazení nebo obstavení všech ruských bankovních účtů v zemi. To je skoro neuvěřitelné. Jak se něco takového v zemi pod Alpami mohlo stát? Kdo vyvinul tak neodolatelný nátlak na švýcarskou vládu, aby to udělala?

Všichni přilévají olej do ohně. Spojené království „zrychluje zákon, aby se vypořádalo s ruskými „špinavými penězi“, ministryně vnitra Spojeného království Priti Patelová tvrdí: „nastal čas, aby Putinovi kumpáni schovávali špinavé peníze ve Spojeném království“, a Boris Johnson prohlásil: „ nebude kam schovat vaše neoprávněně nabyté zisky.“

Jak pohodlné pro všechny ty západní vůdce, kteří spáchali válečné zločiny přinejmenším tak zlé jako ty současné ruské.

Nevzpomínám si na to, že by někdo odsoudil Tonyho Blaira nebo George W. Bushe za invazi do Iráku v roce 2003, která stála amerického poplatníka šest bilionů dolarů a při níž zahynulo 1,445.590 civilistů, mužů, žen a dětí.

Nebo že by někdo odsoudil svržení libyjského vůdce Muammara Kaddáfího, podporované USA a Francií, které tuto prosperující zemi uvrhlo do vražedného chaosu. Hillary Clintonová, tehdy ministryně zahraničí USA, na adresu zohavené mrtvoly libyjského vůdce vítězoslavně zvolala: „Přišli jsme, viděli jsme, je mrtvý.“

Nebo že by někdo odsoudil materiální podporu Západu pro vyvražďování jemenského obyvatelstva Saúdskou Arábií, včetně britského prodeje letadel a bomb Rijádu a výcviku v jejich použití .

Nebo že by někdo kritizoval podporu Západu džihádistům sekajícím hlavy v Sýrii, kteří se shodou okolností nyní chystají na Ukrajinu, aby se znovu stali našimi spojenci.

Dokonce se do školení nenávisti pustil i papež s prohlášením, že „ti, kdo vedou válku na Ukrajině, ‚zapomínají na lidskost‘“. To je také bezprecedentní. Kdo má vliv nebo moc podnítit takové provokativní tvrzení od papeže? Odpusťte mi moji hrubost, ale kde, sakra, bylo to pokrytecké vzlykání, když USA střílely miliony granátů s ochuzeným uranem do Iráku? Kde bylo, když se USA zabývaly Srbskem během „nejdéle trvající bombardovací kampaní v dějinách světa“?

Ale Rusko, které chce zabránit tomu, aby se Ukrajina stala jadernou baštou pro USA, pouhých deset minut od Moskvy, nezná žádnou ‚lidskost‘!

Senátní „gay emeritus“ Lindsey Graham zvedl laťku nenávisti otázkou, zda je v Rusku Brutus? „Existuje v ruské armádě úspěšnější plukovník Stauffenberg?, položil řečnickou otázku. „Jediný způsob, jak to skončit, je, že toho chlapa někdo v Rusku odstraní," dodal pro ty méně znalé  historie.

Senátoři Cory Booker, Marc Rubio a Amy Klobuchaarová jasně označili Putina jako terčový cíl, když podpořili Grahama resolucí, obviňující Rusko z „obludných aktů agrese a dalších zvěrstev, které přerůstají až na úroveň zločinů proti lidskosti a válečných zločinů.“

Intenzita útoků na Rusko bere dech. Falešné a překroucené zprávy nacházejí nová maxima nepoctivosti a rozsah předmětů sestavených k „potrestání“ Ruska už před týdnem přesahoval meze mé představivosti. Když se podíváme na celý obraz, je zřejmé, že je to vše přísně řízeno z centrálního zdroje, obvyklých podezřelých, kteří mají ze všech válek největší prospěch, ale je úžasné pozorovat, jak divoce se chytají všech chýr, a jak zbytečných musí být mnoho jejich činů. Zdá se téměř zoufalé způsobovat bolest, bez ohledu na to, jak triviální je, a vyvolávat dojem, že udělování bolesti jako trestu za smyšlené zločiny má podporu celého světa.

Poté, co vládci USA a jejich spřeženci vyprovokovali Putina, nyní z něj dělají největšího padoucha na světě ve snaze přesměrovat hněv s pocit zmarnění obyvatelstva za jejich vlastní totalitní výstřelky doma. Podařilo se jim to v pozoruhodné míře, protože mnozí Američané a Evropané nadšeně protestují proti někomu, kdo jim neubližuje ani je neohrožuje.

A přitom všechno je jinak. Oč jde?

Spojené státy potřebují rozpoutat v Evropě válku, aby udržely své vedoucí postavení tváří v tvář s rozpínající se Čínou. Chtějí oslabit Evropu, rozbít Rusko, nebo odstranit Putina pučem či kulkou, až tuhle válku vyhraje. Což v nejlepším případě zatím vypadá na Pyrrhovo vítězství, které by ruská pátá kolona celkem snadno přeměnila na zpackané tažení, obvinila Putina z neschopnosti a poslala ho na Sibiř, jak je v ruské zemi zavedeným obyčejem.

Scénář k ke změně režimu píší dvě vzájemně se posilující uskupení. Jedním jsou atlantisté, bankovní a manažerská elita většinou z líhně špičkových amerických univerzit, která dnes řídí ruské bankovnictví, průmysl a těžbu nerostného bohatství. Druhou tvoří neoglobalisté, spojení ideologickou pupeční šňůrou se Světovým ekonomickým fórem, a plně oddaní jeho dítku- velké přestavbě světového řádu.

Zvláštností ruské páté kolony je, že v jejím čele jsou vysoce postavené ženy, dvě lišky v kurníku.

Ředitelka centrální banky Elvira Nabiullina prokazatelně podkopává finanční pozici Ruska a výrazně zesiluje dopad sankcí. Kupříkladu Rusko stále prodává strategické zdroje Západu a přijímá platby v dolarech a eurech, což posiluje měny ruských nepřátel a oslabuje rubl. Řečeno na rovinu ruská centrální banka dotuje úspěch západních sankcí. Ještě hůře, Nabiullina prosadila názor, že nelze vytvářet vlastní měnu a použít ji k financování investičních projektů, pokud nejsou rubly podloženy devizami. To způsobilo, že si centrální banka půjčuje peníze, které vlastně nepotřebuje, a z nichž platí západním banksterům úroky. Jinými slovy, politika centrální banky je nesmyslná a slouží cizím zájmům na úkor Ruska.

Druhou nejvlivnější ženou páté kolony je Veronika Škvorcovová. Tato bývalá ruská ministryně zdravotnictví je dnes členkou výboru pro monitorování globální připravenosti (GPMB), vytvořeného Světovou zdravotnickou organizací a Světovou bankou, který je štědře financován Bill Gatesem. Hádejte, kdo další je ve správní radě GPMB? Dr. Anthony Fauci, car amerického zdravotnictví a slouha celosvětového kartelu Big Pharma, stejně jako Chris Elias, prezident globálního rozvojového programu Bill & Melinda Gates. GPMB Má dvojí účel. Jednak posvětit uvalení kontrol policejního státu ze strany globálních a místních politických vůdců a technokratů, jednak podpořit jejich úsilí o prosadit tvrdá opatření k potlačení odporu, jako je nemilosrdná cenzura, izolování zdravých a nuceného očkování během celosvětových zdravotních krizí. Jako hlavní cíl si klade zavést „genetické pasy“, které mohou otevřít cestu k nastolení nové totality, bez níž nelze uskutečnit velkou společenskou přestavbu 21.století hlásanou ženevskou centrálou Světového ekonomického fóra.

Zástupce náměstka Státní dumy Michail Deljagin nedávno varoval, že „až se chamtiví oligarchové dostanou k moci, a až se k moci dostane medicinsko-farmaceutická mafie, Rusko nebude existovat! Nebude nikdo, kdo by Rusko bránil!“

A kdo bude mezitím bránit Putina, který je na odstřel? Už zmíněný „gay emeritus“ Graham minulý týden na otázku, zda stojí za tím aby byl Putin zavražděn, znovu prohlásil:

„Jo, doufám, že ho sejmou. Je mi fuk, kdo a jak…hlavně, že ho odrovnají.“

* * *

V konečné analýze tohle vše znamená, že místo rozvojové zóny od Lisabonu po Vladivostok, o které snil prezident Putin, USA a jejich vazalové hodlají na tomto území rozpoutat chaotickou válku, zatáhnout celou Evropu do ničivé řeže, která jí zcela zbídačí; hodlají devalvovat evropský kapitál, odepsat svůj veřejný dluh, pod jehož tíhou se USA již rozpadají, smazat, co dluží Evropě a Rusku; hodlají podrobit si náš ekonomický prostor a nastolit kontrolu nad zdroji obřího eurasijského kontinentu. Věří, že je to jediný způsob, jak si udržet hegemonii a porazit Čínu. Jak bláhové a smrtelně nebezpečné!

Mějme strach, mějme velký strach o budoucnost našich dětí a vnuků.

Článek byl publikován 23.3.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.