Biskupové-sekretáři Byzantského katolického patriarchátu píšou Matovičovi

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2021/03/8645-biskupove-sekretari-byzantskeho-katolickeho-patriarchatu-pisou-matovicovi.htm

Bude vyhlásená anatéma na premiéra Igora Matoviča a na arcibiskupov S. Zvolenského, B. Bobera a J. Babjaka, alebo budú konať pokánie?

Vážený pán premiér Igor Matovič, od 21. marca 2020 zastávate funkciu predsedu vlády a nesiete plnú zodpovednosť za manažovanie situácie týkajúcej sa koronavírusu SARS-CoV-2 v Slovenskej republike. Vy a masmédiá ste mesiace drasticky masírovali mysle ľudí umelo nafúknutými číslami o tzv. pozitívnych, chorých a mŕtvych. Predstavili ste obraz smrteľného vírusu a naštartovali ste drakonické opatrenia, ktoré sú postavené na klamstve a manipulácii. Reálna úmrtnosť na COVID-19 je pritom okolo 0,23 % podľa štúdie opublikovanej WHO. Mnohí ľudia boli na smrť vystrašení, prepadli úzkostiam až beznádeji a poslušne plnili Vaše príkazy. Politicko-mediálny vírus COVID-19 vo Vašom podaní je úplne iný ako ten reálny. Ide o ťažký politický podvod s fatálnymi následkami pre obyvateľstvo, ekonomiku a zdravie ako fyzické, tak aj psychické.

Nasledovala séria Vašich reštrikčných zločinných a vražedných opatrení, ktoré sa vymykali Ústave SR a boli protizákonné. V plnej miere nesiete zodpovednosť za smrť niekoľko tisíc ľudí! Nerešpektovali ste vyjadrenia tisícov odborníkov z celého sveta v oblasti medicíny, ktorí poukazovali na pandemický podvod a neoprávnenosť reštrikčných opatrení, ktoré mali a majú politicko-ideologický charakter. Opatrenia nie sú o ochrane verejného zdravia, ale o globálne riadených procesoch. Ich cieľom je totálna transformácia spoločnosti vo všetkých jej sférach. Na stretnutí Svetového ekonomického fóra v Davose tento proces nazvali „Veľký reset“. Nejde o konšpiráciu, ale o dennodenne zakúšanú realitu.

Vaše opatrenia nabúrali princípy právneho štátu. Nepočúvali ste hlas ústavných právnikov, advokátov a sudcov, ktorí upozorňovali na dlhotrvajúce porušovanie ústavných práv a slobôd občanov Slovenskej republiky. Nastolili ste sanitárnu tyraniu, ktorá spôsobila zlyhávanie zdravotného systému a smrť tisícov ľudí. Ich život už nikto nevráti a na Vašich rukách je krv týchto ľudí. Ľudia sa nedostali na základné vyšetrenie, pretože obvodní lekári prestali pracovať v normálnom režime. Bol nastolený covidový režim, ktorý nechal ľudí s ich chorobami doma, bez stanovenia diagnózy a bez liekov. Následkom zanedbania liečby je extrémne veľké množstvo ťažkých prípadov. Nebolo to vinou ľudí, ale systému, ktorý bol nastavený. Dozvieme sa niekedy, koľko ľudí zomrelo v dôsledku Vami zavedených opatrení? V Nemecku to bolo až 125 tisíc ľudí, ktorí zomreli, podľa nedávnych oficiálnych vládnych údajov, na následky opatrení. Ide o masovú vraždu v podaní vlády. Človek nadobúda dojem, že celý tento smrtiaci systém je nastavený tak, aby zomrelo čo najviac ľudí.

Nútite slovenských občanov nosiť rúška a respirátory. Dánska vedecká randomizovaná štúdia potvrdila, že rúška nemajú žiadny vplyv na šírenie infekcie, ako to uvádza Dr. Kaufman. Je zjavné, že dlhodobé nosenie rúška spôsobuje imunitný deficit, aktiváciu vlastných vírusov, zvýšenie obsahu CO2 v krvi – hyperkapniu, nedostatok kyslíka v krvi – hypoxiu, vdychovanie vlastných toxických splodín a baktérií, plesňové ochorenie dýchacích ciest, zhoršenie alebo návrat astmatických ochorení, kožné ekzémy, tvorbu zápalov v ústnej dutine a zubné kazy, ťažké poškodenie zdravia vrátane úmrtí, ako o tom svedčí niekoľko mŕtvych školákov v Nemecku. Nedávna štúdia publikovaná v časopise Cancer Discovery zistila, že vdychovanie škodlivých mikrobiómov z rúšok môže prispieť k pokročilému štádiu rakoviny pľúc u dospelých. Na rozdiel od Slovenska 16 federálnych štátov USA už nemajú od 2. marca celoštátne nariadenia týkajúce sa rúšok.

Dopustili ste sa zločinu proti ľudskosti v podobe celoplošného testovania, Vašou „atómovou bombou“. Testovanie PCR alebo antigénovými testami je politické šarlatánstvo, ktoré ste potrebovali na naháňanie štatistických čísel. Vaše štatistiky sú kolosálny podvod! Testy vykazujú vysokú mieru falošnej pozitivity. Prezident Tanzánie dal otestovať papáju a tanzánske kozy. Boli pozitívne! Rakúsky poslanec priamo v parlamente počas zasadania otestoval Colu a bola pozitívna! V Anglicku bolo vyradených 750 000 testovacích setov z dôvodu ich falošnej pozitivity preto, lebo boli nakazené koronavírusom!!! Je smutné pozorovať, ako na Slovensku rastie počet chorých vždy po výbuchu Vašej atómovej bomby – po celoplošnom testovaní. Zaviedli ste sanitárny apartheid a rozdelili ľudí na testovaných a netestovaných. Netestovaným ste protiústavne odobrali základné práva a postavili ich na okraj spoločnosti.

Neustále predlžujete núdzový stav a lockdowny. Kanadský odborník na zdravotníctvo Dr. Aji Joffe v jednej zodpovedajúcej štúdii zistil, že lockdowny spôsobujú „najmenej desaťkrát“ viac škody ako úžitku. Karanténami, lockdownami, núdzovými stavmi ste ožobráčili slovenské rodiny, malých a stredných podnikateľov. Vy ich decimujete! Mnohé rodiny stratili možnosť základného finančného zabezpečenia v dôsledku Vašich opatrení. WHO pritom odporučila vládam, aby nepoužívali lockdowny, nakoľko tie len spomalia šírenie choroby, ale ho nezastavia. Tým najhorším dôsledkom je, že z chudobných urobia ešte chudobnejších a mnohých privedú za hranicu chudoby.

Zničili ste školstvo a školskú dochádzku ste nahradili dištančným vyučovaním. Deti a mládež trpia depresiami, dokonca sa zvýšil počet samovrážd neplnoletých. Ak aj otvárate školy, deti i rodičov tyranizujete testovaním, rúškami či respirátormi.

Ako majú občania chápať Vašu neochotu schváliť na Slovensku reálnu, a na mnohých miestach osvedčenú liečbu COVIDu-19 napr. liekom Ivermectin v kombinácii s inými liekmi? Ako majú chápať odvolanie Františka Sabola, generálneho riaditeľa Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb v Košiciach, v podaní ministra zdravotníctva Krajčího? Bola to „odmena“ za to, že úspešne liečili až 80% ťažko chorých pacientov na COVID-19 Ivermectinom podľa tzv. Košického protokolu? Pripomína to normalizáciu oných čias. Ako majú občania chápať zadržiavanie účinného lieku Ivermectin na hraniciach, ako majú chápať neochotu zabezpečiť ho pre obyvateľov Slovenskej republiky? Chcete, aby sa náš národ liečil, alebo aby nás čo najviac zomrelo? Až na naliehanie odborníkov a verejnosti bolo dovolené používanie Ivermectinu! Avšak dodnes nie je prístupný širokej verejnosti.

Plnou mierou podporujete vakcináciu obyvateľstva narýchlo vyrobenou vakcínou, za ktorú nechcú niesť zodpovednosť ani jej výrobcovia. Americká CDC uvádza, že k 26. februáru 2021 zomrelo v dôsledku vakcíny už 1265 ľudí. K 47% úmrtí došlo u ľudí, ktorí nahlásili, že ochoreli do 48 hodín po podaní vakcíny, 20% úmrtí súviselo so srdcom. To sú len oficiálne čísla, ale aké sú skutočné?

Nové vakcíny boli vyvinuté na bunkách z tkanív potratených detí, odber tkaniva sa robil, keď boli deti ešte živé! To je satanizmus!! Vakcíny obsahujú mRNA, ktorá spôsobuje trvalé a nevratné poškodenie zdravia. Je to technológia genetickej modifikácie, ktorá mení ľudský genóm. Okrem iného vakcíny obsahujú aj nanočastice, ktoré sú už formou primitívneho čipovania, ktoré je pre kresťanov neprijateľné. Ako to, že neinformujete slovenskú verejnosť o týchto smrtiacich efektoch nových vakcín a ich nepriaznivých vedľajších účinkoch? Dr. Igor Shepherd, ktorý pracuje na Ministerstve zdravotníctva v štáte Wyoming, poukázal na fakt, že technológie použité v nových vakcínach sa už pred 30 rokmi používali vo vojenských laboratóriách pri vývoji biologických zbraní. To, čo je konečným cieľom vakcinácie, povedal sám Bill Gates na konferencii TED 2010: „Pokiaľ odvedieme dobrú prácu s vakcínami, zredukujeme populáciu o 10-15%.“

Vážení arcibiskupi S. Zvolenský, B. Bober, J. Babjak, Vy nesiete za zločiny premiéra I. Matoviča plnú zodpovednosť. Vy ste zradili Boha, nezastali ste sa ani evanjelia Ježiša Krista, ani svojho národa, naopak ste svojimi vyjadreniami nahnali drvivú väčšinu slovenských katolíkov na testovanie a podvodom ste ich priviedli k tomu, aby nekriticky prijímali vakcínu. Je tragické, že ste zneužili svoju duchovnú autoritu a poslúžili ste tým diablovi tak ako Matovič. Keby ste varovali slovenský národ pred testovaním a vakcínou, Slováci by sa radikálne postavili na odpor a neexistovalo by žiadne masové testovanie ani očkovanie. Na Vás dopadá ešte väčšia vina ako na premiéra.

Vážení arcibiskupi Slovenska, zastavte sa na Vašej ceste duchovnej a fyzickej genocídy slovenského národa! Čo máte konkrétne robiť?

1) Otvorte chrámy a nerešpektujte nezmyselné vládne opatrenia.

2) Povedzte národu pravdu, že masky, respirátory, testovanie a očkovanie sú podvod a nemajú za cieľ zdravie, ale pravý opak. Ospravedlňte sa a poproste o odpustenie za verejnú a zvodnú agitáciu k tomuto programu genocídy.

3) Povedzte pravdu o pseudopápežovi Bergogliovi, ktorý kvôli svojim zločinom proti Bohu a Cirkvi nie je pápežom. Oddeľte sa od jeho apostázie a prekliatia, ktoré doposiaľ skrze Vás sťahoval na slovenský národ. Zdôraznite kňazom a veriacim, že Bergogliovu zradu nikto nesmie nasledovať ani poslúchať jeho nariadenia.

Vážený pán premiér, obraciame sa s výzvou k pokániu aj na Vás. Priznajte svoje zločiny proti slovenskému národu, čiňte pokánie a dnes sa statočne postavte za národ! Zrušte zločinné nariadenia, ktoré ste doposiaľ vydávali. Ešte máte šancu zachrániť Slovensko! Keď ju odhodíte, ponesiete plnú zodpovednosť!

Vážený pán premiér, vážení arcibiskupi Slovenska, ak neurobíte adekvátne kroky k náprave, budeme nútení v Božej autorite vyhlásiť na Vás štyroch anatému, ktorú ste na seba stiahli.

+ Timotej OSBMr + Metod OSBMr
Biskupi-sekretári Byzantského katolíckeho patriarchátu

Byzantský katolícky patriarchát (BKP) je spoločenstvo mníchov, kňazov a biskupov žijúcich v kláštoroch. Na čele BKP stojí patriarcha Eliáš s dvoma biskupmi-sekretármi +Timotejom a +Metodom. BKP povstal z potreby hájiť základné kresťanské pravdy proti herézam a apostázii. Pseudopápeža Bergoglia neuznáva a nepodriaďuje sa mu.

Článek byl publikován 16.3.2021


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.