Lubomír Volný: Chtěl bych vám říct, jak to vnímám já

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2021/01/8581-lubomir-volny-chtel-bych-vam-rict-jak-to-vnimam-ja.htm

Dnes jednání sněmovny nezvládli dva předsedající schůze. Za prvé, dovolili panu Ferrimu, aby mě nazval idiotem jen proto, že nesouhlasím s jeho politickým názorem a občanským postojem. Za druhé přímo předsedajicí schůze nás nazval.../nesrozumitelné/, přestože jako předsedající schůze má být nestranný. Ve svém druhém vystoupení jsem chtěl informovat širokou veřejnost o tom, že nevím, jestli jsem tím, čím mě nazval pan Ferri. Pan Ferri je pokrytec, protože chodí po sněmovně celý den jen v jedné plátěné roušce. Nikoli chirurgické nebo v nějakém respirátoru. Takže po Ferrim by měli dezinfikovat mikrofon, po každém jeho vystoupení. Dovedete si představit, jak rouška funguje, má-li ji celý den.

Druhá věc, že kdo z vás viděl video z petičního výboru, tak moc dobře ví, že tam vystupovali všichni bez roušek. Bylo to proto, protože po každém vystoupení byli od nás dva metry a po každém vystoupení se dezinfikoval mikrofon. Stejně to bylo zařízeno ve sněmovně v minulém období.

Všimli jste si postupného rozdělování společnosti? Dělíme se na- nerouškovaní začínají pomalu nesnášet ty, kteří je nutí, aby nosili roušky, protože jim to ničí kvalitu jejich života a ničí jim to život jako takový. Rouškovaní se bojí nerouškovaných. Podle mého názoru je to i zabíjí, protože žít téměř celý rok v takové situaci, ve které jsme byli, když už víme něco o covidu, je nesmysl.

Řekl jsem panu předsedajícímu, že jesti mi vypne mikrofon, že přijdu na jeho místo. Ten mi neoprávněně vypnul mikrofon, přesto, že jsem byl řádně přihlášen do řádné debaty.Vyjadřoval jsem se k problému, protože on nás napadl a já jsem se vyjadřoval k jeho napadení. Nebyl mi mikrofon vypnut, protože nemám roušku. Byl mi vypnut mikrofon za to, že jsem kritizoval sociální demokracii a řekl jsem národu, že socani si nechají klidně nazvracet do úst, aby si udrželi své vládní posty. Už několikrát v minulosti jsme byli svědky, když nebyli ochotni vyhlásit aní důvěru vládě, ve které sedí. Když odsouhlasili další škrty v rozpočtu, o kterých ještě den předtím tvrdili, že je nikdy neodsouhlasí a že raději odejdou z vlády. Socani byli tak zbabělí, že souhlasili s těmito škrty, ale nezvedli ruku, aby je nikdo nemohl natočit, že prodali své volební sliby. Najednou to bylo špatně, opakuji- socani si nechají nazvracet do úst, aby si udrželi své vládní posty.

Všichni jste viděli různé debaty ve sněmovně, jak se hádali Kalousek, Babiš a ostatní, jaké výrazy používali, jak odbíhali od tématu. Ve sněmovně jsme strávili třeba dvanáct hodin jen proto, že se někdo s někým hádal o tom, co vůbec nesouviselo s tématem.

Dnes, když se bráním urážce ze strany socana, tak mi vypnuli mikrofon a bránili mi, abych se vyjádřil. To je dvojí metr. V této zemi vzniká babišovsko-socanská diktatura, kdy už ani na půdě parlamentu ČR nemáte právo kriticky se vyjádřit k nějaké straně, pokud nejsou zrovna součástí té chráněné opozice a jako nezařazený poslanec vás potom, co vystoupíte ve sněmovně s návrhem řešení, které by pomohlo ukončit nesmyslné umírání lidí v této zemi, pomohla by ukončit nesmyslný nouzový stav. Tak takový poslanec nesmí vystoupit ve sněmovně! Takovému poslanci se vypíná mikrofon a bude-li se poslanec bránit, bude označen za násilníka. Za pravdu se musí umět přijímat rány, ale i rozdávat. Nezačneme-li je rozdávat, tak skončíme špatně! Jsem připraven rozdávat prozatím politické rány a doufám, že jsme ještě v situaci, kdy se politicky ubráníme před tím, co na nás chystají a nebudeme muset nikdy sahat k jakýmkoli jiným metodám.

Do politiky jsem šel proto,abych zastavil to zlo, které číhá za našimi hranicemi a které chce zničit naši malou zemičku. Proto jsem do politiky šel, proto v té politice jsem a neuhnu! Zajímají mě vaše názory. Od tedka budeme označováni za násilníky jako Trump. Pravidelně vás budu informovat o skutečnostech.

Ze začátku jsem se bál covidu, ale časem vyplynuly jiné informace, že covid není tak strašný nepřítel, jak nám ho každodenně ukazují ve všech mediích. Covidu se dá postavit čelem a dá se u toho pomoci lidem, kteří patří do ohrožené skupiny. V této zemi se rozhazuji stovky miliard korun. Každý rok budeme v deficitu několika stamilionů korun. Budou se vyplácet náhrady podnikatelům, kteří je nechtějí a chtějí pracovat. Budou se vyplácet náhrady zaměstnancům, kteří chtějí chodit do práce. Zjistili jsme, že bez té práce nemá život takovou kvalitu jakou potřebujeme. Potřebujeme čas na práci, rodinu a koníčky. Když nám tyto věci berou, tak se kvalita našeho života ztrácí.

V této zemi se koná tvrdá covidová cenzura. Jakýkoli vědec s jiným názorem je cenzurován, aby nemohli říkat pravdu o covidu. Na ústavní žalobě pracovat můžeme, ale předseda ústavnho soudu je bývalý komunista, který veřejně odmítá chránit lidi před vakcinací. K zákonům v druhém čtení budeme přidávat přílepky, které budou chránit zaměstanence před "povinnou" vakcinací."

Poslanci už nemají poslaneckou imunitu, kdy mohou veřejně říci cokoli?? Marto, tobě to opravdu nevadí, že tady začíná totalita a cenzura? Opravdu se nestydíš?

Zdroj- TV Raptor-Lubomír Volný-Co se stalo v parlamentu.

Poznámka editora

Poslanec Ferri je podivná figurka dosazena bůhví odkud do našeho prostředí. Působí jako mimozemšťan. Považuji ho za zvlášť odpudivou postavu panoptika našich poslanců. Jeho "názory" jsou neskutečně povrchní, tuctové a hlavně proti české. Hodí se na něj charakteristika jednoho vtipu: "Z kádrového posudku jednoho důstojníka: Je tvrdý, energetický a rázný. Rozhoduje se rychle a blbě." Tak mladý a už pevně přisátý na cecíku státních peněz. Je ostudou naší reprezentace. Vlastně nereprezentuje nikoho z nás, obyčejných lidí. Pokud se ve spojení s vládou používá termín zastupitelská demokracie, tak by mě fakt zajímalo, koho Ferri zastupuje. Ale my to nejsme.

Článek byl publikován 23.1.2021


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.