Pryč s Big Pharma, Go home, Bill

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2020/09/8431-pryc-s-big-pharma-go-home-bill.htm

Jan Vítek

Měl by to být největší skandál veřejného zdravotnictví, ale dostává se mu malé pozornosti, hlavně proto, že jsou v něm namočeni významní boháči a vedení Světové zdravotnické organizace (WHO).

Oč jde?

V úterý 25. srpna WHO oznámila, že se podařilo vyhladit v celé Africe dětskou obrnu, která předtím paralyzovala každý rok tisíce afrických dětí.

„Je to neuvěřitelný a dojímavý den“, prohlásil generální ředitel WTO Tedros Adhanom Ghebreyesus,, který v minulosti pracoval pro Billa Gatse. Bill ho trumfnul: „Opravdu historická událost“ řekl.

Halelujá!!

O tři dny později světové tiskové agentury přinesly dementi.

„Víc jak tucet afrických zemí v současné době bojuje s prudkým výskytem viru způsobujícího dětskou obrnu, mezi nimiž je Kongo, Angola, Niger, Súdán, Čadská republika a Zambie“, hlásila francouzská tisková kancelář AFP.

Ouch!!!

Zanedlouho poté přišlo ze ženevského sídla WHO přiznání, ano, riziko onemocnění je vysoké v celé střední Africe a Rohu Afriky.

Dnes už se hovoří o epidemii ústy podávanou vakcínou, kterou africkému obyvatelstvu vnutilo konsorcium s ušlechtile znějícím názvem Globální iniciativa pro vyhlazení dětské obrny (GPE), kterou založili a financují Bill a Melinda Gatesovi.

Skutečnost, že WHO byla nucena přiznat, byť napůl úst, že obrovská a nákladná očkovací akce vyvolává nemoc, kterou měla zničit, je šokující. Ale co ještě více překvapuje je, že to není první případ.

V Asii WHO a Big Pharma bojovaly spolu s Bill Gatesem proti dětské obrně po třicet let, tažení stálo 16 miliard, aby se nakonec zjistilo, že vakcíny podpořily výskyt této smrtelné choroby v řadě zemí, jmenovitě Afghánistánu a Pákistánu, odkud se dostala do Iránu.

Loni etiopská vláda nařídila zničit 57.000 ampulek s očkovací látkou podávanou ústy stejného typu jako v Asii po té, co v zemi vznikla nová ohniska obrny, a poručila týmu lékařů WHO a Gatesových odborníků sbalit kufry.

Není od věci poznamenat, USA vsází na očkovací látku proti Covidu-19 z laboratoře Moderna, financované agenturou americké armády DARPA z rozpočtu Pentagonu a z grantů nadace manželů Gatesových. Závěrečná etapa zkoušek vakcíny musela být dočasně přerušena pro neočekávané vedlejší účinky na jednom z pokusných dobrovolníků. (Nešlo patrně o jeden případ, problémů bylo více. Pozn. editora) Sám Bill Gates připouští, že při použití jakékoli vakcíny proti Covid-19 by 700.000 Američanů mohlo utrpět vedlejší účinky.

Ponaučení netřeba, byla by to urážka selského rozumu čtenářů.

Prezident Donald Trump přetnul penězovod z Ameriky do WHO z jiných důvodu nežli je skandál o němž mluvíme. Nicméně dává špatný příklad pro země, kterým se hrubě nelíbí, že WHO zanáší s Big Pharma a s Bill Gatesem, který chce kontrolovat zdraví, aby kontroloval lidstvo.

Známá pařížská bordeldáma nesmírně zbohatla, protože se držela zásady, že když kšeft nešel, nezbourala nevěstinec, ale vyměnila nevěstky. Něco podobného by se mělo udělat se Světovou zdravotnickou organizací: nebourat ji, ale vyměnit vedení a na jejím ženevském sídle vyvěsit tabule s nápisy DOWN WITH BIG PHARMA a GO HOME, BILL.

Článek byl publikován 11.9.2020


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.