5G pokusy v Haagu. Vysledkom su stovky mrtvych vtakov padajuce zo stromov

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2018/11/7749-5g-pokusy-v-haagu-vysledkom-su-stovky-mrtvych-vtakov-padajuce-zo-stromov.htm

Keď približne pred týždňom v parku v Haagu spontáne popadalo na zem množstvo mŕtvych vtákov, každý dúfal, že sa jednalo o jednorazový incident. Bohužiaľ...

Opäť sa objavilo veľké množstvo mŕtvych škorcov (sparlings). Týždeň po poslednom masívnom úhyne v Huijgensparku v Haagu sa znova objavili desiatky mŕtvych škorcov. Zvieracia ambulancia hovorí o najmenej 150 nových vtákoch. Toto prináša počet obetí 297 .

Opäť ten istý príbeh: nikto netuší, čo by mohlo byť príčinou tejto náhlej smrti vtákov. Až kým sa nepozriete, čo sa udialo minulý týždeň, keď tieto vtáky padali mŕtve.

[...]


Na rohu strechy HS telecentra pribudol nový 5G stĺp, nízky, takže na streche nie je viditeľný. Bol vykonávaný test v spoluprácii s holanskou železničnou stanicou, aký veľký by bol dosah signálu a či nedôjde k nejakým škodlivým vplyvom na zariadenia v okolí stanice.

Bezprostredne po tom, začali zo stromov masívne padať mŕtve vtáky. Taktiež kačky, ktoré plávali na miestnom jazere sa správali veľmi podivne. Akoby simultánne strkali svoju hlavu pod vodu v snahe uniknúť žiareniu a niektoré sa snažili odletieť a skončili na cestách alebo v kanáloch.

Prakticky presne v tom istom čase ako zvieratá umierali, neďaleká stanica Holland Spoor testovala prenosový vysielací stožiar 5G.

Medzičasom sme dostali nové informácie. Mŕtve vtáky sú podľa všetkého obeťami experimentu, vykonaného v Haagu, kde bolo testované RF žiarenie s maximálnou frekvenciou 7,40 GHz. Táto informácia pochádza z jedného zdroja a potrebuje ďalšie potvrdenie.

V tejto chvíli nie je isté, či testy s 5G vysielaním boli vykonané znovu, ale všetko nasvedčuje smerom k 5G ako najpravdepodobnejšej príčine.

Už v minulosti sa udiali podivné veci, ako napríklad minulý rok u kráv v Groningen's Loppersum, kde bolo testované 5G (moja poznámka: článok píše, že kravy sa v panike zhrčili v jednom rohu ohrady, práve v čase neďalekého testu 5G vysielača).

Taktiež v Švajčiarsku skončilo celé stádo kráv v priepasti, keď sa v okolí testovalo 5G (moja poznámka: článok písal, že stádo spanikárilo do tej miery, že prerazilo všetky úrovne ohrady a zvieratá sa vrhli do priepasti)

5G experimenten in Den Haag: honderden vogels vallen massaal dood uit de bomen vyšel na jdreport.com. Čtenář původně vložil tento text do rubriky Ve zkratce, ale vzhledem k velikosti jsem ho zařadil mezi články.

Článek byl publikován 8.11.2018


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.