Další útok Krylové: Sdružení Lidé lidem v exekuci

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2017/11/7418-dalsi-utok-krylove-sdruzeni-lide-lidem-v-exekuci.htm

Milí kamarádi, přátelé,

tak se vyznavačům temného slunce (sluníčkářům, povalečům z pražské kavárny a dalším vlastizrádcům z líhně Kalergiho a Sorosových přízniců) podařilo dostat nás tam, kam chtěli - na hranici samotné likvidace. Stalo se tak prostřednictvím žaloby Magdalen Kryl (vdova, co s Karlem žila poslední dva roky v Německu) za to, že jsme navrhli udělit Tomášovi Ortelovi za jeho vlastenecké písně Zlatou cenu odkazu Karla Kryla.

Žaloba sama je úplně nesmyslná, u soudu jsme ji rozprášili (fůra svědků) a uvedli řadu důkazů, že všechno je jinak. Jenže - soudkyně po tříhodinovém líčení v desetiminutové přestávce stačila připravit rozsudek, kterým nás smetla, a co víc, vypracovala několikastránkové vytištěné odůvodnění vč. všech paragrafů (neuvěřitelný výkon), kde se ovšem ani slůvkem nevypořádala s našimi důkazy a argumenty. Jelikož zjevně bylo rozhodnuto už před soudem, ihned jsme se odvolali ke Krajskému soudu v Plzni.

A teď to nejlepší: V týž den, kdy se konal soud, vydal exekutorský úřad v Praze 4 na nás exekuční příkaz, podle kterého máme zaplatit pokutu 20 tis. Kč (tu dokonce do tří dnů), 9.801,- Kč Krylové, 11.495,- Kč náklady exekuce (viz připojená první strana exekučního příkazu). To je parádní spravedlnost, co říkáte? Klidně si v této zemi soud může nařídit, abyste se prohlásili za zločince, a aniž vám umožní se bránit, aniž vezme v potaz vaše důkazy, dá vám pokutu za to, že jste to neudělali, a za trest vás ještě předhodí šelmám, aby vás sežraly.

Přátelé mi radí, abychom se nejprve pokusili požadavkům exekuce vyhovět, že pak vše vysoudíme zpátky. Jenže: z čeho, platit, když na obstaveném účtu máme 200,- Kč a majetek žádný? A v tomto státě se můžeme domoci spravedlnosti až za roky, znáte to. Myslím, že v pozadí tohoto neslýchaného útoku je i msta za to, že jsme odhalili, a to doslova, ten gigantický podvod s lithiem (viz naše stránky) - nebýt nás a několika dalších aktivistů, nikdo by nic nevěděl. A justiční mafie nám také ráda "naúčtuje" naše drzosti ve článcích a veřejných promluvách o justiční mafii. A možná už naši vlastizrádci tuší, po jakých dalších neuvěřitelných průšvizích jdeme.

Proto si dovoluji něco, co bych si jinak nikdy v životě nedovolil - zkusit najít mezi vámi, případně vašimi kolegy dobré duše, které by nám pomohly tento problém vyřešit. Pošle-li 400 dárců stovku, máme vše potřebné a můžeme s klidem pokračovat v naší činnosti dál. Pokud byste se rozhodli pomoci zachránit naši další existenci, pošlete, prosím, jakýkoliv příspěvek na tento účet:

670100-2202791129/6210
variabilní symbol 271017

IBAN: CZ72 6210 6701 0022 0279 1129

Z celého srdce vám jménem svým i našich členů a sympatizantů děkuji.

Moc vás zdraví

Ing. Oldřich Lukáš, předseda sdružení Lidé lidem, z.s.
Lidé lidem
tel.: 725 875 033

Článek byl publikován 4.11.2017


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.