Řehořek bojující

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/zvedavec/2003/11/730-rehorek-bojujici.htm

Vladimír Stwora

Kdo je pan Řehořek? Český emigrant v Kanadě, který nemůže přijít Zvědavci na jméno. Vadí mu, že zastávám kritický postoj vůči americké administrativě a že poukazuji na nečisté praktiky sionistů.

Dokud mohl přispívat do diskuzí, odreagovával se pan Řehořek pouze tím, že napadal všechny, kteří vyjádřili souhlas s mými články. Stačil tady uložit 455 příspěvků. Poté, co byl z diskuzí vyloučen, rozhodl se, že když ne on, tak nikdo, a vyhlásil Zvědavci boj na život a na smrt. Umlčet za každou cenu!

Skutečné důvody ovšem skrývá pod zástěrkou obav o dobro Kanady. Tvrdí, že si někdo v USA ty komentáře přečte a potrestá celou Kanadu hospodařskými sankcemi.

Pro záchranu Kanady neváhá použít jakýchkoliv prostředků. 13.10. jsem zde v článku Abychom věděli, odkud vítr vane... uveřejnil část jeho emailů včetně fotomontáží, které rozesílá na všechny strany. Dnes mi přišel další důkaz o tom, že pan Řehořek nezahálí.

Toto je ukázka z korespondence, kterou pan Řehořek vede s Českým sdružením v Kanadě.

Znova se k vam Vazena pani obracim v zalezitosti web magazinu pana Stwory ZVEDAVEC. Jak dlouho bude tento pan ublizovat dobremu jmenu vsech nas Cechu, zde v Kanade ??

Odpověď Sdružení

Mily pane Rehorku,

Predlozila jsem Vas dotaz ohledne web magazinu Zvedavec na schuzi Vykonneho vyboru v sobotu, 15. 11. Bylo rozhodnuto, ze bohuzel nemuzeme nikomu poroucet co muze a nemuze dat na internet. Kdo to cte (a hodne clenu o tom ani nevedelo), tak brzy vidi, co to je zac.

S krajanskym pozdravem,
jednatelka

Naštěstí v Českém sdružení jsou ještě rozumní lidé. A zde je reakce pana Řehořka:

Toniku, ted jsem se nasral. To nevadi zadnemu, ze v Toronte je rasismus, vedeny Stworou ? To je neco odporneho. Na co mame Ceske sdruzeni ? Aby vybirali jenom poplatky ?

Dá se k tomu něco říct?

Článek byl publikován 21.11.2003


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.