Evropští super-bossové: podívejte se, co na nás chystají

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2017/02/7177-evropsti-super-bossove-podivejte-se-co-na-nas-chystaji.htm

Polská tv stanice TVP INFO informovala polské občany o tom, co EU, USA a NATO "upekly".Samozřejmě, hlásná trouba protektorátního režimu v Praze, ČT24, nám, občanům České republiky, "zapomněla" tuto informaci přinést. Na setkání Visegrádské skupiny v Praze předloží Frank-Walter Steinmeie devítistránkový dokument vzniku Evropského superstátu.

Členské státy se vzdají:

1) vlastní armády, vlastních tajných služeb, vlastního zákonodárství, vlastního daňového systému, vlastní měny

2) kontroly nad státní hranicí včetně systému a procedury vpouštění a relokace migrantů

3) vytvoření společného vízového systému, společnou zahraniční politiku transformace NATO

V preambuli textu vlády Francie a Německa oznamují: "Naše státy sdílejí společné předurčení a společný žebříček hodnot, které dávají předpoklad ještě hlubšímu sjednocení našeho obyvatelstva. Budeme tedy usilovat o politickou unii v Evropě a zveme další Evropany k připojení k projektu."

To je tak ve zkratce všechno. Takže je to tu, vážení. Když jsem to četl, vzpomněl jsem si okamžitě na Mnichovskou dohodu 1938…Tohle je naše prostá likvidace a podle všeho evidentní příprava na válku. Je to otevřená realizace Nového světového řádu v Evropě /NWO/.

Celý text s nímž Steinmeier vystoupí v Praze si můžete přečíst tady: http://www.tvp.info/25939587/ [2] (anglicky) Nezdá se, že by šlo se o fake, nebo hoax. TVP INFO je polská veřejnoprávní televize. A o tomto všem by měli za nás rozhodovat současní samozvaní psychopati, co jsou v celé EU?

Článek byl publikován 12.2.2017


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.