Pět zajímavých zpráv poslední doby

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2016/09/7019-pet-zajimavych-zprav-posledni-doby.htm

Miloslav Ponkrác

1) Před každými volbami parlamentní politické strany likvidují nové strany, který by mohly uspět ve volbách. Letos to máme např. v podobě zatčení Adama B. Bartoše nebo chození po krku Konvičkovi. Dříve to byl třeba zákaz strany DSSS či obžaloba Miroslava Sládka a zabavení peněz republikánské strany. Nicméně v současnosti se přitvrzuje, Parlament odhlasoval zákony proti novým vznikajícím stranám, a tím se z demokracie stala v podstatě mafie, která tam zabetonovala současné strany. A opět mimo pozornost médií. Posuďte sami:

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=551053

2) Čeští Vietnamci jsou světově nejúspěšnější producenti pervitinu a marihuany. Příklad úspěšné integrace cizího etnika do České republiky. Vietnamci jsou strašně snaživí a pracovití. Je jim jedno, na čem vydělají. Začínali vývozem babet a přes hadry se dostali k padělání cigaret a následně drogám. Skupují a zakládají velké společnosti, které využívají k praní těchto nelegálně vydělaných peněz, a nikdo na ně nemůže. Podle mně nebude trvat dlouho a dostanou se i do politiky. Půjdou tam, kde jsou peníze.

http://www.lidovky.cz/cesky-trh-s-drogami-ovladaji-vietnamci-jsou-schopni-vyrobit-na-jeden-var-stonasobek-pervitinu-i1x-/zpravy-domov.aspx?c=A160731_122214_ln_domov_ele

3) Očkování - mateřské školy se nezdráhají porušovat zákony při odmítání neočkovaných dětí. Stát to podporuje, protože jakákoli šikana těch, co nevakcinují se mu hodí. Co dělat? Vynikající rozbor MuDr. Vavrečky:

http://www.vitalia.cz/clanky/prvni-zaloby-kvuli-neprijeti-neockovanych-deti-do-ms/

4) Norsko se rozhodlo šířit to nejhorší co má. A rozhodlo se zničit děti pokud možno celé Evropy. Nestačí, že už berou zdravým rodičům děti v rámci Barnevernu; nebo že jim tam řádí hordy podporovaných genderových šašků a darmožroutů; či učí děti ze slabikářů připomínající pornografické knihy drsného formátu. Zřejmě to nestačí, a jejich "odborníci" mají vyšší ambice. A také se ideologicky hodí pro dnešní "inkluzi školství":

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-godi-keller-skola-je-posedla-testovanim-f71-/domaci.aspx?c=A160817_151320_domaci_lve

5) Andrej Babiš a ANO vede stranu tvrdou rukou podle komunistického vzoru. Na každého člena si vedou složku kádrového materiálu.

http://echo24.cz/a/wdTR6/opustila-ano-a-prozradila-odrovnali-mnoho-clenu-na-kazdeho-vedou-slozku

Článek byl publikován 11.9.2016


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.