Čí ruce vidíte na obrázku?

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2015/11/6673-ci-ruce-vidite-na-obrazku.htm

…můžete hádat. V níže uvedeném článečku se dočtete komu ruce patří a co to znamená. Asi nebudete věřit, ale je tomu tak…

Pokud jste tipovali, že ruce patří paní Merkelové, byla to 100% trefa. Ano jsou to „MOCNÉ RUCE“ spíše nemocné ruce. Co o nás ruce prozrazují? Jestliže si někdo takovýmto způsobem kouše nehty a kůži kolem nehtů, má psychické problémy, nejistota, špatné mínění o své osobě, depresivní stavy. V mnohých případech prozrazuje taky schizofrenii dané osoby. Podívejte se na obrázky, které byly uveřejněny na stránkách švýcarských internetových novin:

[]

Vůbec se nemusíte divit. Na paní Merkelovou je podáno oficielně 400 trestních oznámení za vlastizradu, k nejvyššímu soudu.

Další článek je z německých novin ONLINE FOCUS.

[]

Obrázek symbolicky naznačuje, MADAMME obklopenou černou barvou. Je ve velkém nebezpečí ale dvojité rozmáznuté světlo před její hlavou znamená, že jí někdo pomáhá.

Můžeme také konstatovat, že bez pomoci je v koncích. Ano v podstatě je to její konec. Roztažené ruce a prsty znamenají, prozatímní moc s cizí pomocí. Nenávist většiny obyvatel Německa vůči této MADAMME je obrovský. Dle nových fotografií zestárla za posledních pár měsíců o dvacet let. Bohužel je jen loutka v neuvěřitelně obrovském kolosu neetických jedinců.

Článek byl publikován 23.11.2015


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.