Protokoly jsou nyní přepisovány

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2015/02/6330-protokoly-jsou-nyni-prepisovany.htm

Gilad Atzmon

Po mnoho let moji pomlouvači poukazovali na následující citát jako na důkaz mých proti-židovských nálad: „Americké židovstvo činí jakoukoliv debatu o to, jestli jsou „Protokoly sionských mudrců“ autentickým dokumentem nebo padělkem irelevantní. Američtí židé ovládají svět.

Jak sionisté, tak anti-sionističtí sionisté lpí na tomto citátu jako na důkazu, že mé názory jsou „antisemitské“. Jako by židovská moc a dominance byli produktem mé choré fantazie.

článku o antisemitismu, který byl uveřejněn v prosinci 2003, jsem předložil rozsáhlý seznam sionistických židů v Bushově vládě. Rovněž jsem poukázal na to, že „v Clintonově vládě byla situace ještě horší. Ačkoliv židé tvoří 1,9% populace země, ohromných 56% lidí jmenovaných Clintonem byli židé“.   Pokusil jsem se varovat židy, že jejich nadměrná moc je nebezpečná pro náš vesmír, stejně jako pro židovstvo.

Nikdy jsem své výroky o tom, o čem jsem věřil, a stále věřím, že je pravda neodvolal, ani se za ně neomluvil. Není tajemstvím, že časem mnoho učenců můj postoj podpořilo. V r. 2006 Mearsheimer a Walt vydali svoji knihu o izraelské lobby.

45% Britů je považováno židovskými vůdci za „antisemity“ proto, že tito Britové uznali v reakci na otázku v průzkumu, že židé se těší nadměrné moci v médiích, politice a financích.

Po 12 let jsem byl obviňován, že jsem „antisemita“, za konstatování zjevného – otázka toho, jestli jsou „Protokoly sionských mudrců“ autentickým dokumentem či falzifikátem je irelevantní. Židovská moc v médiích, financích a politice je obrovská a ničivě nebezpečná.

Dnes Yossi Sarid, izraelský lehce sionistický veterán politiky s mým názorem souhlasil. Toto napsal do Haaretz:

„Právě v těchto okamžicích jsou Protokoly znovu přepisovány. Bohatí židé je píšou vlastní rukou. Ve svém bohatství potvrzují vlastními podpisy to, z čeho je antisemité obviňovali v minulosti: My, sionští mudrcové, taháme za špagátky kongresu a kongresmani jsou pouhými loutkami, které vykonávají naši vůli. Pokud nerozumí našim slovům, budou rozumět našim hrozbám. A pokud v minulosti jsme show řídili zpoza opony, nyní to činíme otevřeně, z hlavního jeviště. A pokud zapomenete na naše dary, studna vyschne.“

Jedna otázka zůstává, je říkání pravdy o židovské moci antisemitismem?

Má odpověď je jednoznačná. Ne, není, pravda je osvobozením.

In These Very Moments, The Protocols Are Being Rewritten vyšel 8. února 2015 na gilad.co.uk. Překlad v ceně 159 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 10.2.2015


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.