Stanovisko Národní demokracie k případu podplukovníka Marka Obrtela

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2015/01/6283-stanovisko-narodni-demokracie-k-pripadu-podplukovnika-marka-obrtela.htm

Předsednictvo Národní demokracie reaguje na vulgární kampaň havlistické lobby infiltrované do téměř všech parlamentních stran na čin pana podplukovníka ve výslužbě MUDr. Marka Obrtela, který se rozhodl vrátit vyznamenání, která mu byla udělena velením NATO za jeho službu v této organizaci.

Vedení Národní demokracie si velmi váží činu podplukovníka MUDr. Marka Obrtela, který z vlastního přesvědčení a na základě osobní zkušenosti ze své služby v NATO hodlá vrátit vyznamenání, která od této organizace získal.

Již ve chvíli medializace rozhodnutí pana podplukovníka bylo jisté, že se z řad válkychtivých mravokárců havlistického tábora ozve povyk. Nelze přeslechnout vulgární kritiku jeho činu ze strany KDU-ČSL či lidí, jako je paní Černochová. Na rozdíl od nich my považujeme čin plukovníka Obrtela za mužný a hodný vojáka, který neztratil smysl pro čest a odvahu.

Většina samostatně uvažujících lidí v naší zemi už pochopila, že Spojeným státům nejde o žádnou demokracii a svobodu. Všude, kde NATO, ovládané americkým velením, zasahovalo, k žádnému zlepšení života lidí nedošlo, ba právě naopak.

Podplukovník Obrtel jako zatím jediný voják české armády dokázal, že voják není tupou silou, kterou mohou mocní tohoto světa libovolně zneužívat pro své zvrácené představy o fungování světa. Po rozpadu východního bloku NATO, které mělo být původně rozpuštěno společně s Varšavskou smlouvou, jednoznačně prokázalo, že je agresivním a zločineckým spolkem. Nikoli pro činy samotných vojáků, kteří konají jen svou vojenskou službu, ale pro politické a vojenské záměry velení této organizace.

Národní demokracie proto děkuje podplukovníku Obrtelovi za to, že svým činem vrací čest nám všem, a věříme, že se jeho příběh stane vzorem pro všechny ostatní muže této země.

Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie
Ladislav Zemánek, místopředseda Národní demokracie
www.narodnidemokracie.cz

Článek byl publikován 5.1.2015


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.