Vůdce ISIL je agentem Mossadu

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2014/09/6142-vudce-isil-je-agentem-mossadu.htm

Abu Bakr al-Baghdadi, tak zvaný „Kalif“, šéf ISIL (Islámského státu Iráku a Levantu) je podle zdrojů pocházejících údajně od Edwarda Snowdena hercem jménem Elliot Shimon, Mossadem vycvičeným operativcem.

Simon Elliot (Elliot Shimon), alias Al-Baghdadi, se narodil dvěma židovským rodičům a je agentem Mossadu.

Níže nabízíme tři překlady, tvrdící, že Caliph Al-Baghdadi je přímým agentem Mossadu a že se narodil židovskému otci a matce.

Skutečné jméno Abu Bakra al-Baghdadiho je „Simon Elliot“.

Tak zvaný „Elliot“ byl naverbován izraelským Mossadem a byl vycvičen ve špionáži a psychologickém válčení proti arabským a islámským společnostem.

Tyto informace jsou připisovány Edwardu Snowdenovi a byly zveřejněny v novinách a na dalších internetových stránkách: šéf „Islámského státu“ Abu Bakr al-Baghdadi spolupracoval s americkou tajnou službou, s britskou a izraelskou na vytvoření organizace schopné přitáhnout teroristické extremisty z celého světa.

Zdroj: rádio ajyal.com

Další zdroj toto prohlášení potvrzuje, stránka Egy-press:

Za fotografické podpory íránská média odhalují skutečnou identitu Emira Daashe, vycvičeného sionistického agenta.

Íránská tajná služba odhalila skutečnou a úplnou identitu Emira Daashe. Je známý pod jménem Abu Bakr Al Baghdadi; jeho skutečné jméno je Elliot Shimon. Je tajným agentem Mossadu v sionistické špionáži. Jeho falešné jméno: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.

Plán: dostat se do vojenského a civilního srdce zemí, které jsou prohlášeny za hrozbu Izraeli, aby byly zničeny a později se usnadnilo jejich převzetí sionistickým státem, v celé oblasti Středního východu, aby se pak vytvořil Velký Izrael.

Zde jsou hranice sionistického projektu, „Velkého Izraele“, či „Eretz Israel“.

Tato fakta jsou v souladu s první informací, která se objevila před několika dny, a podle které je Caliph Rolex vyslán Izraelem, aby zasel chaos v zemích sousedících s Izraelem. Povšimněte si prosím, že EIIL před několika dny oznámil, že chce znát „barbarské židy“, což je odkaz na sionistické obléhání Gazy.

Praxe! Po zničení oblasti Izraele to nyní Američanům a Izraelcům umožní ukázat prstem na krvavé teroristy a rychle začít střílet na obranu sionistického státu, zatímco je zatím již dva měsíce nechávají šířit a jednat beztrestně. Připravují projekt, pravděpodobně na základě slavného arabského jara, k destabilizaci Iráku, Súdánu, Tunisu, Egypta, Libye, Sýrie a Mali (mimo jiných). Chytré!

Poslechněte si opět Bernarda-Henri Lévyho, co řekl o tak zvaném arabském jaru:

YouTube - Veterans Today -

Po shromáždění největších fanatiků světa na jednom místě je vytvořena skutečná armáda zla, plná krvežíznivých vrahů bez milosti k obětem. Vraždí z pomstychtivosti a chladnokrevně, svá zvěrstva si filmují a dávají je na sociální sítě.

French Report ISIL Leader Mossad Agent vyšel na Veterans Today. Překlad v ceně 187 Kč Zvědavec. Text je poměrně zmatený a nesouvislý, je to patrně dvojím překladem, nejprve z francouzštiny do angličtiny a dále do češtiny.

Článek byl publikován 16.9.2014


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.