Braňme sv. Václava před pochodem oplzlosti!

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2014/08/6100-branme-sv-vaclava-pred-pochodem-oplzlosti.htm

Tiskové prohlášení Ne Bruselu – Národní demokracie

My, vlastenci ze strany NE Bruselu – Národní demokracie, protestujeme proti festivalu Prague Pride, který se v českém hlavním městě koná v průběhu tohoto týdne. Pod vzletnými hesly o toleranci a rovnoprávnosti tzv. sexuálních menšin se skrývá nátlaková akce s jasným politickým a ideologickým pozadím. Jejím cílem je přispět k propagaci homosexualismu, legitimizovat a prosadit domnělá práva těch, kteří trpí sexuálními úchylkami, a přispět k rozkladu tradičních norem lidského soužití, jež odpovídají přirozenosti člověka, k rozkladu tradiční rodiny.

Protože ochrana rodiny, již tvoří muž, žena a děti, je jedním z pilířů našeho programu, musíme touto cestou upozornit české občany, aby se nenechali zmást zvrácenou propagandou, kterou tento „festival“ za štědré podpory médií, politiků i nevládních organizací šíří. I letos se akce účastní (končící) americký velvyslanec Norman Eisen, pro něhož – zcela v souladu se současnou oficiální americkou politikou – představoval boj za „práva“ LGBT menšiny jeden z hlavních úkolů jeho práce v naší zemi. Považujeme to za zcela nepřijatelné vměšování do vnitřních záležitostí České republiky, kterého se velvyslanectví USA v rozporu s Vídeňskou úmluvou o diplomatických stycích opakovaně dopouští. A zdaleka ne jen na našem území.

V žádném případě neodsuzujeme homosexuály. Důsledně ale odmítáme, aby pod vlivem ideologů, kteří se je snaží zneužít a získat pro své vlastní partikulární zájmy, dělali ze své úchylky přednost. Homosexualita by se jako každá nemoc měla léčit a v tom mají všichni homosexuálové naši plnou podporu. Ať už se k tomuto problému postaví jakkoli, vždy platí, že otázky lidské sexuality patří do soukromí každého z nás, a nesmějí se stávat věcí veřejnou, ba dokonce politickou.

Tímto také Národní demokracie vyjadřuje podporu všem organizacím, které k Prague Pride zastávají odmítavé stanovisko. Vyzýváme české občany, aby se přidali ke shromáždění, jež se bude konat v sobotu 16. srpna od 11 hodin u sochy sv. Václava na Václavském náměstí. Ubraňme společně tento symbol českého národa před pochodem oplzlosti – stačí málo!

Adam B. Bartoš, předseda NE Bruselu – Národní demokracie
Ladislav Zemánek, místopředseda NE Bruselu – Národní demokracie
www.nebruselu.cz

Článek byl publikován 14.8.2014


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.