Usnesení sněmu signatářů Manifestu D.O.S.T. k dnešnímu jmenování vlády

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2014/01/5825-usneseni-snemu-signataru-manifestu-dost-k-dnesnimu-jmenovani-vlady.htm

Jako občané, jimž nejsou lhostejné otázky svobody, hodnot a prosperity České republiky, sledujeme s vážným znepokojením publikované výsledky jednání o programu a personálním složení připravované vlády designovaného premiéra Bohuslava Sobotky.

Příčinou našich obav není formální středolevá orientace chystané vlády, ta vyplynula z platného výsledku loňských předčasných voleb, ale fakt, že hlasy sociálně demokratických a středových voličů jsou aktuálně zneužívány k instalaci vlády, v níž budou mít nezanedbatelný, ne-li dominantní vliv osoby dlouhodobě spojené s falešným výkladem lidských práv a agresivními, občanským svobodám nepřátelskými ,ideologiemi multikulturalismu, radikálního feminismu a genderismu. Ideologiemi, jimž by, pokud by byly otevřeně deklarovány, čeští voliči ve své většině nikdy hlasy nedali.

Tyto zběsilé ideologie vycházejí a jsou trvale podporovány z vlivných nadnárodních neomarxistických center a přinášejí s sebou vysoce nebezpečnou „antidiskriminační“ agendu, jejíž právní a praktické důsledky (povinnými kvótami pro počty žen ve veřejných funkcích počínaje a uznáním „práv“ pedofilní „komunity“ konče) deformují společnost v celém euroatlantickém prostoru. Nespokojí se totiž s málem a jejich stále zjevnějším cílem je totální mravní, hodnotová a konečně i fyzická destrukce Západu, jehož stavební kameny, mravní řád, vlast a rodinu, nejprve zpochybnily a posléze postavily na pranýř. Masivní propagandou na jedné straně dehonestují stoupence tradičních hodnot jako „kryptofašisty“, „šovinisty“ a podobně, na druhé straně idealizují „přínos“ multikulturního „soužití“, zamlčují jeho negativní jevy a systematicky likvidují zbytky sebezáchovných společenských mechanismů.

Vzhledem k tomu, že mezi navrhovanými ministry Sobotkovy vlády jsou stoupenci uvedených ideologických směrů hojně zastoupeni, vznikají důvodné obavy o její ideové směřování, zejména v oblasti sociální, kulturní a vzdělávací, jakož i o osud základních občanských svobod v naší zemi.

Tím větší je ovšem také význam obranných aktivit „zdola“, jako je působení signatářů Manifestu D.O.S.T.

U vědomí této své spoluodpovědnosti za stav veřejné diskuse a budoucnost České republiky vyslovujeme své výše zmíněné obavy a svůj rozhodný nesouhlas s jakýmikoli zásahy do práv a svobod občanů ve jménu uvedených ideologií, jakož i ochotu podle možností poskytnout pomoc a podporu každému, kdo se stane jejich obětí.

V Praze 25. ledna 2014

Převzato ze stránek Akce D.O.S.T.

Článek byl publikován 30.1.2014


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.