Usvědčující důkazy v post-snowdenovském světě

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2013/11/5747-usvedcujici-dukazy-v-post-snowdenovskem-svete.htm

V tomto roce, v roce padesátého výročí zavraždění JFK, jsme zaznamenali, jak Edward Snowden a Glenn Greenwald vrhli ostré světlo na všudypřítomné, nelegální špehování státu amerických občanů a spojenců.

Široké veřejné povědomí o těchto „státních zločinech proti demokracii“ mění hru jak pro opětovné otevření minulosti, tak i pro současnost.

[John Kennedy]

Na počest prezidenta Kennedyho dnes Konsensuální výbor 9/11 upozornil na vědeckou práci, která puntičkářsky odhaluje ututlávání tohoto zločinu, statní vraždy, Warrenovou komisí.

Oliver Stone napsal, že kniha „JFK a nevyslovitelné: Proč zemřel a proč na tom záleží“ Jamese W. Douglasse „je nejlepším svědectvím, které jsem zatím četl… zaslouží si pozornost všech Američanů; je to jedna z těch vzácných knih, které, tím že pomáhají pochopit naši historii, mají moc ji změnit.

Jim Douglass, jehož práce na „nevyslovitelném“ nám pomáhá pochopit bezohlednou a nemilosrdnou povahu hlubokého státu, píše:

„Dallas položil základy pro 9/11. Pokud chápete vraždu JFK, chápete vše – včetně zjevné pravdy, že budovy nepadají způsobem, jakým americká vláda říká, že padají. Příběh JFK je objektivem pravdy, skrze který můžeme vidět náš svět a to, jak ho změnit.“

Badatel zabývající se JFK, Craig Ciccone, porovnává události:

„Čím více jsem se nořil do událostí 9/11, tím více mi bylo zle. Podobnosti mezi oběma případy počínaje vlastními událostmi po „oficiální“ vyšetřování jsou děsivé. Stejně jako případ JFK jsou i události 9/11 charakteristické neomluvitelným ignorováním zákonů fyziky a aerodynamiky; likvidací důkazů; bezpočtem pokusů upravit důkazy, aby zapadaly do předem dané báchorky; nepopiratelnými konflikty zájmů vyšetřovacího orgánu; a absurdním zacházením s očitými a sluchovými svědectvími.“

A podobně i bádání dr. Davida Ray Griffina ukazuje, že o 38 let později stát buď 9/11 umožnil, nebo ho přímo zorganizoval.

Zpráva Komise 9/11 (popsaná Harper’s Magazine jako „lakování na bílo“ a podvod na národu) byla ututláváním, které bylo prokazatelně vyvráceno mnoha recenzovanými studiemi odborníků a expertů v oblasti techniky, fyziky a chemie.

V roce 2013 byl také zveřejněn rozsáhlý průlomový dokument Massimo Mazzucca, plný výpovědí svědků 9/11. Tento dokument nyní přidal svou váhu k technické klasice „Odborníci vypovídají“.

Recenzované důkazy 23-členného Konsensuálního výboru 9/11 jsou dostupné v holandštině, španělštině, italštině, francouzštině a angličtině.

JFK, 9/11, and the Deep State: Hard Evidence in a Post-Snowden World vyšel 21. listopadu 2013 na Global Research. Překlad v ceně 157 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 22.11.2013


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.