Rouhání

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2013/09/5662-rouhani.htm

Jana Hanzlíková

K muslimům chovám stejný respekt jako ke všem lidem a kulturám světa. Letmo jsem se života muslimů ve dvou jejich zemí dotkla. Zubožené ženy jsem tam nepotkala. Jen pevný řád, upřímnou víru a tíhu mužské zodpovědnosti.

Neustálé zprávy o tom, jak muslimové przní malé holčičky a ubližují ženám, neustálé naříkání na růst muslimské populace v evropských městech, obviňování muslimů ze světového terorismu a další výplachy vzbuzují u obyvatel Evropy strach, nenávist a odpor ke všem lidem muslimské víry. Zlo je všudypřítomné, ale média zveřejňují jen krutosti muslimů.

Manipulace v veřejným míněním je nasměrována proti obyvatelům států, severní Afriky a středního východu , v nichž mají světové korporace svoje krotitelské, potažmo ždímací záměry. Dnes už zmanipulovaní lidé považují muslimy za příčinu všeho zla, která musí být svetovým četníkem ztrestána. Jednodušší myšlení bohužel stále převažuje.

Škoda, že Arabové už nedokáží být pod křídly své víry jednotní a imunní rozkladným vlivům. Svoji kulturu si udrželi o neskutečných 1200 let déle než Evropané díky svým silným stmelujícím, moudrým i krutým vládcům. Jed namíchaný kabalou zaúčinkoval se zpožděním. Rozmíšky a hloupost otevírají cestu vyškoleným rozvracečům fungujících režimů. Pokorná a opravdová víra nechrání před psychologickou manipulací slibu lepšího života.

Stejné rozmíšky a hloupost byly příčinou migrací, válek a věčných svárů starověkých evropských rodů, klanů a kmenů.

Ideální stav pro expandující křesťánství.

Války s Osmany na sebe nenechaly dlouho čekat. Po každém krveprolití autoři projektu utužili svoje pozice na obou stranách

Mladý a vzdělaný římský král Fridrich II. byl za svůj výrok „Ježíš a Mohamed byli oba stejní podvodníci“ tehdejším papežem Řehořem IX. exkomunikován z církve. Co Řehoře tolik rozčílilo? Odhalení úzkostlivě ukrývané Archy úmluvy?

Obrovský národ stejného jazyka a býčího kultu ctící slunečního boha Mitru v Asii a Svantovíta v Evropě byl zkrocen a rozdělen Islámem a Křesťanstvím na dva protichůdné světy. Plamen nenávisti je v případě potřeby obratně a úspěšně rozdmýchán tvůrcem systému. Cílem je profit z obou stran.

Jsme v Čechách, blíží se podzim 2013 a předčasné volby do poslanecké sněmovny. Politiky, pro které jsme po většinu času odporným hemžícím se smetištěm užitečných idiotů začínáme zajímat. Zkoumejme původ kandidátů na volebních lístcích. Na počet obyvatel se o hlasy voličů opět uchází příliš mnoho těch, kteří si vládnutí vysvětlují jako přístup k blahobytu svému a svých početných soukmenovců. Kde se jich v české politice tolik bere a za koho se pořád schovávají? Dokáží se ztotožnit se všemi volebními sliby.

KDU-ČSL má svoji stranu a svůj program. Proč Židé nezaloží svoji stranu a nepředstaví svůj program? Jsou to vesměs inteligentní a milí lidé, pozitivní mediální kampaň mají předem zajištěnou a svých 5% hlasů by nejspíš obdrželi. Je to víc, než jejich demografický poměr. Jejich příští expanze na posty nejvyšší se dá přibrzdit. Máme jeden nástroj. Vykroužkování. Je to šance na změnu a naše ústavní právo.

Článek byl publikován 18.9.2013


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.