Učiní Obama ze sebe válečného zločince?

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2013/09/5635-ucini-obama-ze-sebe-valecneho-zlocince.htm

Paul Craig Roberts

Obama, tlačen svými izraelskými a nekonzervativními páníčky, obzvláště svoji poradkyní pro národní bezpečnost Susan Rice, která v podstatě funguje jako agent Izraele, vystrčil své prstíky příliš daleko, jen aby mu je odsekl britský parlament.

V reakci na to se „socialistický“ prezident Francie, Hollande, který nemá podporu své země pro účast v USA/Izraelem organizovaném vojenském útoku na Sýrii, stáhl a řekl, že zatímco je vše stále na stole, musí nejdříve vidět nějaké důkazy.

Jak dali Cameron a Obama jasně najevo, žádné důkazy neexistují. Dokonce i americká rozvědka prohlásila, že neexistují žádné přesvědčivé důkazy, že Assad použil chemické zbraně, či dokonce má nad těmito zbraněmi kontrolu.

Dokonce i loutková vláda USA v Kanadě se distancovala od účasti na válečném zločinu Obamy/Izraele.

Takže Obamovi zbývá jen podpora Turecka a Izraele. Nedávno turecká vláda střílela v ulicích do svých lidí – poklidných protestujících, nikoliv do importovaných žoldáků pokoušejících se svrhnout tureckou vládu – a pak došlo k zabití lidí při údajném použití chemických zbraní Assadem.

Jak si je celý svět vědom, izraelská vláda páchala zločiny na lidech v Palestině po desítky let. Jeden uznávaný židovský právník došel v oficiální zprávě k závěru, že izraelská vláda se dopustila válečných zločinů při útoku na civilní populaci Gazy.

Žádná země nehledí na zločinné státy Turecko a Izrael jako na válečné zločince. Pokud je Obama tlačen Susan Rice a zločinnými neokonzervativci, kteří jsou silně spřízněni s Izraelem, aby do toho šel sám a provedl vojenský útok na Sýrii, udělá sám ze sebe jednoznačně válečného zločince podle norimberských standardů, na kterých spolupracovala americká vláda. Nevyprovokovaná vojenská agrese je podle mezinárodního práva válečným zločinem. To je zcela jasné. Zde nejsou žádná kdyby nebo ale.

Zaútočí-li nyní Obama na Sýrii, ačkoliv nemá mandát ani OSN, ani NATO, ani od Američanů či Kongresu, bude-li ignorovat parlament i senát, bude stát nahý před celým světem coby válečný zločinec. Není-li svět připraven pohřbít mezinárodní právo, bude muset soud v Haagu vydat na válečného zločince zatykač. Obama bude muset být vydán a postaven před soud. Již se nebude mít o co opřít, stejně jako nacisté.

Zločinní neokonzervativci Obamovi říkají, že musí ukázat, že je chlap a jít do toho sám. Pokud to Obama udělá, dokáže, že je válečný zločinec.

Will Obama Doom Himself As A War Criminal vyšel 30. srpna na ICH a obávám se, že dnes je už zastaralý. Zprávy v těchto dnech stárnou neobyčejně rychle. Jak víme, Obama nakonec na mínění kongresu počká.

Článek byl publikován 3.9.2013


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.