Zbyšek Pantůček píše Schwarzenbergu

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2013/01/5312-zbysek-pantucek-pise-schwarzenbergu.htm

Zbyšek Pantůček

Vážený pane Schwarzenbergu

Prohlášení, že Váš otec byl vlastenec je tak směšné, že nestojí ani za komentář. Že neintonujete Vám žádný slušný člověk NESMÍ vyčítat. Hudební sluch se nedá naučit. Vy ale chcete být hlavou tohoto státu a N E Z N Á T E text naší hymny. To jste nám názorně předvedl a každý si to může na internetu pustit. Buďte tak laskav, jděte do penze a neobtěžujte nás.

Prosím Vás i kvůli svým dětem. Máte při diskuzích v uchu sluchátko (ano vážení čtenáři), aby jste mohl odpovídat, když Vám chybí argumenty, což je tak často, že je to nechutné.

Vím, že jsem neslušný a útočím na Vás vlastně agresivně, leč Vaše spojení se silami zla je tak mocné, že se k tomu cítím oprávněn. Nesmíte být naším prezidentem, protože zastáváte stejné zločinné názory jako Václav Veškrna letiště Havel.

Historie ukáže, že my zlí, kteří si nevážíme odkazu téměř Blahoslaveného absurdního dramatika a politika jsme měli pravdu. A jestli ne, tak jsme se pletli.

TOTO je můj názor, na který mám právo a který mi havloidní fanatici upírají. To jsou panečku demokrati a Vy jste dnes jejich hlásnou troubou. Že se nestydíte! Trvám na tom, že na svůj názor mám právo. Marketingově z Vás dělají roztomilého staříka, ale je to trapné.

Děkujeme - vypadněte.

Zbyšek Pantůček

Článek byl publikován 23.1.2013


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.