Syrští teroristé zapojeni do ilegálního obchodu s lidskými orgány

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2012/10/5160-syrsti-teroriste-zapojeni-do-ilegalniho-obchodu-s-lidskymi-organy.htm

Tak zvaná Svobodná syrská armáda nezákonně obchoduje s tělesnými orgány syrských civilistů a vojáků armády, kdy je unáší a vraždí, uvedla média.

Ozbrojenci FSA v Sýrii obchodují s lidskými orgány syrských mučedníků, které unáší a vraždí. Pak ukradené orgány prodávají ilegálním překupníkům za vysocké ceny, napsaly turecké noviny Yurt.

Korespondent těchto novin v Sýrii osvětlil odporné události a zločiny teroristů FSA při ilegálním obchodování s lidskými orgány.

„Většina Syřanů unesených ozbrojenými skupinami je zavražděná, a pak ozbrojenci kšeftují s jejich těly, ze kterých odebírají ledviny, oči a játra,“ ocitovaly noviny syrského občana.

Dodaly, že tento syrský občan zdůraznil, že „ho kontaktovali neznámí lidé a nabídli mu 300,000 syrských liber za to, že jim vydá tělo svého bratra, který byl zabit rukama teroristů.“

Sýrie zažívá nepokoje od března 2011, kdy jsou organizované útoky dobře vyzbrojených gangů na syrské policejní jednotky a pohraniční stráž hlášeny z celé země.

Stovky lidí, včetně příslušníků bezpečnostních sil, byly zabity, když se nějaké protestní shromáždění zvrhlo do ozbrojených střetů.

Vláda viní z těchto úmrtí psance, sabotéry a ozbrojené teroristické skupiny a zdůrazňuje, že nepokoje jsou organizovány ze zahraničí.

V říjnu 2011 byl v tomto arabském státu konečně obnoven klid, poté, co prezident Assad spustil v zemi reformy, ale Izrael, USA a jejich arabští spojenci se tvrdě snaží dostat zemi do chaosu jakýmikoliv prostředky. Tel Aviv, Washington a některé arabské státy zinscenovaly různé komploty, v naději, že v Sýrii zvýší nepokoje.

Americké noviny Washington Post v květnu oznámily, že syrští ozbrojenci a teroristické skupiny bojující proti vládě prezidenta Bashara al-Assada dostali v posledních týdnech výrazně více a lepších zbraní, což je zločin placený arabskými státy Perského zálivu a koordinovaný Spojenými státy.

Tyto noviny, citujíce opoziční aktivisty a americké a zahraniční představitele, oznámily, že představitelé Obamovy vlády zdůraznili, že vláda rozšířila kontakty s opozičními vojenskými jednotkami, aby poskytla zemím Perského zálivu vyhodnocení důvěryhodnosti ozbrojenců a jejich velící a řídící infrastruktury.

Syrian Terrorists Involved in Illegal Human Organ Trade vyšel 16. října na Fars News. Překlad Zvědavec.

Článek byl publikován 18.10.2012


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.