Páteční zpráva o pracovních místech: Další lži od „našeho“ velkého bratra

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2012/08/5061-patecni-zprava-o-pracovnich-mistech-dalsi-lzi-od-naseho-velkeho-bratra.htm

Paul Craig Roberts

Ve své zprávě o poslední zprávě o pracovních místech a nezaměstnanosti Úřadu pracovní statistiky statistik John Williams (shadowstats.com) píše: „Údaje o zaměstnanosti a nezaměstnanosti za červenec zveřejněné dnes, 3. srpna, byly bezcenné a pravděpodobně zavádějící. … Když měl kdysi podezření, že údaje o pracovních místech jsou falšovány proti němu jeho vlastním Úřadem pracovní statistiky (BLS), navrhl prezident Richard Nixon nový přístup k informování o údajích. Ačkoliv navrhované změny nebyly nikdy zavedeny, o několik desetiletí později přijal BLS informační metody, které jsou do značné míry obdobné, jako uvažování tohoto zesnulého prezidenta.

Ušetřím čtenáře vysvětlení Williamsova výkladu manipulace, ke které dochází, protože je to pro běžného čtenáře příliš tajuplné.

Místo toho uplatníme prostě selský rozum. Podle BLS bylo v červenci vytvořeno 163,000 nových nezemědělských míst. Toto číslo je asi o 13,000 pracovních míst vyšší, než kolik je potřeba k udržení tempa s růstem populace. Proto by měla míra nezaměstnanosti nepatrně poklesnout. Místo toho míra nezaměstnanosti (U3) vzrostla z 8,2 na 8,3%.

V případě, že jste to nepochopili, tak nová pracovní místa, čisté číslo, vzrostla, a stejně tak nezaměstnanost!

Navíc alternativní, ale mnohem méně ventilovaná, zpráva Household Survey o pracovních místech zjistila, že ekonomika ztratila v červenci 195,000 pracovních míst.

Vláda, která vám lže o zbraních hromadného ničení v Iráku, o napojení Iráku na Al-Káidu, o Talibanu v Afghánistánu, o Osamu bin Ladinovi, o Libyi a Kaddáfím, o íránských atomovkách, o Sýrii, o Pákistánu, o Jemenu a Somálsku, o Bradley Manningovi, o Julianu Assangeovi a Wikileaks, vskutku o všem pod sluncem, vám také lže o pracovních místech, nezaměstnanosti, ekonomickém zotavení, růstu GDP, 9/11, „teroristické hrozbě“, o všem. Zkuste najít něco, co vláda řekla za posledních 6 prezidentských období, co by nebylo lží.

Až na pár nevýznamných detailů vám „vaše“ vláda nepřetržitě lhala o všem aspoň trochu důležitém.

„Vaše“ vláda vám lže proto, že „vaše“ vláda má agendu, kterou vám zcela jistě neřekne, protože kdybyste ji znali, vzbouřili byste se. Potlačení vzpoury by vládu odklonilo od realizace své agendy. Také by to upozornilo zbytek světa na fakt, že americká vláda má neoznámenou agendu světovlády, navzdory nákladům pro Američany a všechny ostatní lidi. Rýsuje se třetí světová válka.

Jaderné zničení je nezbytným výsledkem tahu neokonzervativců na americkou světovou hegemonii. Sýrie může padnout, a Irán může padnout, ale Rusko a Čína svoji redukci na statut pouhého loutkového státu pravděpodobně nepřijmou. Protože obě země jsou jaderně vyzbrojeny a protože zešílení zločinci ve vedení americké vlády si libují v aroganci, jaderná válka se zdá být nevyhnutelnou.

Nejsmrtelnějším nepřítelem světa je Washington. Pokud Washington zvítězí, svět bude mrtvý nebo otrokem Washingtonu, včetně všech Američanů, ať již demokratů, nebo republikánů.

Nedovolte nikdy říct, ať jste z jakékoliv země, že váš nepřítel nebyl identifikován.

Friday’s Jobs Report: More Lies From “our” Big Brother vyšel 3. srpna na informationclearinghouse.info. Překlad Zvědavec.

Článek byl publikován 5.8.2012


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.