Ať žije Krausokracie

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2012/02/4833-at-zije-krausokracie.htm

Zbyšek Pantůček

Byla jednou jedna země, kde se pár let směla říkat pravda. Byla to země Česká - domov můj. V té zemi vládl prorok, před kterým nás varovalo Písmo, ale my jsme byli hluší a slepí a tak jsme naletěli.

Onen prorok (malé písmeno používám proto, že jej považuji za proroka falešného) hlásal PRAVDU a LÁSKU. Co může být ušlechtilejšího, než tato dvě slova a hlásání těchto ideálů?

Nedávno kdosi napsal: "Odsuzování takzvaných 'pravdoláskařů' je hanebné, neboť opakem pravdy je lež a opakem lásky, je nenávist.”

Svatá pravda. Proti tomu nelze nic namítnout, leč muselo by se jednat o upřímnou snahu o vítězství nad lží a nenávistí a muselo by se jednat o upřímně míněnou PRAVDU a LÁSKU.

Autorem tohoto sloganu není zesnulý absurdní prezident a ještě absurdnější dramatik, ale Mahátma Gándhí.

Pravda a láska nakonec vždycky zvítězí, ale někdy jí to trvá (kurevsky) dlouho.

Proč píši tento článek? Protože jakási Liška zelená a podšitá podala trestní oznámení na jednoho novináře, který se opovážil poukázat na praktiky majitelů a manipulátorů veřejného mínění.

Časopis KRAUS. Mohu si o něm myslet co chci, nebo nesmím? Co kdyby se ten časopis jmenoval NOVÁK, nebo, Čumprdlík?

Adam B. Bartoš to vzal trochu fofrem, ale proč ne?

Jmenuju se Zbyšek Pantůček a kdyby mi někdo napsal: "Ty debile, vykašli se už na ten dabing, nemáš na to a jdi radši zametat ulice..." zamyslel bych se nad tím, snažil bych se zlepšit ve své profesi a kdyby se mi to nakonec nedařilo, asi bych musel jít zametat ulice. No a co? Možná bych za to měl dnes víc peněz, než za ten dabing. Ne možná - určitě, ale tím nechci obtěžovat.

Co se smí:

Co se nesmí:

Všechno na světě se smí, jen ne to, co se týká "Vyvoleného Národa”. Není na tom našem světě něco špatně?

Vážení vládcové světa.

Mne už neobřežete a svého syna vám nevydám, i kdyby jste mne měli dát do svých koncentráků FEMA. (Kdo neví o co jde, ať si to najde, dokud je internet alespoň trochu svobodný.)

Adame držte se.

Zbyšek Pantůček..

Článek byl publikován 20.2.2012


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.