2012: Svět nad propastí

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2012/01/4758-2012-svet-nad-propasti.htm

Kurt Nimmo

V roce 2012, do něhož právě vstupujeme, budeme čelit celé řadě zásadních problémů:

Ekonomika: V roce 2012 dojde s největší pravděpodobností k vystupňování bankstery uměle vyvolané imploze ekonomiky, která začala v roce 2008 zhroucením trhu s nemovitostmi. Nákaza se rozšíří i mimo eurozónu a rozloží globální ekonomiku. Dojde k výraznému oslabení suverenity jednotlivých zemí. Globální elity se připravují na to, že nabídnou své řešení krize ve formě světové vlády a celosvětového bankovního schématu. Tlak na to, aby během příštího roku došlo k přijetí tohoto jejich podvodného plánu bude stále sílit.

Válka: 2012 bude s největší pravděpodobností rokem, kdy globalisté zaútočí na Írán a rovněž vyřídí Sýrii. Během minulých týdnů se Íránci probudili z letargie a na světové scéně teď činí defenzivní gesta. Minulý týden vydal Írán vážné varování, že zastaví obchod s ropou v oblasti Perského zálivu takovým způsobem, že zablokuje Hormuzský průliv pokud dojde k implementaci nových sankcí na plyn – jež ve své podstatě nejsou ničím jiným, než vyhlášením válečného embarga. To, že Írán má možnosti vystupňovat a vzájemně propojit jednotlivé části globální ekonomické krize, jakož i vtáhnout do nadcházejícího válečného konfliktu jaderné supervelmoci Čínu a Rusko, to vše je rovněž součástí plánu globálních elit jak nastolit řád prostřednictvím chaosu.

NDAA: National Defense Authorization Act nás upozorňuje na to, že globální elita je nyní nejen připravena na to provádět razie a věznit Američany v internačních táborech – které byly plánované již dlouho dopředu a které byly nedávno aktivované prostřednictvím FEMA (Federal Emergency Management Agency – p.p.) – ale je rovněž připravena vraždit své oponenty a útočit na cíle v kybernetické válce proti domácím nepřátelům státu. Toto je nový a hrozivý trend, který bude realizován především tehdy, pokud dojde k válce s Íránem. Vláda požaduje vždy především loajalitu a podřízenost jakmile rozbalí pod pláštíkem patriotismu předpokládanou povídačku o nich proti nám během válek, která sama úmyslně vyvolala.

Policejní stát: Jak jsme minulý týden uvedli, TSA (Transportation Security Administration p.p.) oficiálně vyhlásila, že rozšíří své operace, během nichž sahá lidem do kalhot z letišť rovněž na autobusová nádraží, na větší dopravní uzly, jakož i na další místa. Šéfka DHS (Department of Homeland Security – p.p.) Napolitano prohlásila, že DHS plánuje zavést tyto gestapácké prohlídky rovněž v lokálních nákupních střediscích. Může se tedy stát, že o Vánocích 2012 bude TSA společně se svými VIPR komandy nutit občany procházet smrtonosnými skenery i v nákupních střediscích. Neustále se množící kontrolní stanoviště na silnicích – jež jsou výsledkem společného úsilí lokální a federální policie ve spolupráci s armádou - která jsou rovněž vybavena smrtonosnými skenery s radiací, se stanou běžným rysem amerického policejního státu. 2012 by se rovněž mohl stát rokem kdy se sledovací drony (na dálku ovládané bezpilotní letouny – p.p.) stanou rutinní záležitostí na obloze mnoha amerických měst. Militarizovaná policie se bude takovýmto způsobem snažit využít grantů DHS, aby dále rozšířila kontrolní síť panopticonu policejního státu globální elity.

2012: World On the Brink vyšel 29.12.2011 na www.infowars.com, překlad R.Václav

Článek byl publikován 2.1.2012


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.