Přírodní rezervace budou osazeny GM plodinami

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2011/06/4449-prirodni-rezervace-budou-osazeny-gm-plodinami.htm

Je stále obtížnější najít zvířata, která nejsou krmena GM obilím. Ke GM potravě teď přibude i vojtěška, což je základ krmiva pro dobytek v Americe, ta bude geneticky modifikována díky firmám Land O 'Lake, Forage Genetics a Monsanto. Ale ani to není dost pro tuto administrativu. Teď jdou také po divoké zvěři.

Washington, DC - Obamova vláda schválila geneticky modifikované zemědělství ve více než 50 národních přírodních rezervacích pro zvěř a ve schvalovacích procesech jsou další rezervace, říká organizace Veřejných zaměstnanců pro ekologickou zodpovědnost. (PEER)

Je jasné, že musíme sami přestat konzumovat sériově vyráběné potraviny a začít se vážně starat o pěstování vlastní zeleniny a ovoce a chov vlastních hospodářských zvířat. Jsme doslova obklopeni zbraněmi hromadného ničení v podobě modifikované DNA v GMO (geneticky modifikovaných organismech), které způsobují neplodnost, vážné zdravotní problémy a předčasná úmrtí.

Návrh na rezervace na středozápadě by umožnil pěstovat GM plodiny na více než 20 tisících akrů. Lhůta pro připomínky veřejnosti k tomuto plánu byla 14 února 2011. Ve svých připomínkách argumentuje PEER tím, že operace GE (genetického inženýrství) vykazují rizikové poškození přírody, útočiště rostlin a půdy, přičemž pro GM plodiny neexistuje žádný účel, jak je definován v předpisech federální agentury FWS (Fish and Wildlife Service).
"Tyto plány jsou založeny na podivné představě, že chráněné přírodní oblasti budou mít prospěch z malé lokality vyhrazené pro geneticky modifikovanou sóju," uvedl výkonný ředitel PEER Jeff Ruch a upozornil, že rezervace na středozápadě jsou již obklopeny řadou plodin, většina z nich je nyní GM. "Ve snaze posílit americký vývoz Obamova administrativa nutí chráněné rezervace pro zvěř k politické prostituci."

Takže sbohem rezervace pro volně žijící zvěř bez GMO, poděkujte přátelskému sousedství hromadných vrahů ve vládě. Příliš silné prohlášení? To si nemyslím. Podívejte se na monument Guidestones v Georgii, pak se znovu zamyslete...

Článek Wildlife Refuges to be Planted with GMOs vyšel 20. června na blacklistednews.com. Překlad Zvědavec.

Článek byl publikován 28.6.2011


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.