Izrael bombardoval skladiště zdravotních potřeb v Gaze

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2011/02/4210-izrael-bombardoval-skladiste-zdravotnich-potreb-v-gaze.htm

Ken O’Keefe

V noci z 8. na 9. února bombardovala izraelská letadla skladiště zdravotního materiálu v centru Gazy. Útok trval pouze 20 minut, tedy v porovnání s útokem na Londýn v Druhé světové válce byl krátký, ale v jistém směru se mu podobal. Naši filmaři byli na místě v době, kdy jim ještě nad hlavami přelétala izraelská letadla.

Izrael se zatím k útoku nevyjádřil.

Systematické ničení základních životních prostředků (zdravotní péče, voda, kanalizace, elektřina, školy) pokračuje. Nebýt toho, že náš filmový tým byl na místě, média by pravděpodobně incident popsala jako útok na zařízení produkující jedovaté plyny nebo továrnu na rakety.

Kvůli nutnosti vyjasnit skrytou izraelskou teroristickou kampaň vstoupíme do rozbité budovy a zjistíme, co přesně se v ní skrývalo.

Munice Made in USA byla použitá ke zničení zdravotních potřeb a zásob léků v budově v rezidentní oblasti. V blízkosti nejsou žádné policejní nebo vládní budovy.

Na místě útoků dosud hoří požáry. Jak na videu uvidíte, prohlídka trosek dosud hořící budovy odhalí, že místo bylo vybráno pro svou vitální roli v poskytování zdravotní péče populaci, které jsou systematicky odpírána dokonce i antibiotika.

Gaza s 800 tisíci lidmi, obklopena sedmimetrovou zdí, ostnatým drátem a věžemi s kulomety, napůl Osvětim a napůl varšavské gheto, je největším vězeňským táborem ve světové historii.

Článek New Attack Censored From Western Media vyšel 9. února na www.thetruthseeker.co.uk. Překlad editor.

Článek byl publikován 11.2.2011


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.