Proč nebudu používat Student Agency

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/naokraj/2010/11/4068-proc-nebudu-pouzivat-student-agency.htm

Vladimír Stwora

Vážená Student Agency. Měl jsem Vaše autobusy rád a pravidelně jsem je používal řadu let. Bohužel se budeme muset rozloučit. Odmítám nadále s Vaší agenturou cestovat. Důvodem jsou filmy, které nabízíte cestujícím v průběhu cesty. Nevím, kdo je vybírá, ale dotyčnému by možná měl někdo šetrně sdělit, že na světě existují i jiné země než Spojené státy a – světě div se – dokonce také produkují filmy.

Aktualizace: Přišla odpověď ze Student Agency

Před „kulturní kratochvíli“, kterou ve svých autobusech nabízíte, není úniku. Mohl jsem se dívat z okna nebo spát či si číst, namítnete, to všechno jsem také dělal, ale při šestihodinové jízdě není možné obrazovky dlouho přehlížet. Jsou umně rozmístěny tak, aby z každého sedadla bylo vidět několik z nich. To, co na nich celou cestu běží, překonává dokonce i pořady nabízené našimi soukromými televizemi. Jenže televize se alespoň dá vypnout...

Máte mimořádně šťastnou ruku ve výběru toho nejhoršího, co dotyčná země produkuje.

Cestu z Prahy do Frýdku Místku jsem přežil jen s obtížemi a po vystoupení (spíše vypadnutí) z Vašeho autobusu jsem měl z viděného téměř depresi. Pro cestu zpátky jsem zvolil vlak. Jistě, je jednou tak drahý, ale já to beru tak, že platím za luxus nemuset se šest hodin dívat na americkou produkci. Příště pojedu vlakem cesty obě.

Gratuluji, podařilo se vám zahnat dosud loajálního klienta pouhou obrazovkou.

Tento dopis je otevřený, publikuji jej na svém serveru www.zvedavec.org. Počítejte s tím, že Vaši případnou odpověď rovněž zveřejním.

VS.

Aktualizace: Přišla odpověď ze Student Agency

Dobry den pane Stworo,

dekujeme za zajem o nase sluzby a take za Vas email.

Je nam lito, ze Vam nevyhovuje vyber filmu v nasich autobusech. Vybirame takove filmy, ktere nam produkce a vydavatelstvi nabizi. Opravdu je z nich vetsina americkych. Od klientu mame na tyto filmy same pozitivni ohlasy. Jestlize Vam promitany film v nasem spoji nevyhovuje, doporucuji, aby jste se obratil na stewardku, ktera do mikrofonu vyhlasi, zda cestujici souhlasi s vymenou filmu za jiny titul. Pokud bude vetsina souhlasit, neni problem pustit jiny film.

Dekujeme za pochopeni

S pozdravem
Simona Malá
zákaznické centrum autobusové dopravy

Hm. Čekal snad někdo jinou odpověď?

Článek byl publikován 18.11.2010


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.